De allerleukste meester is weer terug met een nieuw verhaal. In Mees Kees in de Wolken wordt een feest georganiseerd voor het 50-jarige bestaan van de school. De strenge directrice werkt aan een geheim project en Mees Kees en de leerlingen moeten een aantal van hun angsten onder ogen zien. Vanaf 11 december draait de film in de bioscopen. Wij mochten hem vandaag al zien tijdens de premiรจre en kunnen hem echt aanraden om deze kerst te gaan zien met het hele gezin! Ik heb dan ook 4 kaartjes om te verloten.

Mees Kees in de Wolken

Het verhaal van Mees Kees in de Wolken

De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

Genre: familiefilm
Lengte: 72 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries, Raymonde de Kuyper
Producent: Paul Voorthuysen
Regisseur: Martijn Smits
Scenarioschrijver: Tijs van Marle

Premiรจreverslag

Al vroeg vertrokken we richting Amsterdam voor de premiรจre van Mees Kees in de Wolken. De meiden hadden er al lange tijd naar uitgekeken, want de films van Mees Kees hebben ze recent helemaal ontdekt. De grote vraag was of Mees Kees er zelf ook zou zijn en de strenge directrice Dreus.

Bij binnenkomst lag de rode loper al uit en werden de uitgenodigde BN’ers gefotografeerd. Omdat de meiden eigenlijk te klein zijn om wat te zien, gingen wij alvast naar boven. Via de roltrap kwamen we zelf in de wolken terecht.

Voor iedereen stond er limonade/koffie en popcorn klaar. Zelfs om 10.00 uur hoort natuurlijk popcorn bij de film! Net toen we de zaal in wilden gaan, zagen we Mees Kees en zijn moeder ook poseren voor de fotografen, samen met een deel van de leerlingen.

Na een korte introductie door Niek Roozen (Nick uit Misfit) en Stephanie van Eer (JoJo in GTST) kon de film dan eindelijk beginnen. De meiden zaten meteen in de film en moesten steeds erg hard lachen om directrice Dreus als ze weer schoel zei ipv school. We hebben genoten van de film van begin tot het einde.

Na afloop was er natuurlijk een heel hard applaus voor de hele cast en filmploeg. Ook de schrijfster Mirjam Oldenhave en tekenaar Rick de Haas waren aanwezig. De regiseur vertelde dat ze een heel leuke zomer hadden gehad met het filmen van de film en een nieuwe serie! Ook zei hij dat hij nog wel 10 films zou kunnen maken nav de boeken. Grote kans dus dat dit niet de laatste film is ๐Ÿ™‚

Misschien wel het hoogtepunt van de ochtend was, dat Mees Kees nog even de mogelijkheid gaf om met hem op de foto te gaan. Na ook nog een oliebol en warme chocolademelk, kwamen de meiden glunderend de bioscoop uit.

Winactie 4 kaartjes Mees Kees in de Wolken is gesloten

De winnaar is

Mees Kees in de Wolken
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

103 reacties op Filmtip| Mees Kees in de Wolken

 1. Super leuk! Wij willen heel graag naar deze film <3
  Als ik zo even naar de cover kijk zie ik al iets waar ik bang voor ben, hoge hoogtes ๐Ÿ™‚

 2. Jaaaa! Hele leuke actie. Hier 3 meisjes die dolgraag naar de nieuwe Mees Kees willen. En waar ik bang voor ben…? Mmmm, alles hoog in de lucht haha ๐Ÿ˜‚

 3. wat zou dat leuk zijn om met de meiden naar toe te gaan. Onze meiden hebben alle boeken en dvd’s van mees kees. Zou super zijn om met zijn allen naar de film te mogen

  • Ik doe heel graag mee. Onze meiden hebben het al een hele tijd over deze film ze willen het heel graag zien. En wat gaaf dat jullie bij de premiรจre mochten zijn!
   Poeh wat een lastige vraag, waar ik bang voor ben. Ik ben bang voor honden tijdens het hardlopen voor spinnen…altijd ๐Ÿ˜‰ maar sinds ik kinderen heb ben ik eigenlijk altijd wel een beetje bang dat ze iets overkomt. Iedereens grote nachtmerrie….niet teveel over nadenken en vooral genieten van wat voor moois we hebben. ๐Ÿ˜Š

