Waarom bruidslingerie zo belangrijk is

Binnenkort is het zover, het is je grote dag. Je kan het wel van de daken schreeuwen! Je bent al volop bezig met het plannen van je bruiloft en met het uitzoeken van kleding, maar heb je al wel eens stil gestaan bij welke bruidslingerie je gaat dragen? Want ook dat is een belangrijke keuze op deze speciale dag.

Waarom bruidslingerie zo belangrijk is

Op je speciale dag wil je je goed in je vel en sexy voelen, daar kan gepaste lingerie bij helpen. Dankzij sexy bruidslingerie voel jij je super zelfzekerd en dat zul je uitstralen. Bovendien zorgt goedzittende lingerie ervoor dat je vormen goed uitkomen.

Hoe kies je de perfecte lingerie?

De perfecte lingerie hangt natuurlijk af van je trouwjurk, je vormen en je persoonlijke smaak (en die van je aanstaande man natuurlijk). Hieronder vind je een aantal punten waar je beter rekening mee kunt houden.

Draag je wit? Pas dan op met felle kleurtjes

Als je een witte bruidsjurk zult dragen die redelijk fijn van stof is, dan kan je beter rekening houden met de kleur van je ondergoed. Het is namelijk niet de bedoeling dat je je ondergoed door je jurk kunt zien. Je kan er natuurlijk iets onder dragen waardoor het niet langer zichtbaar is, maar je kan ook kiezen voor een kleur die bij je jurk aansluit.

Houd je bruidslingerie sexy

De bedoeling van bruidslingerie is in eerste instantie dat het sexy is, na de trouw is het eigenlijk een soort huwelijkscadeautje voor je man op de huwelijksnacht. Sexy is natuurlijk een ruim begrip, maar sexy lingerie is voornamelijk lingerie die goed zit en je vormen goed laat uitkomen. Zijn je borsten niet zo groot? Kies dan voor een mooie push-up BH. Heb je een buikje? Kies dan voor een onderbroek met brede randen die eventueel een beetje je buik verstopt.

Waarom bruidslingerie zo belangrijk is

Vraag raad aan de verkoopster, zij zal het beste weten wat bij je past! Sexy is vaak ook gewaagd en op je trouwdag mag het al wel eens iets meer zijn. Durf voor uitdagende lingerie te kiezen en durf ook eens totaal iets anders kiezen dan je normaal zou doen. Kant of doorzichtige stofjes werken meestal erg goed.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: