Review | Scoupy – Cashback actie maand maart

Al een tijdje doe ik mee met de cashback acties van Scoupy. Ook deze maand waren er weer veel leuke producten waarbij je het gehele of een deel van de aankoop bedrag terug gestort kan krijgen op je rekening. Het werkt heel simpel en is absoluut de moeite waard. Ik heb in een jaar tijd al bijna €100,- terug gekregen! Benieuwd welke cashback acties er deze maand zijn en hoe het werk. Lees snel verder.

Scoupy aankopen maart

Deze producten heb ik de vorige week gekocht en daarvoor heb ik het gehele of een deel van de aankoopbedrag terug gestort gekregen op mijn bankrekening. Dit kan heel makkelijk met een app op je telefoon op de website op je PC. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van de kassabon te maken (met je telefoon) en die vervolgens met je gegevens via de app kan opsturen. Meestal krijg je heel snel daarop al een mailtje dat je aanvraag is ontvangen en gecontroleerd wordt. Wanneer blijkt dan dat je kassabon niet goed leesbaar is op de foto en moet je hem opnieuw opsturen (niet meteen weggooien dus). Als je aanvraag is goedgekeurd wordt het bedrag ook altijd met een paar dagen terug gestort.

Scoupy App

Mocht je niet weten of je het juiste product hebt gekocht dan kun je ook de streepjescode scannen met de Scoupy App. Wat ik wel een groot nadeel vind is dat meestal in de winkel het niet mogelijk is om de app te openen door het slechte bereik in veel winkels. Zelfs als je ingelogd bent op de WiFi van de supermarkt, kun je de app niet openen. Maar mocht je willen checken voor welke producten er een cashback actie geldt, check dan mijn wekelijkse winactie overzicht. Hierin neem ik ook altijd de cashback acties elke week op.

Lopende acties

Deze acties lopen nog tot 03-04-2016. Maar het kan zijn dat voor een artikel al te vaak het geld is terug gevraagd en dan stopt de actie vroegtijdig. Wees er dus snel bij!

Aquafresh 3x whitening –> Gratis (verlopen)
* Hero baby fruitpapje met granenHero Baby melkpapje met granen kant-en-klaarHero Baby melkpapje met granen –> Gratis (verlopen)
* Maza hoemoes naturel –> Gratis (verlopen)
*
Frutesse Appel-Kaneel Fruitstroop. –> Gratis (verlopen)
HomeMade Tompoucen óf Brownies –> probeer voor €0,50 (verlopen)
* Sultana Volgraan –> probeer voor €0,50 (verlopen)
* Autodrop Pittige Patsers –> probeer voor €0,50 (verlopen)
Crystal Clear in pak –> probeer voor €0,50 (verlopen)
Amstel Radler 0.0% 6-pack fles –> 50% korting (verlopen)
Venco Schoolkrijt zwart óf Droprondo’s –> 50% korting (verlopen)
* Head Shoulders Shampoo (250-300-ml) –> 50% korting (verlopen)

IMG_3205

Tip; Word ook MysteryShopper

Vind je het leuk om geld te verdien met het doen van boodschappen? Dan kan ik je ook zeker aanraden om eens te gaan mysteryshoppen. Door in opdracht winkels te bezoeken kun je vrij gemakkelijk een paar euro bij verdienen. In de blog van Marstyle lees je hier meer over.

Spread the love

6 thoughts on “Review | Scoupy – Cashback actie maand maart

    • Met de app is het echt zo gebeurt, hoor! Bij aanmelding voer je 1x je gegevens in. Bij het aanvragen van de cashback, hoef je nu ook maar 1x je kassabon te fotografen en kun je daarna aanvinken voor welke acties je het geld wilt terug krijgen. Zeker het proberen waard!
      Ik wil je wel uitnodigen, want er is ook een vrienden-actie, waarbij we dan allebei een euro extra terugkrijgen 😉

  • Kijk ook eens op kortingisleuk.nl daar staan ook altijd wel leuke cashbacks 🙂 Ook op het forum van xgratis.nl kan je veel cashbacks vinden.

    • Korting is Leuk is ook een goede site. In mijn wekelijkse blog met de leukste winactie en cashback acties staat hij er zeker ook tussen! Ik zal ook een kijken op de site xgratis.nl Die kende ik nog niet

  • Hele slechte ervaring. Heb artikelen gekocht binnnen de aktieperiode, maar de cash back is afgekeurd omdat de aktie voortijdig is stopgezet. Dat kunnen ze doen, maar dat weet je pas als je de aanvraag hebt ingediend. Aktie liep volgens de flyer tot 31-12, maar is al eerder gestopt. Nu ga ik dus de artikelen terugbrengen. Waardeloze aktie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.