Winactie Advent Dag 31 Bigben Party Speaker

Advent WinDag 31 | Bigben Party Speaker

Daar is hij dan de laatste winactie van deze feestmaand op de laatste dag van het jaar. We sluiten het dan ook af met een feestje! En bij een feestje hoort muziek, dus vandaar dat ik de Bigben Party Speaker voor het laatst heb bewaard. Deze multifunctionele draadloze Bluetooth-speaker is voor iedereen die regelmatig muziek wil luisteren én zo af en toe ook wel houdt van een feestje met feestelijke verlichting! Ik vertel je er graag mee over en natuurlijk kun je hem ook winnen.

Bigben Party Bluetooth Speaker

Geen feestje is compleet muziek en daarvoor heb je een goede speaker nodig. Deze Bigben Party Bluetooth draadloze speaker is daarvoor ideaal. Via een Bluetoothverbinding luister jij naar je favoriete muziek. Maar dat is niet alles, want om de feestvreugde te verhogen is deze speaker ook voorzien van RGB-verlichting. Hiermee creëer je een eigen kleurrijk dancefestival. En ook voor de karaokeliefhebbers is deze speaker geschikt, want je kunt eenvoudig een microfoon aansluiten en uit volle borst meezingen. Door het formaat van deze draadloze minispeaker (13.5cmx13.7cmx17.5 cm) neem je hem gemakkelijk mee en maak jij er overal een feestje van.

.

Draadloze speaker

De Bigben Partyspeaker met RGB-lichteffecten beschikt over een totale output van 30 watt. Je verbindt hem gemakkelijk met je telefoon of tablet via Bluetooth 5.0. Doordat de speaker voorzien is van een 1800mAh-batterij kun je hem dus ook draadloos overal neerzetten, zowel binnen als buiten. Met een micro-USB-kabel laadt hij ook gemakkelijk weer op. Met het handige handvat bovenop de speaker is deze gemakkelijk mee te nemen.

Winactie Bigben Party Speaker is gesloten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik een Bigben Party Speaker verloten.

  • De winnaar is bekend en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

98 thoughts on “Advent WinDag 31 | Bigben Party Speaker

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.