Review | Muursticker Stunter

MuurstickerstunterWe wonen nu al een tijdje in ons nieuwe huis en langzamerhand krijgt alles zijn eigen plekje. De meiden zijn heel blij met hun eigen kamer, waar ze zelf het thema voor mochten kiezen. Grote Zus heeft een groot theater bed (hoogslaper met rode gordijnen eronder) en theaterstoelen gekregen. Regelmatig voert ze daar nu een toneelstukje voor ons op. Kleine Zus heeft gekozen voor het thema Woezel en Pip. Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke muursticker van Woezel en Pip voor haar. Hoe blij was ik toen ik benaderd werd door Muursticker Stunter voor een samenwerking. 3x raden welke muursticker wij kozen 😉 en lees ook snel verder voor de winactie.

Wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat Kleine Zus een hele grote fan is van Woezel & Pip. Toen weIMG_3121 gingen verhuizen en de meiden zelf mochten kiezen welk thema ze in hun kamer wilde, hoefde kleine zus niet lang na te denken; WOEZEL & PIP was direct haar antwoord. Ze kreeg het grote bed van haar zus, want die kreeg een hoogslaper en natuurlijk een dekbedhoes van Woezel & Pip. Verder kochten we een mooi groen vloerkleed en twee groene bladeren (bedhemels) bij de IKEA. Hiermee creren we een een beetje het idee van een tovertuin.
Helaas bleef het door tijd gebrek daar een beetje bij….

Enige weken geleden werd ik benaderd voor door Muursticker Stunter voor een samenwerking. Omdat dit een hele nieuwe ontwikkeling is voor mijn blog, ging ik eerst maar eens kijken wat ze allemaal voor muurstickers online hadden staan. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke muurstickers voor ons huis, maar was nog nergens echt geslaagd.muurstickerstunter logo
Op de site viel mijn oog meteen op de Woezel & Pip muurstickers! Precies waar ik naar op zoek was. Maar de keuze aan verschillende muurstickers is eindeloos. Zo zijn bijna alle Disney figuren te vinden, waaronder een grote collectie Frozen muurstickers (die had Grote Zus meteen al meteen gespot). Maar ook heel veel andere lievelingshelden van de kinderen zijn te vinden. Bij een aantal stickers kun je ook de naam van je kind erbij laten zetten. Verder hebben ze een groot assortiment muurstickers van bomen, dieren en bloemen. Er zelf stickers om op de trap te plakken. Er is echt voor ieder echt wat wils en voor en voor in elke kamer in huis.
Wat ik ook leuk vind, is ook dat je naast de standaard teksten, je zelf een tekst kunt aanleveren. Je kunt daarbij kiezen uit diverse formaten, kleuren en lettertypes. Dat scheelt weer zoeken naar juist die tekst die je niet uit je hoofd krijgt of je elke dag weer inspiratie geeft.
De prijs voor de sticker zijn ook heel redelijk. Je kunt al een stickers te vinden vanaf €9,99. Vanaf €30 is de levering gratis en deze is binnen 48 uur. Mocht je toch niet tevreden te zijn over de sticker, kun je hem binnen 14 dagen retour sturen.

Kleine Zus heb ik uiteindelijk laten kiezen welke muursticker ze graag in haar kamer zou willen hebben. IMG_2982[1]Ze koos voor de sticker waarop het net lijkt alsof je door het raam kijkt en buiten Woezel & Pip en al hun vriendjes ziet. Deze was verkrijgbaar in diverse maten.
Een paar dagen later ontvingen we de sticker in een grote doos. Zodra Kleine Zus hoorde dat daar mogelijk haar muursticker in zat, was ze door het dolle heen. Bij het uitpakken viel ze zelf van de koffietafel (oeps)
Helaas moesten we nog even wachten met het plakken tot het weekend, omdat de dagen vol zaten. Dit was ook meteen een goed excuus om de kamer van Kleine Zus nu verder af te maken.

De muursticker op plakken was een eitje. Wel moesten we even stoeien om te zien op welke manier we het het beste konden doen. Er zat verder geen gebruiksaanwijzing bij, maar gewapend met wat tape en een waterpas was het zo gefixt.

IMG_3107   IMG_3111

Kleine Zus wist niet wat ze zag, toen ze boven mocht komen kijken. Haar eerste reactie was ‘O My Tas” (dat heeft ze van haar grote zus, vrees ik….) Ze heeft daarna ook nog een vreugde dansje gedaan en ons heel hard geknuffeld. Ik zeg dat de missie geslaagd is.
Naast de sticker hebben we ook nog 2 planken opgehangen en haar gordijnen. Daarmee kunnen we haar kamer als AF bestempelen. Joepie!IMG_3120

Lijkt het je wat om je eigen tekst op de muur te plakken? Van Muursticker Stunter mag ik namelijk een eigen muursticker tekst verloten

♥ Laat een reactie dat je meedoen en welke tekst jij graag op je muur zou willen plakken.
♥ Like Mama’s Liefste op Facebook en reageer op deze post daar.

Voor extra winkansen
♥ Volg me op minimaal een (allemaal mag natuurlijk ook) van mijn social media kanalen TwitterInstagram, Bloglovin en like/reageer daar ook op deze post.
♥ Delen/ Saven/ Retweten/ Reposten/Taggen van het bericht = lief

De Winnaar is bekend!

Gefeliciteerd Will, jij bent de winnaar van de Muursticker!

Let op dat je meedoet met een emailadres die je regelmatig checkt, want als je binnen 48 uur niet reageert, trek ik een nieuw lootje.

Deze review is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Muursticker Stunter

Voor meer winacties kijk op mijn Winactie-blog met een mooi overzicht van alle andere winacties van bloggers.
Op PrijsvragenGala vind je nog veel bredere aanbod van leuke prijsvragen
Spread the love

10 thoughts on “Review | Muursticker Stunter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.