Review | Nieuw telefoonhoesje

Niet zo lang geleden werd ik benaderd door de webwinkel Telefoonhoesjestore.nl of ik een telefoonhoesje voor ze zou willen reviewen. Niet zo lang geleden heb ik de iPhone 5S van mijn vriend gekregen, omdat mijn iPhone 4 steeds uitviel en uiteindelijk tijdens een update helemaal vast liep. Uiteraard heel blij met zijn oude telefoon, maar deze had het meest saaie zwarte hoesje dat je je maar kan bedenken. Deze aanvraag kwam dus als geroepen. Helemaal leuk is ook dat ik er een winactie mag koppelen aan deze review. Lees dus snel verder, doe mee en win €25 shop te goed!

De webshop van Telefoonhoesjestore.nl heeft een heel groot assortiment aan verschillendende hoesjes voor alle soorten telefoons en tablets. Denk hierbij aan backcovers, bumpers, flipcases, bookcases, pouches, portemonnee hoesjes, armbandhoesjes, etc. Maar ook kun je er diverse accessoires vinden voor jouw telefoon. Van lenzen, speakers en powerbanks.
De webwinkel vernieuwd constant het assortiment, aangezien ze ook al iPhone 6s Plus hoesjes verkopen.

moderne-bloemen-print-bookcase-hoes-voor-iphone-5Het was dus nog een hele opgave om een keuze te maken. Mijn keuze viel op een booktype hoesje. Dit zijn hoesjes waarbij het hoesje als een boek om je telefoon zit. Prettig is dan dat je op die manier ook meteen je scherm kunt beschermen. Ik heb mijn telefoon vaak in mijn jaszak zitten, waar ook mijn sleutels in zitten. Hierdoor krijg je snel krassen en beschadigingen op je telefoon. Ook ben ik wat onhandig en laat ik mijn telefoon nog wel eens vallen. Met een booktype hoesje wordt je telefoon beter beschermd.
Een andere reden waarom ik voor dit soort hoesje heb gekozen is dat er aan de binnenkant vakjes zitten voor pasjes. Ik ga nooit zonder mijn telefoon de deur uit en nu heb ik ook altijd mijn bankpas en OV-kaart bij me.
Deze vrolijke bloemen vielen me meteen op. Wat een verademing na dat saaie zwarte hoesje van mijn vriend.

IMG_7923  IMG_7922  IMG_7920  IMG_7915

Als je een hoesje bestelt bij Telefoonhoesjestore.nl zijn de verzendkosten in Nederland en Belgie gratis en als je bestelt voor 16.00u dan is je hoesje morgen al in huis. Hoe fijn is dat. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om het hoesje terug te sturen als het toch niet is wat je er van had verwacht. Hiervoor heb je 30 dagen bedenktijd.

Ben jij ook w el toe aan een nieuw hoesje voor je telefoon of tablet of ben je op zoek naar een accessoire voor je telefoon? Doe dan nu mee met deze winactie
De winnaar is bekend; Paul gefeliciteerd met het shoptegoed van €25 bij Telefoonhoesjestore.nl

Deze review is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Spread the love

21 thoughts on “Review | Nieuw telefoonhoesje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.