Echte Post is Cool Project – Wat ik kreeg

IMG_2786Eerder deze week schreef ik al een blog over het Echte Post is Cool project, waar ik deze maand aan mee deed. Ik vertelde jullie wat ik had verstuurd aan Danielle van Bright Morning Dew en wat haar reactie was bij het openen van het pakketje in haar vlog. Natuurlijk heb ik zelf ook een leuk pakketje mogen ontvangen en die zal ik jullie vandaag laten zien. Helaas ben ik geen vlogger (durf ik echt niet), dus jullie zullen het moeten doen met de foto’s 😉 


Nog even in het kort – wat is het Echte Post is Cool Project?
Echte Post is Cool is bedacht door Northflix en Monsieur Mango. Beide dol op echte postpakketjes en helemaal als ze onverwachts zijn. Daar hou ik ook van, dus vandaar dat ik graag aan dit project meedeed en me meteen aanmelden. Het idee is een soortechtepostiscool lootjes te trekken en een pakketje te sturen naar een ander en er natuurlijk eentje te ontvangen! Het afgesproken bedrag was €5 (exclusief porto) om een leuk cadeautje(s) van te kopen. Afgesproken werd om het pakketje allemaal op dezelfde dag te openen en te delen op de social kanalen wat er dan in zat. De datum hiervoor was 5 maart, mijn verjaardag! Hoe leuk om op die dag een extra pakketje te krijgen!

Mijn pakketje kwam al een paar dagen voor afgesproken un-boxing IMG_2537datum van 5 maart met de post binnen. Spannend hoor! Heel fijn dat het pakketje er al was, want we zouden met mijn verjaardag een nachtje weg gaan, dus kon ik het mooi meenemen. De verpakking was in ieder geval al heel vrolijke envelop. Dat was al een goed voorteken. Wel moest ik er de komende week tegenaan kijken en mijn geduld testen. Zo nieuwsgierig wat er in zou zitten en van wie het zou zijn!!!


5 Maart D-dag & B-day; un-boxing
Ik was blij dat ik het pakketje had meegenomen, want cadeautjes uitpakken hoort natuurlijk wel bij het wakker worden op je verjaardag.IMG_2746 Het nachtje weg was het cadeautje van mijn lief en de meiden hadden hele mooie tekeningen en knutsels voor me gemaakt. Super leuk en lief natuurlijk, maar geen pakjes in pakpapier 😉 maar die zaten in mijn #EPIC pakketje.
De meiden waren de afgelopen week natuurlijk net zo nieuwsgierig geworden naar het pakketje, dus die zaten er met hun neus bovenop!
Na het openmaken vond ik 2 pakjes, een envelop en een heleboel zakjes thee! Altijd goed! Grappig was het wel, want zelf had ik ook thee meegestuurd met mijn pakketje. Blijkbaar een populair product in de #EPIC pakketjes, want later op de dag zag ik dat het ook in nog wel meer pakketjes zat.
Als eerste maakte ik de envelop open met de kaart. Ik voelde aan de envelop al dat er niet alleen een kaart in zat. IMG_2751Er kwam inderdaad allemaal schattige roze en witte vogeltjes- en vlindertjes confetti uit en een verjaardagskaarsje! Ik had in mijn aanmelding wel vermeld dat 5 maart ook mijn verjaardag zou zijn. Maar wat leuk om een kaarsje in de envelop erbij te doen.
De kaart was ook superleuk versierd met een heuse slinger er in! Heel leuk!
De afzender van het pakketje werd ook meteen bekend gemaakt; An. Helaas verder geen url naar een blog of instagram naam. Daar moest ik dus nog even op wachten. Hopelijk zou ze reageren op mijn Instagram post en zou ik haar toch nog even persoonlijk kunnen bedanken.

Na het openen van de envelop was het eerste pakje aan de beurt. Ik koos voor het oranje pakketje met daarop MMMM. Aan de vorm en deze tekst had ik wel een sterk vermoeden wat er in zou kunnen zitten. Ook de meiden konden het wel raden, want het is iets waar ik heel erg gek op ben, namelijk een reep Tony Chocolonely in de smaak Karamel & Zeezout! Een schoot in de roos dus dit cadeautje.

IMG_2747 IMG_2753

Er zat nog een pakketje in de envelop, een schattig doosje met een jarige hond. Uit het doosje kwam een tube Shower IMG_2752Gel en een tube Scrub Gel van de HEMA. “Sweet Charming & Seductive” staat er op en het ruikt heerlijk zoete en verleidelijke. Heerlijk voor onder de douche en voor mee op vakantie. Over een aantal weken ga ik lekker een mini-weekje met vriendinnen naar Ibiza en dan zal ik ze zeker meenemen in mijn tas.

Wat een leuke pakketje! Dank je wel An! Ik ben er erg blij mee en het was erg leuk om dit extra cadeautje uit te mogen pakken op mijn verjaardag!

Nogmaals ook dank aan Northflix en Monsieur Mango voor het leuke idee en de organisatie! Jullie deden dat supergoed met alle extra reminders die we kregen zodat niemand kon vergeten het pakketje op tijd te posten. Ik hoop dat jullie er zelf ook veel plezier aan beleefd hebben en er nog eens een vervolg aan willen geven. Ik doe zeker weer mee!

Spread the love

One thought on “Echte Post is Cool Project – Wat ik kreeg

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.