My Little Pony Vriendschap Tour

Afbeelding6Een paar weken geleden werden wij door Go or No Go gevraagd een kijkje te gaan nemen bij de My Little Pony Vriendschap Tour! Met 2 meiden in huis kun je je wel voorstellen dat op die uitnodiging volmondig ja werd gezegd. Zelf speelde ik vroeger al met deze paardjes, maar de populariteit is er nu niet minder om. Appeljack, Rainbow Dash, Flutter Shy. Pinky Pie, Twilight Sparkle en Rarity zijn ook nu nog steeds zeer geliefde pony’s.

My Little Pony Vriendschap Tour
In een mooie knalroze bus tourt de My Little Pony Vriendschap Tour deze zomer. De bus parkeert op verschillende plekken voor een Toys XL of Intertoys ergens in Nederland.
Spot je de bus en houdt je van My Little Pony, ga dan zeker even een kijkje nemen.

De Tour
De My Little Pony Vriendschap Tour draait om vriendschap. Samen met 5 andere deelnemers (leeftijd 3-12 jaar) mag een kijkje nemen in de bus. De My Little Pony Crew neemt je eerst mee naar een grote landkaart van Equestria (hier wonen de My Little Pony’s) en mogen alle kinderen vertellen waar ze zouden willen wonen en bij welke My Little Pony.
Alles alle kinderen zo een beetje kennis hebben gemaakt met elkaar, mogen ze de bus in. In de bus vind je allemaal My Little Pony producten en mijn meiden keken hun ogen uit (uiteraard allemaal verkrijgbaar in de naast gelegen speelgoedwinkel ;D) In de bus werden er Cutie-Marks uitgedeeld. Wij dachten dat dit dezelfde zouden zijn als de pony’s op een bil hebben, maar het bleken diamant plakkers te zijn. Ook leuk. De kinderen mochten deze bij elkaar op de wang of hand plakken.

Magische foto en GoodiebagAfbeelding3
Daarna was het tijd voor een magische foto. In een grote mand lagen allemaal verschillende My Little Pony verkleedspullen. Uitgedost als een echte pony werd er van alle kinderen een foto gemaakt en kregen ze slechts een wit papiertje mee. Na een aantal keer wapperen kwam opeens de foto tevoorschijn.
Ten slotte spelen de kinderen nog samen het Reuze My Little Pony Domino voor de bus. Wanneer de kinderen goed hebben samengewerkt en de Domino allemaal goed aan elkaar ligt, krijgen ze allemaal een My Little Pony Goodiebag.Afbeelding2

De tour duurt ongeveer 20 minuten en ouders mogen niet mee. Gelukkig waren er een paar zitkussen onder een parasol, want het was best warm op het asfalt. Voor de bus stonden ook nog 2 beelden van  Pinkie Pie en Twilight Sparkle en we konden natuurlijk niet weg voordat we daarmee op de foto waren geweest
My Little Pony Tour My Little Pony Tour
My Little Pony Tour My Little Pony Tour
My Little Pony Tour
My Little Pony Vriendschap Club
Nog niet genoeg van de My Little Pony’s? Je kunt ook lid worden van de My Little Pony Vriendschap Club. Op deze website vind je verschillende spelletjes, video’s en vriendschapslessen. Met je eigen account kun je vriendschapspunten sparen. Deze heb je nodig om verschillende Badges openen. Hiermee krijg je toegang tot meer activiteiten op de site. Verder zijn er leuke prijzen te winnen! Als ouder laat je je eigen email adres achter bij het aanmelden. Wanneer je kind iets aanvraagt op de site, krijg jij daar bericht van. Zo kun je een oogje in het zeil houden.

Afbeelding7Conclusie
Al weken keken mijn meiden uit naar My Little Pony Vriendschap Tour en stonden dan ook te popelen om in de bus te mogen. Vanaf het moment dat My Little Pony Crewlid Femke de dames mee nam, hingen ze aan haar lippen. Ze hebben van het begin tot het einde er van genoten en natuurlijk was de goodiebag een extra verrassing.

Wil je ook een kijkje gaan nemen?
De Tour is nog te vinden op de volgende locatieslocations-map
Zaterdag 18 juni Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Stada Stores Breda
Zaterdag 25 juni Tussen 10:00 en 16:00 – Intertoys – Leeuwarden
(Let op! De bus staat op Lombartplein, op 400 m afstand van Intertoys)
Woensdag 20 juli Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Plein Westermaat Hengelo
Woensdag 27 juli Tussen 10:00 en 16:00 – Toys XL – Retailpark Roermond
Er worden nog meer locaties toegevoegd, dus hou de My Little Pony Vriendschap Tour website in de gaten! (Alle data, locaties en tijden zijn onder voorbehoud en kunnen worden gewijzigd.)Afbeelding1

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.