Sonic The Hedgehog film nu te zien op DVD en Blu-ray

Sonic The Hedgehog film nu te zien op DVD en Blu-ray

Sonic, officieel Sonic the Hedgehog, kennen we allemaal als die egel met felblauwe stekels en rode hardloopschoenen. Sonic is ook onlosmakelijk verbonden met het gelijknamige platformspel op de Sega Mega Drive. Maar dit snelle vriendje is vanaf nu ook te zien in zijn eigen film. Afgelopen jaar oktober mochten we deze film al zien tijdens de première. Helaas kon ik toen niet mee en de kinderen kwamen heel enthousiast thuis. Vanaf nu kan ik de film alsnog zien, want hij is nu uit op DVD en Blu-ray. Voor 2 fans heb ik dan ook deze film op een glimmend schijfje klaarliggen.

Sonic The Hedgehog film nu te zien op DVD en Blu-ray

Het verhaal van Sonic The Hedgehog

De Sonic The Hedgehog film is een live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Door een stroomuitval in de stad van Tom krijgt slechterik Dr. Robotnik een signaal waar Sonic zich schuilhoudt en wil zijn superkrachten stelen voor slechte bedoelingen. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen Dr. Robotnik (Jim Carrey) te stoppen en de wereld te redden. Maar kunnen zij op tijd Dr. Robotnik verslaan?

Sonic The Hedgehog film

Genre: live action, actie
Lengte: 99 min.
Kijkwijzer: 9+, angst
Gesproken taal: Nederlands

Cast: James Marsden, Jim Carrey
Ned Stemmencast: Najib Amhali als Sonic en Noah Amhali (de zoon van Najib Amhali) als de jonge Sonic
Regisseur: Jeff Fowler

Sonic The Hedgehog film

Wat vonden wij van de film?

De meiden waren aangenaam verrast door de film Sonic The Hedgehog. Al is hij wel aan te raden voor gezinnen met al iets oudere kinderen. De film heeft namelijk een kijkwijzer gekregen van 9+. Niet dat de film nou spannend of eng is, maar in een aantal scènes wordt er wel flink gevochten (zonder bloed). Mijn meiden waren daar niet erg van onder de indruk en vonden de film met name heel erg grappig. Zelf zou ik hem nog wel een keertje in het Engels willen zien, omdat de grappen van Jim Carrey dan waarschijnlijk toch net wat grappiger zijn. Nu de film op DVD en Blu-ray is kan dat!

SONIC is vanaf 1 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Winactie 1x Sonic The Hedgehog DVD / 1x SONIC Blu-ray is gesloten

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik een dvd- én een Blu-ray exemplaar van deze film verloten

De winnaars zijn:

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Sonic The Hedgehog filmposter
Spread the love

72 thoughts on “Sonic The Hedgehog film nu te zien op DVD en Blu-ray

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: