Deze zomer vierde Juf Roos haar verjaardag met een echte bioscoopfilm. Samen met Gijs treft zij daarin alvast de voorbereidingen voor het feest, maar dat loopt natuurlijk niet helemaal volgens plan. Vanaf 30 november is dit avontuur ook te zien op DVD en vanaf 2 december On Demand te bestellen. Vanwege de feestvreugde heb ik ook 2 DVD’S alvast gereserveerd om te verloten.

Jus Roos is Jarig

Ken jij Juf Roos al?

Juf Roos is momenteel één van de meest populaire kinderprogramma’s en te zien bij RTL4. De vrolijke Juf (Melissa Drost) woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Dagelijks krijgt zij bezoek van haar grappige buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens). Samen nemen ze de kinderen mee in een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen!

Het verhaal

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Genre: familiefilm
Lengte: 60 min.
Kijkwijzer: AL
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Melissa Drost, Jörgen Scholtens
Producent: Frank Jan Horst, Rogier Visser, Willem Zijlstra
Regisseur: Jan-Willem Wit
Scenarioschrijver: Paul de Vrijer

Juf Roos is jarig is nu te huur On Demand bij bijvoorbeeld Pathé Thuis en op DVD bij oa Bol.com

Winactie 2x DVD Juf Roos is jarig is gesloten

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

39 reacties op Juf Roos is jarig en viert haar feestje op DVD en VOD

 1. Ik doe mee! Noor haar eerste bioscoopfilm! Supertrots en een echt meidenmomentje 😀 een herinnering om te bewaren! En wat ik niet kan missen? Mijn kindjes en man 🙂 Nu 2 jaar op rij jarig geweest op vakantie en dat was eigenlijk wel heel relaxed (sorry!)

 2. Wat super leuk!
  Juf Roos was deze zomer de eerste keer bios met onze dochter. Ze heeft het er nog over 😍.

  Taart én ballonnen mogen op geen enkel feestje ontbreken!

 3. Graag. Heb hier 2 kids die dol zijn op Juf Roos. En wat er volgens m’n zoontje van 3 niet mag ontbreken als je jarig bent is op de tafel staan en dat iedereen dan voor je zingt.

 4. Op onze feestjes mag de taart met kaarsjes zeker niet ontbreken.
  Maar ook de jarige mag niet ontbreken . GRAPJE !!!
  Bij mijn kleindochter, mogen alle meisjes van de klas komen. Niemand uitzonderen! En dat geldt ook voor mijn kleinzoon.
  Heel graag doe ik mee voor deze leuke dvd.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 5. Wat niet mag ontbreken op een verjaardag is voor mij een taart. Het liefst een zo groot mogelijke en met zoveel mogelijk slagroom! 😉

 6. Op een feestje mag natuurlijk geen taart missen èn gezelligheid èn allerlei leuke spelletjes èn muziek…
  Zo leuk Juf Roos, mijn jongste kleindochter Indy die in februari 2 wordt is helemaal gek van haar!

 7. Ohh heel graag voor mijn kleine juf roos fan! Toen deze in de bioscoop draaide was hij nog net te klein, hopelijk kan hij binnenkort thuis genieten van de film en lekker mee zingen!
  Dan vieren wij thuis feest! 🥳 Daar mag juf roos niet bij ontbreken! En natuurlijk taart, die hoort voor ons ook bij feest!

 8. Ik doe mee voor mijn meisje van 2.5 jaar. Ze is helemaal gek op juf roos en Gijs. Ze kijkt nu al uit naar juf Roos in de schouwburg waar we in januari heen gaan.
  Een feestje bij ons is geen feestje zonder muziek en gezelligheid. De kleine meid swingt er heerlijk op los. Dus vrolijke muziek is van essentieel belang hier. En daarnaast willen wij onze lieve en dierbare familie en vrienden graag bij onze feestjes betrekken. Hoe mee zielen, hoe meer vreugd.

 9. Het gezelschap is uiteraard belangrijk maar ik maak er ook altijd mijn dingetje van om het huis te versieren in een bepaald thema. Voor deze Dvd doe ik graag mee want mijn dochtertje is dol op Juf Roos en haar liedjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.