Wanneer baby’s kennis mogen maken met vast voedsel, kom je als moeder voor een nieuwe keuze; kook je alles vers of geef je je kind een potje. Uiteraard wil je het beste voor je kind en denk je al snel dat zelf maken, de beste keuze is. M aar dat hoeft zeker niet! De kant en klare baby voeding is zeker geen slechte keuze. Sinds kort zijn is de babyvoeding My Little Piccolo verkrijgbaar. Deze voeding is biologisch en er is geen rommel aan te gevoegd.

My Little Piccolo babymaaltijden - kant en klaar en toch verantwoord + Winactie

My Little Piccolo

Het merk My Little Piccolo is voor ons wellicht een nieuw merk, maar het is in Engeland al 2 jaar verkrijgbaar.  De van oorsprong Italiaanse ondernemer Cat Gazzoli gebruikte traditionele familierecepten voor de babyvoeding. Nu 2 jaar later is haar merk een van de snelstgroeiende babyvoeding merken van Europa. Sinds kort dus ook in Nederland verkrijgbaar bij de Jumbo.

Alle voeding is gemaakt van 100 procent biologische ingrediënten, met veel groenten, verse kruiden en een beetje olijfolie. Dit maakt dat de voeding lekker, voedzame en gebalanceerde is voor de jongste eters. Vanaf 6 maanden is het goed om het kauwen en slikken van je baby te stimuleren en het verschillende smaken aan te bieden.

Zo vind je in de potjes tenminste zes groenten verwerkt in de saus en wordt er een graansoort als pasta of quinoa aangeboden. Saus en graan worden apart van elkaar verpakt. Zo worden de textuur van het graan goed behouden en blijven ook alle voedingsstoffen behouden.

My Piccolo is niet alleen een goede keuze voor je kindje, maar ook voor de boeren. Alle ingrediënten komen bij locale boeren rondom de Middellandse Zee vandaan, zoals Spanje, Frankrijk en Italia. Op de boerenkool na, deze komt gewoon uit Nederland, omdat deze volgens Piccolo van de beste kwaliteit is. En om alle kinderen een goede start verdienen, doneert Piccolo ook maar liefste 10% van de winst aan goede doelen op het gebied van Voedingseducatie. 

Winactie My Little Piccolo is gesloten

Ben jij wel benieuwd naar deze biologische babyvoeding zonder meuk? Doe dan mee met deze winactie, want ik mag 2 pakketten weggeven ter waarde van €25

De winnaars zijn 

Ik zal persoonlijk de winnaars een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere winacties

Samenwerking
Spread the love

19 reacties op My Little Piccolo babymaaltijden – kant & klaar en toch verantwoord

  1. Wat een fijne prijs, ik doe heel graag mee voor mijn kleinzoon die net begonnen is met proeven…de pompoen lijkt mij wel iets voor hem 🙂

  2. Leuk leuk leuk! Om alvast in huis te hebben als we mogen beginnen met hapjes met ons meisje…
    Kunnen we hiermee meteen bekijken welke smaak zij het lekkerste vind!

  3. Wat een verrassende gerechten en ingrediënten. Ik ben erg benieuwd naar deze gerechten. De standaard potjes vind ik weinig smaak hebben en eet mijn zoon niet.Ik denk dat mijn zoon de groeten ratatouille het lekkerst vindt.

  4. Wat fijn dat dit merk nu ook hier te krijgen is. Lijkt me fijn voor onze dochter Lotte. We zijn benieuwd naar de drie granen risotto

  5. Ik doe graag mee binnenkort ga ik starten met eten geven aan mijn zoontje geen idee wat gaat hij lekker vinden maar lijkt me super leuk om nieuwe merken te leren kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.