Vorige week zondag vierden we de 6,5e verjaardag van onze dochter. Bij ons het moment voor het kinderfeestje. Dit jaar koos ze voor het thema Unicorns. Dat was natuurlijk wel een beetje voordehandliggend, want Unicorns zijn helemaal in. Naast versiering, was er ook een Unicorntaart, een Unicornjurk en hadden we voor alle meisjes een verrassing; een Unicorndiadeem en een goodiebag van Souza. Ik heb er nog 2 over en een mooie Unicornkralendoos om te verloten.

Unicorn goodiebag van Souza

Na het Zeemeerminnenfeestje van Grote Zus, was het nu de beurt aan Kleine Zus voor haar feestje. Deze wilde ze graag in het Unicornthema. Nee, dat noemen ze geen eenhoorn, maar Unicorn tegenwoordig. Voor haar echte verjaardag had ze al een heel mooie Regenboogjurk van Souza for Kids gekregen. Deze kwam dus mooi van pas om ook op haar feestje aan te trekken. Bij de jurk hoorde ook een mooie diadeem.

Dat was dus geregeld! Ook voor de versiering vonden we een mooi themapakket online en ik bestelde een taarttopping. Deze bleek alleen bij een Chinese webshop te zijn en dus wachten we daar nu nog steeds op. Met een plastieken eenhoorndiadeem kon ik het toch nog snel oplossen. Omdat elk meisje natuurlijk een Unicorn wil zijn, hadden we voor alle vriendinnetjes ook een eigen Souza Eenhoorndiadeem. Maar dat was nog niet alles Souza had ook voor een kleine goodiebag gezorgd met daarin een eenhoornarmbandje, haarclipjes en een eenhoornsticker.

We hadden na afloop van het feestje dus echte, blije Unicornmeisjes. Dat maakt het feestje dan ook bijzonder geslaagd!

Winactie Souza Unicorn Goodiebag is gesloten

We hebben nog 2 goodiebags en diadeems over en Souza heeft voor deze winactie ook nog een Eenhoornkralendoos opgestuurd. Heb jij ook echt een Unicorfan in huis, dan is dit de winactie om aan mee te doen! Ik mag 2 meisjes dus heel blij maken.

De winnaars zijn

Souza Kralendooos Eenhoorn
 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan de andere winacties tijdens de Party Winweken!

Spread the love

61 reacties op Unicorn goodiebag van Souza

 1. Super gaaf. Mijn dochtertje van 6 is helemaal unicorn verslaafd en gaat daarom ook haar feestje helemaal in die styl doen. Dus wij gaan volop duimen want jaaaaa daar wordt zij echt blij van.

 2. Superleuke spulletjes van Souza. Mijn dochter van bijna 6 is dol op unicorn spulletjes, ik doe daarom voor haar graag mee met deze winactie.

 3. Mijn 2 dochters zijn beide heel erg eenhoorn fan en doe graag mee voor hun
  De goodiebag kunnen ze verdelen mochten ze zo geluk hebben te winnen

 4. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Grappig om te zoendet de oudste (8) er helemaal klaar mee is. En nu in paar jaar later de jongste helemaal “unicorn” fan is. Sieraden en haarspeldjes je kan haar niet blijer krijgen… wat een mooi cadeau. Ik doe graag mee😊👍 (fb en ig).

 5. Ohhh hier zou Lente echt heel gelukkig van worden! Elke avond moet ik een eenhoorn-verhaal vertellen van onder haar eenhoorn-dekbed.

 6. Ik heb hier ook een kleindochter van 5 jaar die alles wat met eenhoorns te maken heeft leuk vind.
  Deze goodiebag vindt ze vast ook gaaf.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op BLoglovin en maak haar blij.

 7. Ahhhh, mijn oppasmeisje is bijna jarig en DOL op eenhoorns…hier zou ik haar heel blij mee maken…ik heb haar al eens meegenomen naar zo’n Souza-verkleedpartij in de lokale speelgoedwinkel ; was een groot succes!

 8. Oh wat super cute! Ikzelf ben de grootste fan uiteraard! Maar mijn kleinkinderen vinden eenhoorns ook geweldig! Ze zijn blij dat oma zoveel heeft hihi.

 9. Klinkt als een geslaagd feestje!!!
  Hier in huis weten de dames ook alles van unicorns, eenhoorns, alihoorns en blijkbaar zijn er nog veel meer soorten, haha.
  Mijn meiden zouden hier héél blij mee zijn!

 10. Wat een leuke actie! Mijn dochter is gek van Unicorns, ze zou het fantastisch vinden om deze te kunnen winnen. Mama waagt heel graag haae kans voor een blije dochter!

 11. always be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn. Dat is het motto van onze dochter, dus ik doe graag voor haar mee!

 12. Ja wat leuk! Ik doe graag mee voor onze kleinste meid Isabel (jongste van 7 kids). Isabel heeft 3 oudere broers boven haar waardoor er vooral veel jongensspeelgoed is hier. Dit zou super zijn voor haar! En haar puber-zussen vinden dit stiekem ook nog heel leuk (handig zo’n klein zusje als excuus 😉 ).
  Ik ga duimen!
  Ps: ik heb geen social media dus kan je helaas niet liken, anders met liefde gedaan.

 13. Deze geweldige Souza Unicorn Goodiebag
  geef ik graag aan mijn lieve nichtje weg.
  Met leuke spulletjes van regenbogen en unicorns wordt zij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel speelpret!

 14. Ja wat zou dat super zijn voor de verjaardag van Fé op 17 mei en haar verjaardagsfeestje dat volledig in het teken staat van unicorn!

 15. Heel leuk! Een meisje uit mijn dochter haar klas viert haar partijtje voor de hele klas en ik organiseer een klassikaal cadeau. Nu is dat meisje gek van eenhoorns dus hoe leuk zou het zijn als ik het cadeau kan opleuken met deze dingen

 16. Ik doe heel graag voor mijn dochtertje Nicky jarig, mijn kleine prinses, ze is heel graag prinses 🙂 🙂 , heel erg leuke winactie 🙂

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.