Creative cadeautips - Dessineo Leren Tekenen en Papiro Quilling Station

Creatieve cadeautips – Dessineo Leren Tekenen en Papiro Quilling Station

Naast al het speelgoed en spelletjes staan er op de verlanglijstjes van onze dames ook altijd vaak leuke knutselspullen. Ze vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en zelf ben ik ook altijd wel fan van dit soort cadeautjes. Zo kreeg onze dochter vorig jaar dan eindelijk de Dessineo Leren Tekenen kit van Jumbo. Een cadeautje dat ze sinds de nominatie van het Speelgoed van het jaar in 2017 op haar lijstje had staan. Deze maand is daar een Woezel en Pip variant van verschenen. Dit jaar staat op haar lijstje het Papiro Station. Hiermee maak je kleurrijke creaties van papierstroken, misschien iets wat veel ouders nog wel kennen uit hun eigen jeugd. Speciaal voor de feestdagen mag ik een exemplaar van Dessineo Leren Tekenen verloten.

Creative cadeautips - Dessineo Leren Tekenen en Papiro Quilling Station

Kleine tekenaar in de dop

Als mijn dochter zich ergens lang en goed mee kan vermaken is dat wel tekenen en kleuren. Bijna dagelijks rollen er wel kleurplaten bij ons uit de printer. Ook haar collectie kleurpotloden en kleurstiften is gigantisch. Zelf tekenen doet ze ook graag en leert ook graag uit boekjes hoe je bijvoorbeeld een schaap het beste kan tekenen. Vandaar ook dat ze bij de uitreiking van het Speelgoed van het Jaar in 2017 niet weg te krijgen was bij de Dessineo Leren Tekenen. Het duurde alleen nog tot vorig jaar dat ze hem uiteindelijk zelf uitzocht in de speelgoedwinkel van haar verjaardagsgeld.

Dessineo Leren Tekenen

Met Dessineo leren jonge kinderen op speelse wijze tekenen in 4 stappen. In de doos vind je een mooie tekentafel met een projector. Tevens zijn er verschillende transparante sjabloonschijven om uit te kiezen. Leg deze in de draaischijf en zet de projector aan.

Je kunt kiezen voor één van de achtergrondbladen dat past bij het sjabloon, of gewoon een leeg blaadje. Draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Draai de schijf vervolgens door naar stap 2, 3 en 4 om de daarop volgende lijnen over te trekken. Tot slot kun je de tekening inkleuren. De sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. Ben je klaar met je tekening? Berg dan alles netjes op in de tekentafel en neem hem gemakkelijk mee door het handige handvat.

Leeftijd: vanaf 4 jaar tot 10 jaar  

Vanaf november verschijnt er een speciale editie: Dessineo Woezel & Pip, waarmee kinderen nu zelf hun vrolijke dierenvriendjes leren tekenen.

Papiro Quilling Station

De Papiro Quilling ken ik eigenlijk al sinds mijn eigen jeugd. Met kleine strookjes papier maak je rolletjes die je vervolgens op je tekening plakt. Je maakt zo zelf de mooiste kunstwerken: van een schattig eendje tot gave raket. Met de Papiro Quilling Staion van Jumbo is het nog makkelijker. Waar wij vroeger het papier draaiden om een potlood, tover je nu met één druk op de knop een papierstrook om tot een rolletje. Daarna knijp en draai je de papierrolletjes in elke gewenste vorm. Plak alle rolletjes op de zelfklevende kaart en maak het kunstwerk af met een paar grappige oogjes.

In de doos vind je natuurlijk het Quilling station maar ook maar liefst 200 zelfklevende papierstroken, waarvan 140 korte en 60 lange. Met de 25 kaarten (22 klein + 3 groot) kun je alvast aan de slag voor de feestdagen en alle dierbaren een mooi zelfgemaakt kaartje sturen. Tot slot zijn er ook stickeroogjes voor het maken van lieve diertjes. In de handleiding staat alles heel duidelijk uitgelegd. Gelukkig zijn de papierstroken ook makkelijk zelf te maken of in pakketten bij te kopen. Op die manier heb je extra lang veel plezier van je Papiro Quilling Station.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Nu tijdelijk 25% korting bij Bol.com op alle knutselspullen

Winactie Dessineo Leren Tekenen is gesloten

Met dank aan Media Tornado en Jumbo mag ik Dessineo Leren Tekenen verloten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

.

Doe ook mee aan een van de andere lopende winacties op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliate linkjes.
Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit producte en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

100 thoughts on “Creatieve cadeautips – Dessineo Leren Tekenen en Papiro Quilling Station

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: