Winkelen bij de Primark Dordrecht

downloadDit weekend waren we een dagje in Dordrecht. Wat een leuke oude stad! We bofte ontzettend met het weer en we hebben een rondje gelopen over de markt.
Ik wist niet dat Dordrecht ook een Primark had, maar de vele tasjes die over de markt liepen verraadde het al een beetje. En toen ik ook daadwerkelijk langs de Primark liep, kon ik het niet laten om even binnen te gaan kijken.
Benieuwd wat ik er kocht? Lees  snel verder

In de stad, waar ik woon, hebben we veel uiteraard genoeg winkels waar ik kan slagen voor de garderobe van mijn meiden. Maar toch is het ook wel eens leuk om in een andere stad te gaan winkelen en met weer eens iets ander thuis te komen. Mijn beiden meiden zijn echte meisjes-meisjes en dragen alleen maar jurken en rokjes. Een hele enkele keer willen ze wel eens een broek aan voor in de speeltuin, maar deze gaat bij thuiskomst meteen weer uit en wordt ingewisseld voor een (prinsessen)jurk.
Voor Grote Zus wordt het vinden van een leuke jurk wel steeds lastiger, nu ze maat 134 heeft. Daarbij heeft ze de bouw van een sprietje, dus al snel zitten de jurk haar erg wijd. Gelukkig vonden we voor haar een heel aantal nieuwe jurk. Zowel voor de winter als voor de komende zomer.

IMG_1729
Jurk met lange mouwen €4,50 & Zonnebril €2,-
IMG_1728
Zomerjurken €4,-
IMG_1730
Vlinderjurk €11,-

 

Naast de jurken vonden wel ook een paar leuke extra lange T-shirts voor de zomer. Een lening eronder en klaar! Deze leggen we alleen nog wel wel even in de kast voor als de echte warme dagen zijn aangebroken. Ook blijft Frozen favouriet en vond ze ook nog een nieuw Frozen T-shirt.

IMG_1733
Extra lange T-shirts €7,-
Frozen T-shirt €7,-

 

 

 

 

 

 

 

Kleine Zus is groot fan van de Minions. We zijn dus ook erg blij dat de Primark ook voor meisjes een Minion kleding lijn heeft. Zo konden we deze jurk met glitterrok natuurlijk niet laten hangen. Kleine Zus draagt ook heel graag rokjes, dus zijn T-shirts ook wel aan aan besteeds. We vonden wel 3 leuke T-shirts (waarvan 2 met lange mouwen) en een coole Minions legging.

IMG_1737
Minion Feestjurk met glitters €10,-
IMG_1735
Minion T-shirt €5,- & Minion Legging €5,-
IMG_1734
Minions T-shirts €6,-

 

Naast de Minion-kleding vonden we ook nog een leuke Minnie&Mickey jurk en nog eentje van Frozen.
Bij de schoenen afdeling hadden ze ook al de nieuw slippers hangen en ipv de Frozen variant wilde Kleine Zus liever de Kleine Zeemeermin slippers. Deze slippers zijn er helaas maar tot maat 28-29 en dat was een hele grote teleurstelling voor Grote Zus, want zij had ook heel graag een paar gehad….

IMG_1738
Minnie & Mickey Mouse Jurk €5,-
IMG_1736
Frozen jurk €6,-
IMG_2790
Kleine Zeemeermin slippers €3,-

 

 

 

 

 

 

We kochten niet alleen kleding, maar ook een Minion Muts en wanten in de SALE, een zonnebril voor Grote Zus (als goedmakertje voor de slippers), Rapunzel Untangle Spray voor de lange haren en 2 lunchdoosjes van Frozen

IMG_1744
Robet Tas 2, Minion Muts&Handschoenen €3, SALE, Rapunzel Untangel Spray €2,- Zonnebril €2,- Lunchbakjes €4,-

Voor mezelf vond ik ook nog een aantal leuke items (deels in SALE)
Ik was op zoek naar een paar nieuwe broeken. Helaas is de V&D nu dicht, want de broeken van LIV paste me altijd heel erg goed (kreeg dan vaak de opmerking of ik was afgevallen) maar nu moet ik dus op zoek naar een ander merk. Ik geloof dat ik ze heb gevonden bij de Primark. Ik moet zeggen dat de broeken (dus met knop en gulp) beter zitten dat de treggings. Met name omdat deze geen lussen hebben voor een riem.

IMG_1742
Pyjama broeken €5,- SALE
IMG_2881
Skinny Spijkerbroeken €13,- en een witte tregging €8,-
IMG_1740
Zwarte Skinny €15,- en een broek met print €13,-

Deze jas kon ik ook niet laten hangen. Ik ben ook al langer op zoek naar een nieuwe zomerjas en ik werd erg blij van deze en helemaal kon ik het voor de deze prijs niet laten hangen. Verder kocht ik nog wat T-shirts en jerseys.

IMG_1743
Zomer Biker jasje €14
IMG_1741
Shirtjes; Not a Change €8,- en met Vlinders €7,-
IMG_2883
Lange shirts; donkerblauw met riempje €13,- en met print en riempje €8,- (SALE)

We liepen dus met een volle tas en een lege portemonnee weer naar buiten. Maar goed dat we zelf geen Primark in de stad hebben ;D

Spread the love

4 thoughts on “Winkelen bij de Primark Dordrecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: