Must Haves voor je Oud&Nieuw

Must Have voor je Oud & Nieuw Party

De kerst is weer voorbij, maar de feestdagen gelukkig nog niet. Sommige van jullie zullen misschien nog een derde of zelfs vierde kerstdag vieren met de familie en vrienden. Andere maken zich op voor het einde van het jaar. Om de laatste avond van het jaar feestelijk af te sluiten heb ik hier nog wat leuke tips voor je Oud & Nieuw Party!

Sparkle Outfit

De foute kersttuien mogen weer de kast in tot volgend jaar. Tijdens Oud en Nieuw vind ik het altijd leuk om het jaar in een feestelijke kleding af te sluiten. Het hoeft niet helemaal in gala, maar een kleine sparkling hier en daar is zeker wel gewenst. Zo zag ik laatste deze diamanten schoenenclips van SARENZA X SHOUROUK voorbij komen. Je geeft met deze kleurvolle schoenclips je basic pumps net even dat extra feestelijke tintje. Ideaal dus als je overdag gewoon moet werken en ’s avonds meteen door gaat naar een feestje. Er zijn 3 verschillende setjes verkrijgbaar. Vergeet ook niet even verder te kijken bij Sarenza, want deze webshop heeft een gigantische schoenencollectie!

  

In een mooi pump hoort ook een mooie panty. Speciaal voor Oud en Nieuw zocht ik een panty die niet alleen comfortabel zit, maar een grappig accent heeft. Bij in de Conte Pantyshop vond ik er daar een paar van. Voordeel van deze webshop is, dat als je voor 16.00 bestelt, je de panty de volgende dag al in huis hebt. En bestel je er meerdere (>€20), dan is de verzending ook nog gratis. En dat komt mooi uit, want eigenlijk kon ik niet kiezen…

Vuurwerk zonder knallen

Omdat we kinderen hebben gaan we niet meer naar grote Oud&Nieuw feesten, maar blijven we gezellig thuis met z’n viertjes of een groep vrienden. De avond brengen we dan door met op de achtergrond de oudejaarsconference en filosoferend over wat we zouden doen als we de oudejaarsloterij zouden winnen. Voor dit jaar heb ik daarop aansluitend het speel Open Hartig Vuurwerk klaar liggen.

Open Hartig Vuurwerk

De vragen en opdrachten van dit spel bieden de gelegenheid om wensen, ideeën en voornemens met elkaar te delen. In het deck zitten 102 uitdagingen, zoals natuurlijk de vraag Als je een miljoen zou winnen in de eindejaarsloterij, wat zou jij daar dan mee gaan doen? Of kijk je groep aan en sluit na tien tellen je ogen. Vertel nu met je ogen dicht wat iedereen in de groep voor kleding draagt. Als je klaar bent, open jij je ogen en kijk je of het klopt. Ob breng nu een toast uit op dit gezelschap. Wat ga je zeggen? Het spel is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €14,95

Oliebollen en Appelflap Bubbles 

Iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens een Oud & Nieuw Party is een fles Bubbels. Bij ons in de familie is het al jaren traditie om het jaar af te sluiten met een glas Clarette de Die. Deze licht mousserende wijn afkomstig uit het Rhône-gebied, wordt door de Grote Hamersma ook wel de Oliebollen en Appelflappen champagne genoemd. Hij is namelijk frisse en halfzoete, waardoor eigenlijk iedereen hem wel lekker vind Maar ook laag alcoholische, zodat je in het nieuwe jaar ook weer fris wakker wordt. Deze bubbel wijn is op een bijzondere, traditionele wijze volgens de “Méthode Dioise Ancestrale” gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette. Al sinds jaar en dag bij HEMA verkrijgbaar voor slechts €7. Dit jaar proost ik eentje extra voor mijn vader.

Fris het nieuwe jaar in

En als je het nieuwe jaar om 12 uur hebt ingeluid en na, waarschijnlijk kort nachtje, op 1 januari weer wakker wordt, kun je het jaar fris starten onder de douche met Champagne Fizz Shampoo & Conditioner van OGX. De geur van mousserende grapefruit, zachte vlierbloesem en witte druif geven een echt champagne gevoel aan deze haarverzorging. Het prikkelt je zintuigen en verwent je uitgedroogde haar. Dit giftset Champagne Fizz kosten € 19,95 en is maar tijdelijk verkrijgbaar.

Wat haal jij in huis voor je Oud & Nieuw Party?

Spread the love

33 thoughts on “Must Have voor je Oud & Nieuw Party

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.