De Wraak van de Ninja is een Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord heeft verbroken binnen acht dagen door zijn scherpheid, is vanaf 25 juni ook te zien in de Nederlandse bioscopen. In de hoofdrol hoor je de stemmen van onder andere de zusjes Sara en Rosa Dol, presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate. Deze animatiefilm is niet geschikt voor watjes! Durf jij het aan?

De Wraak van de Ninja

Het Verhaal

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas.

Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld, grof taalgebruik
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

Stemmencast: Sara Dol, Rosa Dol, Marcella de Bie, Pascal Scherpenkate
Producent: Anders Mastrup, Trine Heidegaard
Regisseur: Anders Matthesen, Thorbjørn Christoffersen

Vanaf 25 juni in de bioscoop te zien

Winactie 2x 2 vrijkaartjes voor De Wraak van de Ninja is gesloten

De winnaars zijn

De Wraak van de Ninja
  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

 

Spread the love

37 reacties op De stoere animatiefilm die je niet zag aankomen! De Wraak van de Ninja

  1. Oh mijn zoontje durft dit vast aan ! Heerlijke afsluiting van een bijzonder schooljaar.. Lijkt ons een erg leuke film.

  2. Wauw wat een leuke actie! Zou graag gaan met mijn jongste zoon die bijna jarig is en helemaal blij zal zijn om een dagje qualiti-time met mama te hebben!

  3. Ik wil hier wel graag heen met mijn eigen Ninja 🙂 Hij zag gisteren de trailer en riep meteen “Hier wil ik heen!” Meneer vindt zichzelf namelijk als een ninja sinds bij 4 jaar is. Nu is hij 8 dus al aardig gevorderd inmiddels 😉

  4. och deze had ik nog niet gezien, mijn zoontje is helemaal in de ninja-fase. hij doet zijn eigen ninja-training om sterkter te worden 😉
    dus ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.