Winter Wonderland Noordwijk

Kom naar Winter Wonderland aan Zee [winactie gesloten]

De winter is nu echt in aantocht. Voor de ene betekent dat veel winterpret zoals schaatsen en skiën en een ander zit liever warm bij de kachel met een kop Glühwein of kop warme chocomel (that’s me). Gisteren was ik bij de opening van het Winter Wonderland in Noordwijk en dat is een combinatie van beide. Buiten staan heerlijk warme vuurkorfen en binnen vind je een ijsbaan voor de kinderen. Hier zit je lekker warm en er is natuurlijk glühwein en warme chocomel te bestellen aan de bar, net als heerlijke winterse maaltijden. De ideale hang-out voor het hele gezin.

Winter Wonderland Noordwijk

Schaatsen is niet mijn grootste hobby, maar mijn kinderen vinden het wel erg leuk. Overal zijn er rond deze tijd ook schaatsbanen te vinden, maar meestal buiten. Dat betekent dus voor koukleumen zoals ik, aan de zijkant van de baan staan. Gelukkig hebben ze daar in Winter Wonderland Noordwijk de oplossing voor bedacht. Het Zuiderbad-restaurant wordt voor het derde jaar op rij omgetoverd tot een Winter Wonderland paradijs, met een gezellige skihut, inclusief een ijsbaan van 150m2 met echt ijs.

Winter Wonderland Noordwijk Winter Wonderland Noordwijk

 

Je kunt je eigen schaatsen meenemen, maar ze zijn er ook te huur voor €6 per paar. Ondanks dat het binnen aangenaam warm is en je zonder jas kan schaatsen, is het voor de veiligheid wel verstandig om handschoenen te dragen. Ook deze kun je bij de uitgifte balie lenen. Voor de allerkleinste en beginnelingen de schaats, zijn er zeehondjes om achter te schaatsen of om op te zitten.

Winter Wonderland Noordwijk

Winterse gezelligheid

Ook niet-schaatsliefhebbers halen hun hart op tijdens dit winterse event met tal van andere activiteiten voor jong en oud. Schuif aan voor oud Hollandse spelletjes zoals jenga, trekbiljart of (voor de gevorderde denker) driedimensionaal vier-op-een-rij. Ook zijn er dit jaar weer diverse themamiddagen en -avonden. Sinterklaas en de Kerstman weten de schoorsteen en kerstboom van Winter Wonderland dit jaar zeker te vinden! Kom kijken naar de leukste kinderfilm allertijde ‘Frozen’ en dromen samen met de kids weg bij de mooie, betoverende Elsa. Dwing zelf je geluk af met de winterse pubquiz of bingo-avond en laat je verrassen door gerechten uit de Zwitserse keuken op de culinaire Zwitserse Avond.

  

(Kerst)dineren aan zee

Rondom de ijsbaan vind je gezellige tafeltjes en feestelijk versierde kerstbomen, knisperende kaarsen. Na het schaatsen kun je gezellig blijven eten. Kies een een heerlijke crêpe of een oer-Hollands stamppotje van het winterse menu. Uiteraard is er voor de kids een speciaal kindermenu. Reserveer deze kerst een mooi driegangen Kerstmenu voor €42,50,- per persoon of een a la carte diner of kaasfondue.

Winter Wonderland Noordwijk

Informatie Winter Wonderland Noordwijk

Geopend: 1 december tot en met 14 januari 2018
Adres: Koningin Astrid Boulevard 104, Noordwijk
Websiteswww.noordwijkwinterwonderland.nl voor de actuele agenda en openingstijden

Winactie Winter Wonderland

Heb jij ook wel zin in een middagje schaatsen en winterse gezelligheid? Doe dan mee aan deze winactie, want ik mag 4 kaartjes weggeven. Leuk familie-uitje voor in de kerstvakantie!

De winnaar is

Winnaar Winter Wonderland

Samenwerking

Spread the love

38 thoughts on “Kom naar Winter Wonderland aan Zee [winactie gesloten]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.