Deze zomer is Jennifer Lopez 50 jaar geworden, maar dat betekent nog lang niet dat ze nadenkt over te stoppen. In de nieuwe film Hustlers schittert zij volop in de rol van stripper. Ze laat zien dat ze nog steeds één van de hotste vrouwen van Hollywood is. Ook hotte rapper Cardi B is te zien in haar filmdebuut. Lekkere film dus om samen een uitje met vriendinnen van te maken. Doe mee aan de winactie en maak kans op 2x 2 kaartjes.

Hustlers met hotties Jennifer Lopez en Cardi B

Het verhaal

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street-klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.

 • Constance Wu and Jennifer Lopez star in HUSTLERS
 • Constance Wu and Jennifer Lopez star in HUSTLERS
 • Constance Wu and Jennifer Lopez star in HUSTLERS

Genre: actie, komedie, drama
Lengte: 107 min.
Kijkwijzer: 16+, sex en grof taalgebruik
Te zien vanaf 12 september in de bioscoop

Cast: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Cardi B
Regisseur: Lorene Scafaria

Winactie Hustlers is gesloten

De winnaars zijn:

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Hustlers filmposter
Spread the love

70 reacties op Film tip | Hustlers met hotties Jennifer Lopez en Cardi B

  • Wat super leuk lijkt mij deze film, ik zou het fantastisch leuk vinden om hier naar toe te gaan. Ik hoor zeker weten tot team-Jennifer-Lopez!

 1. J-Lo off course!!!!!!!! Zij is meer dan geweldig… ben alrijd partij voor haar !! Doe graag mee omdat ik vandaag 40 jaar ben geworden en besef dat leven zonder fun te kort is hahaha… zou zo graag met mn BFF Esther naar deze geweldige film willen gaan.. we zijn al 25 jaar vrienden en dit jaar heb ik haar minder aandacht kunnen geven, vanwege de reisafstand (heb geen rijbewijs) en ik heb een mooi prinsesje gekregen in mijn leven… dus nu doe ik mee voor een ladies nicht met mijn liefste vriendin

 2. Team J-Lo uiteraard !!! Mijn Hero ! Wat een powervrouw is zij en wat lijkt deze film me te gek om samen met mijn beste vriendin heen te gaan !

 3. *Team J-Lo*
  Lijkt me een geweldige vriendinnenfilm, maar als ik win neem ik mijn moeder mee!
  Flinke dosis lachen kan nooit kwaad, daar houdt mijn mams ook van 😂 !

 4. Lijkt mij echt een super leuke film! Ik ben momenteel team- Jennifer-Lopez maar dat kan natuurlijk na het kijken van de film veranderen 😉

 5. Leuke actie. Ik ben voor Team Jennifer Lopez. Zelf ben ik in juli 50 geworden. Lijkt me een superleuke film om met mijn vriendin, die eerder dit jaar 50 is geworden, naar toe te gaan!

 6. Oh gut, moet ik een team kiezen? Geen ideeeeeeeeeeee, ik wilde de kaartjes winnen voor mijn dochters hahaha die vallen meer in de doelgroep, leuke actie trouwens

 7. Ik ben toch meer team lopez. Lijkt mij heerlijk om met een vriendin te gaan zien. Sinds ik studeer komt het niet meer zo vaak tot een date met vriendinnen dus dit lijkt me heerlijk.

 8. Dan ga ik natuurlijk voor team Jennifer-Lopez. Prima zangeres en actrice. Ik kijk er nu al naar uit om deze film te gaan zien samen met mijn vrouw want die is ook fan van Jennifer Lopez.

 9. Lijkt me een superleuke film om samen met mijn zus heen te gaan. Wij doen echt TE weinig samen en dit is de ideale film voor ons.
  Lili Reinhart ken ik van Riverdale dus benieuwd hoe ze in een film speelt! Ik ga dan natuurlijk voor J Lo, als iemand girlpower heeft is zij het wel en kijk hoelang ze al meedraait in het circuit en er nog steeds als een jonkie uitziet!;)

  Duimen maarrr….

 10. Team J-Lo, go go go girl! Wat ziet ze er toch prachtig uit om door een ringetje te halen. Dat wil ik graag met eigen ogen gaan bewonderen 😍Fingers crossed 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.