Review | Ninie maxi jurk

Maxi jurk NinieBij ons in huis worden er eigenlijk alleen maar jurken gedragen. Beide dames doen dit al vanaf het moment dat ze iets konden inbrengen in hun kledingkeuze. Er liggen zeker wel (spijker) broeken in de kast, maar deze komen er alleen uit, als het echt niet anders kan. De mail van Ninie om hun nieuwe maxi jurk te reviewen, was dan ook iets wat echt wat hier met gejuich werd ontvangen. En daarna was het wachten bij de brievenbus op dat ene pakketje.

 Zaterdag was het dan zover, uit de brievenbus haalde ik een mooie roze pakketje met witte stippen. Voor verwachting maakt Grote Zus het open.
Als eerste vond ze de brief, daarna een heel leuke Ninie flyer, met aankleedpop en tenslotte kwam de jurk te voorschijn. Ik had in de mailwisseling al aangegeven dat we hier in huis nog steeds erg veel van roze ninie maxi jurk roze bloem inzoomhouden. Nou dat was wel duidelijk overgekomen, want we kregen een hele mooie fuchsia-roze jurk met grote bloemen. Een lekker stoer jurk dus. Maar het allermooiste was wel het ontwerp van de jurk, lekker lang met split en 3 kwart mouwtjes. De eerste reactie was dan ook; dit is de jurk die ik altijd al wilde hebben! Natuurlijk moest de jurk meteen gepast worden. Nu is Grote Zus een lange meid met nog maar weinig rondingen (lees geen billen, ze past zelfs nog in shorts maatje 86!) Vaak zijn jurken dan ook veel te wijd voor haar, maar deze jurk viel keurig om haar tengere lijfje.De volgende dag hadden we een verjaardag en natuurlijk moest de jurk aan. De verjaardag was op een oude boerderij, dus meteen een mooie locatie voor wat foto’s van de jurk.’s Avonds wilde ze de jurk eigenlijk niet uitdoen, want ze wilde hem op maandag ook graag op school laten zien. Voor deze keer vond ik dat natuurlijk primaNu zit hij in de was en word er dagelijks aan me gevraagd of ze hem alweer aan mag. Ik denk dus dat het een schoot in de roos is geweest!

Ninie maxi jurk Ninie maxi jurk Ninie maxi jurk

De maxi jurkjes van Ninie kosten € 49,95.
Ze zijn ook heel leuk te combineren met leren riemen (zilver/goud/blauw glitter)
In de webshop van Ninnie zijn de riemen van Scotts Bluf verkrijgbaar en kosten € 9,95.
Als je een besteding doet vanaf € 60,- is de verzending gratis.
Daarnaast krijgt elke klant bij zijn bestelling een cadeautje en wordt de bestelling ingepakt in cadeaupapier.
Andere verkrijgbare maxi jurken zijn

ninie maxi jurk blauw vogel hard ninie maxi jurk blossom ninie maxi jurk paard ibiza
ninie maxi jurk paard roze ninie maxi jurk wit bloemninie maxi jurk roze bloem

Spread the love

One thought on “Review | Ninie maxi jurk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.