 4. Wat leuk de kids hier hebben het voorstukje gezien en zijn daardoor benieuwd naar de heke film. Waar ik bang voor ben? Muizen,spinnen,ratten brrrrr

  • Geweldig echt super leuk deze fantastische mooie winactie. Ik doe er super graag voor mee. Het wordt vast volop genieten van deze film van Mees Kees net als wij van al die andere films allemaal hebben gedaan. Waar wij bang van zijn, muizen dat vind ik eng als ze in ons huis rond lopen, gelukkig is dat niet heel vaak, hele grote honden als ze op mij af komen, en bliksem/onweer als het heel erg dicht bij komt

  • Super leuke win actie! Toen we hoorde dat er weer een film kwam hadden mijn dochters en ik al besloten dat we met kerst gaan! Zal een mooi kado zijn als we winnen. De films blijven leuk. Waar ik bang voor ben, toch ook alles met hoogte, ben echt een bange poeperd als de grond te ver onder me vandaan is…

 5. Oeh wat doen wij graag mee! Mees Kees is top favoriet hier in huis. Dus deze film staat hoog op ons lijstje. Het lijkt ons echt geweldig om hierheen te gaan met de kinderen!!

 6. Wow, wat moet die premiรจre gaaf geweest zijn zo te lezen! Wij hebben voorstukjes gezien van deze film, zouden hem erg graag willen gaan zien in de bios! Waar ik bang voor ben? Voor loslopende grote honden! Sinds mijn moeder een keer bijna is aangevallen door vier van dir bakbeesten, loop ik er het liefst met een grote boog omheen ๐Ÿ˜‰….

 7. Ik ben bang voor van die ijzeren trappen met gaten erin!!! Brrrrr daar durf ik nooit op te lopen.:.. soms heb ik geen keus en ben ik een eeuwigheid bezig om die trap op of af te gaan.

 8. Wij zijn gek op Mees Kees! Het zijn heerlijke familiefilms.
  Waar ik bang voor ben: om het moois (mijn gezin) dat ik nu heb te verliezen.
  ร‰n, een ander door angst maar voor spinnen ben ik ook echt heel bang ๐Ÿ™ˆ

 9. Wij willen deze film heel graag met ons gezin zien! Gezellig familie-uitje!
  Waar ik bang voor ben? Muizen! ๐Ÿญ
  Op mijn vorige werk liepen de muizen door de ruimte als we aan het vergaderen waren! ๐Ÿ˜ฑ Iew!!!

 10. Wat leuk om met onze kindjes naartoe te gaan!
  Ikzelf ben bang voor slangen, mijn zoon voor enge clowns zegt hij ๐Ÿ˜‚.
  Nu duimen ๐ŸŽ‰๐Ÿ™‹

 11. Die zouden wij graag winnen! Leuk om in de kerstvakantie naar toe te gaan. Mijn zoon wil deze film heel graag zien! Waar we bang voor zijn? Vogelspinnen… brrrr

 12. Oe leuk leuk leuk dit uitje in de kerstvakantie! Waar ik echt bang voor ben zijn spinnen brrrr krijg ik zo de kriebels van!
  Doet niks af aan dit gezellige uitje wat wij graag willen winnen helemaal na die leuke review!
  Groetjes!! Volg ook op insta en fb

 13. Jeetje waar ik bang voor ben….voor achtbanen. Brrrr
  Mijn kids zullen dit geweldig vinden!! Ze kunnen niet wachten tot hij in de bios is.

 14. Ik doe mee. Waar ik echt bang voor ben: knallen. Dus ik ga de slechte tijd weer tegemoet met oud jaar โ˜น๏ธ
  Ik heb helaas nog geen oplossing gevonden. Maar een middagje binnen in de bioscoop gaat wel helpen, dus duimen maar dat ik win.

 15. Superleuk weer een film van Mees Kees. Ook van de vorige films hebben de kinderen en ik enorm genoten en de nieuwe willen we ook graag zien.
  Ik ben doodsbang voor muizen en ratten! Verder durf ik alles en van de gevaarlijkste dieren niet bang maar van muizen en ratten heb ik nachtmerries.

 16. De kinderen zijn dol op Mees Kees (via Netflix veel gekeken).
  Onze dochter zegt dat ze bang is als het heel donker is. En onze zoon, de jongste, zegt ik ben bang voor spoken.

 17. Mijn zoon zijn teennagel zit los na een ongelukje met gym en ik durf dus niet te kijken. Vind het zo eng die teen.
  Met hem naar de film vinden we alle twee heel leuk dus we doen graag mee voor de kasrtjes

 18. Superleuk, graag doe ik mee mee om de bioscoopkaartjes te winnen, om met mijn kinderen in de kerstvakantie heen te gaan! We zijn bang voor…..spinnen!

 19. Ik ben bang voor spinnen en heb een enorme hoogtevrees.
  Graag doe ik mee voor deze kaartjes om met mijn kleinkinderen naar deze leuke film te gaan.
  Ik volg Bloglovin en waag een kansje.

 20. Leuk, ik doe graag mee! Samen met mijn vriendin en de kids naar deze super leuke film. Enne waar ik bang voor ben… Alles wat meer pootjes heeft, veeeel kleiner is dan mij of zich sneller kan voortbewegen dan mij…. ๐Ÿ˜ฒ

 21. Zo leuk, de Mees Kees films! Mijn dochter van 6 is nog nooit naar de bioscoop geweest (sinds kort vindt ze films pas leuk), dus het zou geweldig zijn als wij met haar en een vriendje naar deze leuke film mogen!
  Waar ik bang voor ben….muizen! Brrrr, zo klein maar o zo snel, daar krijg ik echt de rillingen van!

 22. Dit zou wel heel leuk zijn voor de Kerstvakantie. Hier zijn ze dol op de boeken, dus de film zal ook wel in de smaak vallen. Ik ben bang om te vallen als het glad is.

 23. Bang is een groot woord, maar muizen, spinnen en andere kruipende dieren zijn niet mijn faboriet.
  Lekker naar Mees Kees kijken lijkt me heerlijk.

 24. Wat een geweldige film. De andere film hebben we al zo vaak gekeken, blijft leuk. Gezellige premiere! Ik ben voor veel dingen bang..maar dat valt allemaal een beetje in het niets sinds ik kinderen heb. Nu weet ik wat echte zorgen en angsten zijn.
  We genieten daarom van elke dag en naar de bios naar mees kees zou fantastisch zijn!

 25. Jaaaa! ๐Ÿ˜„ Leuk! ๐Ÿ‘๐Ÿผ Wij zijn dol op Mees Kees!! ๐Ÿ˜ Isa ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ luistert iedere avond voor het slapen ๐Ÿ˜ด de luisterboeken ๐ŸŽง van Mees Kees! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Leuk om samen in de kerstvakantie ๐ŸŽ„ heen te gaan! ๐Ÿฟ๐Ÿ“ฝ Duimen maarrrrrr! ๐Ÿคž๐Ÿผ๐Ÿ€๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’‹

 26. Leuk, leuk, leuk! ๐Ÿ˜Š Ook nog eens een top uitje voor in de kerstvakantie ๐ŸŽ„ uuuuhm waar ik bang voor ben…. Spinnen, en dan vooral die met harige pootjes ๐Ÿ•ท๏ธ๐Ÿ•ธ๏ธ๐Ÿ˜ฑ

 27. Leuke winactie! Ik doe graag mee, lijkt mij leuk ook met mijn zoon Thomas van 7 maar toe te gaan. Ik ben bang voor spinnen! En dan vooral die dikke zwarte. Als ik er aan denk krijg ik al de kriebels.

 28. Oh gaaf.Mijn zoon zou het erg leuk vinden om te gaan.
  Waar ikzelf bang voor ben.
  Voor grote spinnen en ratten.
  Mijn zoon die fiets niet graag in het donker door een park maar ik liever ook niet.

 29. Dit zouden ze hier echt geweldig vinden.
  En ja ik ben bang in het donker, erg genoeg, ga ik ’s avonds niet echt graag wef

 30. Och, dit is toch te gek! Hannah van 7 zou ik hier helemaal gelukkig mee maken!

  Waar ik zelf bang van ben… te snel door bochten rijden met de auto!

 31. Mees Kees is geweldig. Als het op tv is kijken we altijd en genieten de van de geweldige avonturen van Mees Kees.
  Mijn kinderen zijn beiden bang voor achtbanen die over de kop gaan. Ikzelf ook, maar 2 jaar geleden toch in Spanje eens gedaan. Mijn kinderen vonden het vreselijk dat ik dat deed.
  Loot graag mee voor kaartjes.

 32. Jaaa doe heel graag mee en waar ben ik bang voor nou spinnen en hoogtes maar gelukkig niet in een luchtballon waar mees kees hierboven in zit. Wat ik nog steeds raar vind dat je daarin er dus geen last van heb. Iets van geen contact met de grond…. nou nu maar duimen dat ik geluk heb met het winnen van de kaarten en zoja dan ben ik bang๐Ÿ˜‰ dat ik heel hard ga juichen๐Ÿ˜ƒ

 33. Mees Kees is superleuk ontspannend en educatief tegelijk, we loten graag mee.
  Ikzelf heb eigenlijk alleen angst voor ons gezin, dat er iets met een van ons zou gebeuren.

 34. Oh mijn oudste dochter wil echt zooooooo graag naar deze film ! Ze is helemaal gek van Mees kees omdat hij grappig en eigenwijs is ๐Ÿ™‚ IK zelf ban bang voor : spinnen brrrr……… En stiekem heb ik eigenlijk ook wel een beetje last van hoogtevrees ๐Ÿ˜‰

 35. Mijn zoontje kijkt erg uit om Mees Kees te zien vliegen. Hij zou het geweldig vinden om daar met zijn 2 vriendjes (en ik natuurlijk) naar toe te mogen. Nu hopen, net als alle andere of we de gelukkige zijn.

 36. Ja deze winactie is fantastisch leuk!
  Even genieten van quality time met elkaar en de boel de boel laten. Dat is soms ook mijn “angst” continue ballen omhoog moeten houden, laten we het leuk houden, vooral voor jezelf!!! ๐Ÿ˜‰Fingers crossed ๐Ÿ€

 37. Wat zou dat een verrassing zijn! Te leuk gewoon!
  Ik ben bang voor het verdriet van mijn kinderen die geadopteerd zijn!Bang voor opmerkingen die ze af en toe krijgen -niet slecht bedoeld vaak maar soms zo hard en confronterend – en ik ben bang voor krokodillen en haaien en slangen! Eigenlijk ben ik een angsthaas!

 38. Ik zou heel graag deze kaartjes winnen. Voor het tv programma van mees kees zijn mijn zoontjes en ik figurant geweest, dat was erg leuk. Wij zijn groot fan.
  Gezellig in de kerstvakantie met zn viertjes naar de bioscoop. Lijkt me geweldig

 39. Wat geweldig om kans te mogen maken op kaartjes voor deze nieuwste Mees Kees film! We hebben alle voorgaande films op dvd en deze helemaal grijsgedraaid ๐Ÿ™‚ onze kids zijn grote fans!! Waar ik bang voor ben is hoge hoogtes, ben daarom ook al twintig jaar niet meer gaan vliegen en in een luchtballon zul je mij ook zeker nooit vinden – deze film durf ik wel aan ๐Ÿ˜‰ dus ik ga hรฉรฉl hard duimen voor ons gezin!!

 40. Ik ben er bang voor dat mijn kinderen pesten of gepest zullen worden, ik weet hoe verwoestend dat kan zijn. Ik gun ze een leuk uitje in de kerstvakantie.

 41. Superleuk uitje voor mijn meiden in de Kerstvakantie!
  We zijn het hondje van Mees Kees een keer in het echt tegengekomen … daar hebben ze het nog wel eens over ….zo leuk!
  We gaan heel graag naar dit nieuwe avontuur!!

 42. Onze drie meiden zouden het superleuk vinden om naar deze Mees Kees te gaan! Blijven superleuke familiefilms. Waar we bang voor zijn? Dat we de vrijkaartjes niet winnen? ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.