Denksport is iets wat er bij ons in de familie altijd graag gedaan wordt. Zo doet mijn vader dagelijks een paar Sudoko puzzels en maakte mijn oma tot op 100 jarige leeftijd nog Doorlopers met 6 sterren. Denksport komt nu met Junior Boekjes Speciaal voor Meiden. Aangezien ik daar 2 van in huis heb, mochten wij alvast het Kleurblok voor Meiden en Puzzelblok voor Meiden uit proberen! 

Denksport Speciaal voor MeidenIedereen kent wel de boekjes van Denksport, met uiteenlopende puzzels zoals woordzoekers, cryptogrammen, kruiswoordpuzzel en natuurlijk de populaire sudoku. Al bijna 87 jaar zijn deze boekjes verkrijgbaar in Nederland. Doordat het aanbod zo groot is en de puzzels in verschillende niveau’s verkrijgbaar zijn, zit er voor iedereen wel een puzzelboekje tussen. Ook voor jonge kinderen!

De afgelopen maand heeft Denksport namelijk haar gehele Junior collectie gerestyled met een eigentijdse, speelse, frisse look, die kinderen aanspreekt. Binnen deze collectie zijn 2 titels Speciaal voor Meiden opgenomen! Een Kleurblok en het nieuwe Puzzelblok voor meiden. Niet alleen een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.

Kleurblok voor meiden: Mijn Modefabriek (alle leeftijden)

Denksport Speciaal voor meiden

Lekker kleuren is natuurlijk voor alle leeftijden. Mijn meiden doen dat dan ook heel graag en vermaken zich daar uren mee. Dit kleurblok bevat maar liefste 80 pagina’s vol kleur- en doepagina’s waarin zij hun eigen modetrends kunnen creëren. Van sport outfit tot de ideale schoenenkast en die prachtige galajurk, alle gelegenheden komt aan bod in dit dikke kleurblok. Gelukkig hebben de pagina’s een perforatie, waardoor je ze handig uit kunt scheuren en ieder een eigen kleurplaat kunt geven.

Het Kleurblok voor Meiden komt 3x per jaar uit en kost €4,95 per los nummer of €17,80 voor een jaarabonnement.

Denksport Speciaal voor meiden

Puzzelblok voor meiden (8-12 jaar)

Een dik blok vol modepuzzels voor kinderen van 8 tot 12 jaar! Alle favoriete puzzels zijn terug te vinden in dit blok, zoals; woordzoeker, doolhoven, kleur- en tekenopgaven. Uniek aan dit blok is dat de sudoku’s opgelost kunnen worden aan de hand van stickers! De antwoorden staan op de achterkant, dus er kan af en toe stiekem gespiekt worden

Het Puzzelblok voor Meiden komt 4x per jaar uit en kost €4,75 per los nummer of €17,10 voor een jaarabonnement.

Wat vonden de meiden ervan?

Sinds we in de vakantie geluisterd hebben naar het luisterboek van 100% Coco, zijn de meiden helemaal in het mode ontwerpen. Deze boekjes van Denksport komen dus op een heel goed moment. Beide zijn dan ook enthousiast aan het kleuren geslagen. De tekeningen zijn diverse en verschillende kledingstukken kunnen geheel naar eigen smaak worden ontworpen. Dit kleurboek gaat dus momenteel overal met ons mee naar toe.

 

Denksport Speciaal voor meiden

Het puzzelboek is meer iets voor Grote Zus. Zij zit nu in groep 6 en kan al goed lezen en schrijven. Doordat er heel veel verschillende soorten puzzels in staan leert ze deze allemaal kennen en op verschillende manieren uitgedaagd.

Winactie Denksport voor Meiden is gesloten

De winnaar van het kleurblok is

en de winnaars van de 2 exemplaren van het puzzelblok zijn

 

Vergeet ook nog mee te doen aan de Mamabloggers Hop winactie!

Flow Nidal rookmelders voor op de kinderkamer

Spread the love

42 reacties op Denksport voor meiden

 1. Zodra ik samen met mijn dochter in de boekhandel sta om te kijken welk tijdschrift of tijdschriften interessant is om mee naar huis te nemen dan snuffelt mijn dochtertje tussen de puzzelboekjes. Soms vraagt ze om een boekje wat afgeprijsd ligt voor bv € 1,25 vaak zijn dit dan de woordzoekers. Zodra ik thuis kom met bv. de Liny’s leespakket, Margriet of Libelle voordat ik mij een rustig leesmomentje kan pakken heeft zij al de eventuele woordzoekers gemaakt in de bladen als die erin staan. Ja mama als je een prijs wint is die voor mij want ik heb de puzzel gemaakt zegt ze dan. Zelf vindt ik alle puzzels leuk om te maken houd mij jong van geest. Maak graag kans voor mijn dochter.

 2. Superleuk voor mijn nichtjes!!! Ik doe graag mee. Zelf puzzel ik soms, als er een prijs te winnen valt bij de supermarkt of zo. Dat is altijd leuk!

 3. Dit lijkt me erg leuk voor mijn nichtje! Zelf puzzel ik alleen op vakantie, sudoku’s, Zweedse kruiswoordpuzzels en filippines zijn mijn favorieten.

 4. Zo leuk dat Denksport dit bedacht heeft, helemaal hip om een nieuwe doelgroep hiermee aan te spreken! Mijn dochters zouden dit echt te gek vinden! Ik ben zelf niet zo’n puzzelaar. Als ik al een keertje puzzel is het een sudoku. Ik lees liever een goed boek!😉

 5. mijn kleindochter haar favoriet zijn woordzoekers maar ze probeert ook al wel eens andere puzzels op te lossen, kleuren doet ze trouwens ook graag

 6. ik vind altijd de logica puzzels leuk en de Japanse kleurpuzzels. Jammer dat je geen tijd kan kopen om dit lekker relax te doen, het is kiezen of delen. Gelukkig hebben die meiden nog de tijd.

 7. Onwijs gaaf, vooral dat kleurblok, daar word ik zelfs helemaal happy van! Zou echt weer het kleine, creatieve meisje in me losmaken 😉 En super leuk om samen met mijn kleine vriendinnetje te doen! Zelf doe ik het liefst (Zweedse) kruiswoordpuzzels. Super bedankt voor deze leuke kans Fleur, ik volg je al een tijdje! 😀

 8. Leuke winactie.
  Het kleurblok voor meiden lijkt mij wel leuk voor mijn kleindochter. Echt gepuzzeld heeft ze nog nooit.
  Ik houd eigenlijk wel van alle soorten puzzels, maar een sudoku oplossen vind ik héél leuk.
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op Bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.