Hoera de bioscopen mogen weer open vanaf morgen! Dat betekent ook dat de De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest weer door kan gaan. De Sinterklaasfilm van De Club van Sinterklaas behoort bij ons thuis wel tot één van onze tradities. Even waren we dan ook bang dat het feest niet meer door zou gaan, net als in de film. Wil jij deze film ook graag gaan zien, doe dan mee met de winactie en maak kans op 4 vrijkaartjes voor het hele gezin.

De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Het verhaal

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga!

De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Genre: familiefilm
Lengte: 67 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Wilbert Gieske, Walter de Donder, Luan Bellinga, Marijn Klaver, Coole Piet, Danspiet, Testpiet
Regisseur en Scenarioschrijver: Martijn Koevoets

Coronamaatregelen in de bioscoop

Let op! Deze coronamaatregelen gelden in alle bioscopen.

 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online. Met de gewonnen vrijkaartjes kun je de tickets telefonisch reserveren.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en bioscoopmedewerkers.
 • Draag bij binnenkomst een mondkapje. Deze mag af als je op je stoel zit.
 • Er mogen maximaal 30 bezoekers per zaal, zodat er voldoende afstand is tussen bezoekers.
 • Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren.
 • Er zijn diverse hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen, zoals schermen en het veelvuldig schoonmaken van allerlei contactpunten zoals deurklinken en knoppen.
 • Lees hier het Protocol Verantwoord bioscoop- en filmtheaterbezoek

Kleurplaat

Kleurplaat De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Natuurlijkis er ook dit jaar weer een mooi kleurplaat van De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest. Deze vind je hier. Print hem uit, kleur hem in en vergeet hem dan niet in je schoen te doen voor de Pieten om hem mee te nemen naar Sinterklaas.

Winactie 1x 4 vrijkaartjes voor De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest is gesloten

Met dank aan Dutch Filmworks mag ik maar liefst 4 vrijkaartjes voor de film De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest weggeven. De winnaar is

 • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere winacties

Spread the love

64 reacties op Film tip| De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

 1. Oh wat een superleuke actie. Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter omdat zij de films superleuk vindt en wij gaan normaal altijd samen naar de film! Echt ons uitje waar dit jaar nog niets van is gekomen door alles. Ik zou haar heel graag willen verrassen.

 2. Wat een super leuke actie. Ik doe dan ook heel graag mee. Ik zou mijn 2 kinderen hiermee verrassen en dan vragen we of oma ook gezellig meegaat.

 3. Wat super leuk dat je kaartjes mag weggeven. Ik neem mijn twee kanjers mee die extra lief zijn geweest tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker

 4. Wat zou ik graag mijn 3 kleindochters meenemen naar deze film. Lijkt me zooo leuk om die snoertjes te zien als ze deze film zien in de bios.

 5. Wat zou dat leuk zijn samen met mijn zoon en dochtertje. We gaan eigenlijk ieder jaar in de bioscoop de sint film kijken, naar dit jaar is heter nog niet van gekomen.

 6. Ik zou graag onze zoons en zijn vriendje mee willen nemen. Zijn vriendje is nog nooit naar de film geweest en gun hem dit zo. En Sibterklaasfilm is natuurlijk wel helemaal al geweldig.

 7. Leuk, ik doe graag mee. Ik zou graag met mijn gezin willen gaan. Nu er weinig sinterklaas activiteiten zijn, is de bioscoop wel erg leuk om in de Sinterklaas sfeer te komen

  • Ik wil hele graag mijn 4 jarige dochter meenemen. Het weekend voordat de bioscopen dichten had ik haar beloofd na de Sinterklaasfilm te gaan. Wat was ze blij na de film met Luan. De film begint en ze zegt gelijk mam dit is niet de goede film. Blijkt dat er 2 sinterklaasfilms draaien, heb ik toch niet opgelet. Mam, kan gebeuren maar dan moeten we nog maar een keer gaan!! Dus ik maak iemand heel blij met deze kaartjes. En dan kan papa en oma nu ook mee.

 8. Wat een mooie prijzen komen bij jou steeds voorbij!
  Ik doe graag mee voor onze twee kinderen. Gezellig met zijn viertjes naar de bios.

 9. Wat doe ik graag mee met deze leuke actie voor mijn tweeling-kleinkinderen die op 3 december 6 jaar zullen worden! Het mooiste cadeau ooit! Super gewoon!

 10. Dit lijkt met echt super om te zien met mijn dochters van 3 en 5. Ze zijn helemaal fan van de Bellinga’s en natuurlijk va Sint/Piet. De combi is daarmee fantastisch!

 11. Ohhh ik denk dat mijn dochter en haar nichtjes (en ikzelf) dit een hele leuke film en uitje zouden vinden dus ik zou hun meenemen

 12. Heerlijk met mijn kleindochters! Helaas hebben ze dit jaar ook geen traditionele intocht meegemaakt dus wil ik ze hier mee verblijden. En ik ga zelf graag mee! 🙂

 13. Deze film zou ik graag willen bezoeken met mijn zoon en dochter. Mooie film van Sinterklaas, en voor mijn dochter als kers op de taart, de Bellinga’s.

 14. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine zusje. Zij is vier en heeft een grote broer en zus van 21 en 19. Geweldig om met haar deze film te gaan beleven

 15. Wauwww gave actie en daar zou ik graag met mijn 3 jongste kleinkinderen naar toe willen gaan alleen al om hun gezichtjes te zien glunderen

 16. Ik doe heel erg graag mee en neem mijn zoon en neefjes mee als ik win. Zij zijn nog helemaal weg van Sinterklaas en zijn pieten.

 17. Ik zou mijn man en onze twee dochters meenemen. Normaal zien we de nieuwe film tijdens de Sinterklaasviering van mijn werk. Helaas gaat door corona niet door.

 18. Wat leuk zeg!! Het is nu zo’n leuke tijd voor de kids, ook al is deze anders dan anders.. een uitje naar de bioscoop zouden Faye en Noa wel heel leuk vinden! 😀🍀

 19. Ik zou met het gezin gaan, en dan voornamelijk voor mijn jongste dochter. Ze weet het Grote Geheim en dat vindt ze erg jammer heeft ze dit jaar al een paar keer gezegd ;). Dus om haar wat magie terug te geven zou dit een erg leuk uitje zijn!

 20. ik neem elise mee. hoewel ze niet meer gelooft, is ze groot fan van de bellingas en blijft ze sinterklaas films (en journaal) toch erg leuk vinden!

 21. Wat leuk! Mijn kleine meisje kan niet wachten om Luan zo groot op het scherm te mogen zien! 😍 Haar grote zus gelooft helaas niet meer in de sint, maar haar beste vriendinnetje zou het helemaal leuk vinden om mee te mogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.