Sim Only_ het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!

Sim Only: het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!

Nog maar een paar maanden en dan wordt onze oudste dochter eindelijk 10 jaar en mag zij een eigen mobiele telefoon. Maar hoe ontdek je nu welk Sim Only abonnement geschikt is? En hoe stel je een smartphone zo in dat zij niet per opeens een heleboel MB’s in een keer gebruikt? Daarom vandaag Sim Only tips voor het hele gezin.

Sim Only het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!

Wat is Sim Only?

Laten we beginnen bij het begin: wat is Sim Only? Waar je bij de meeste telefoonabonnementen ook een nieuwe telefoon kunt krijgen, krijg je bij een Sim Only abonnement alleen een simkaart van de provider. Omdat wij nog een oude telefoon hebben liggen voor onze dochter, is dit voor ons de beste keuze. Omdat er geen telefoon bij de abonnementsprijs is inbegrepen, is een telefoonrekening veel lager.

Waarom is Sim Only ideaal voor het hele gezin?

Sim Only is de ideale abonnementsvorm voor het hele gezin. Want naast de lagere telefoonkosten, kun je bij de meeste providers iedere maand je bundels ook gratis aanpassen. Naar boven als je toch meer gebruikt of juist naar beneden. Zo heeft iedereen in het gezin altijd een abonnement dat past bij zijn of haar gebruik.

Door StaceStock

Mijn Simyo app: inzicht in het verbruik van het hele gezin

Belangrijk vind ik ook dat je het verbruik van je kinderen in de gaten kunt houden. Dit kan in de Mijn Simyo app. Je kunt er namelijk meerdere accounts mee beheren vanaf één telefoon. Zo voorkom je dat er te veel bellen wordt of gesurft op het internetten en daardoor hoge buitenbundelkosten worden maken. Zie je dat de internetbundel van je kind bijna op is, dan kun je deze via de app de mobiel internet handmatig uitschakelen. Daarnaast kun je via de app natuurlijk ook makkelijk minuten en MB’s bijkopen.

Het beste Sim Only abonnement voor kinderen

Geen kind is hetzelfde, dus hoe bepalen wij je welk abonnement het beste bij onze dochter past? Sim Only van Simyo bleek voor ons ideaal. Hiermee kunnen wij elke maand haar bundels naar boven en beneden bijstellen, zodat het abonnement altijd bij het verbruik past. Blijkt dat zij bijvoorbeeld veel minder belt dan verwacht? Dan kunnen wij gewoon een kleinere belbundel nemen en betalen wij niet onnodig teveel voor iets dat zij toch niet gebruikt.

Door StaceStock

De beste smartphones voor je kind

Er zijn geen speciale smartphones voor kinderen en daarom kiezen wij voor de duurzame en goedkope oplossing: zij krijgt mijn oude telefoon. Deze is voor haar zeker nog wel een paar jaar prima te gebruiken. Mocht deze toch kapot gaan, dan zijn er ook genoeg telefoons met een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden bij het Sim Only abonnement. Deze kunnen nagenoeg hetzelfde als de allerduurste toppers, maar dan voor een veel lagere prijs.

Simyo Compleet: ideale KPN-deal voor Sim Only voor het hele gezin

Nog een laatste tip. Gebruik je thuis vast internet van KPN? Met Sim Only van Simyo krijg je dan Simyo Compleet. Hiermee verdubbelen ze gratis de inhoud van je bundels. 4000 MB wordt bijvoorbeeld 8000 MB. En 100 belminuten worden er 200! Elke maand weer. Kwestie van Simyo Compleet activeren en klaar is Kees! Elk op jouw adres geregistreerde Sim Only abonnement van Simyo kan dit voordeel krijgen. Doe jij er ook je voordeel mee?

Samenwerking

Foto’s door StaceStock/Shutterstock

Spread the love

14 thoughts on “Sim Only: het ideale mobiele abonnement voor de hele familie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.