Milestone Baby's eerste jaar album (1)

Kraamcadeau tip | Milestone Baby’s eerste jaar album

Bij het opruimen van mijn vaders huis vond ik diverse fotoboeken uit mijn jeugd. Mijn vader maakte graag foto’s en die werden daarna netjes ingeplakt door mijn moeder en later stiefmoeder. Ik moet bekennen dat mijn kinderen helaas slachtoffer zijn van de moderne tijd. Ze hebben meer foto’s van hun jeugd dan ik, maar deze zijn enkel te vinden in de Cloud… Vorige week ontving ik een perspakketje met daarin een goed idee om dat te voorkomen voor alle kersverse ouders! In het pakketje zat het nieuwste Milestone Baby’s eerste jaar album en een Instax mini 9 camera! Nu plak je alle memorabele baby-momenten meteen in! Ik denk dat het een geweldig kraamcadeau is om te geven of krijgen!

Milestone Baby's eerste jaar album

Milestone

Milestones kent iedereen wel van de leuke kaarten waarmee je de mijlpalen van je kindje op de foto kunt vastleggen. Van je zwangerschap tot je baby’s eerste kerstmis en vakantie. Deze kaarten zijn reuze populair en ook een erg leuk cadeautje om te geven als kraamcadeau. Naast de babykaarten heeft Milestone hun collectie vorig jaar uitgebreid met Milestone blokken en speciale kaarten voor je huwelijksfeest. Maar hun collectie blijft zich uitbreiden, want nu is er ook een Baby’s Eerste Jaar Album!

Milestone Baby's eerste jaar album

Milestone Baby’s eerste jaar album

In het eerste jaar van je baby zijn er veel mooie eerste momenten om vast te leggen in een album. Het nieuwe Baby’s Eerste jaar Album maakt het mogelijk om al deze momenten vast te leggen. Je kunt er al mee beginnen voordat je baby geboren is, want er is ook ruimte voor de eerste echo. De voorgedrukte vrolijke pagina’s maken het makkelijk om alle mooie herinneringen daarna vast te leggen. Naast de foto’s van het eerste badje en lachje, is er ook ruimte voor een voet- en handafdrukje en vind je achter in 3 speciale brieven om aan je baby te schrijven. De uitvouwbare brieven zijn voorzien van vragen om je te helpen te vertellen over je zwangerschap en het eerste jaar, super persoonlijk en waardevol voor later.

Milestone Baby's eerste jaar albumBeste Kraamcadeau tip

Het Milestone Baby’s Eerste jaar Album is vanaf nu verkrijgbaar voor €34,95 en is een mooi kraamcadeautje om te geven. Natuurlijk moet de foto’s nog steeds inplakt worden en verstandig is om daar niet mee te wachten tot een regenachtige dag (zoals ik heb gedaan). Maar daarom het perfecte kraamcadeau door naast het boek er een Instax mini 9 camera bij te geven. Na het nemen van de foto van je baby, rolt de foto er meteen uit. Doe er ook wat washi tape bij en de foto kan meteen worden in geplakt. Leuk ook om zo meteen de foto’s te maken van al het kraambezoek!

Milestone Baby's eerste jaar album en instax

Een Instax mini 9 camera kost bij Bol.com €74,-. Samen met het Milestone Baby’s eerste jaar album is het wellicht een kostbaar cadeautje om alleen te geven. Maar wellicht wel een leuk idee om samen met meerder familieleden, een vriendengroep of collega’s te geven! Ik denk dat alle kersverse ouders zullen daar erg blij mee zijn! Waarschijnlijk zijn ze nog vol goede plannen om fotoalbums te maken, maar met dit kraamcadeau kunnen  alle mooie plaatjes en herinneringen meteen ingeplakt worden, en voorkom je het schuldgevoel waarmee ik worstel 😉 Ik weet nu dat ik er heel erg blij mee zou zijn geweest!

Milestone Baby's eerste jaar album en instax Milestone Baby's eerste jaar album en instax

Ook als de meiden al groter zijn is het een leuk cadeautje Want wij hebben ook nog heel veel mooie momenten te gaan. Misschien wordt de volgende uitgave van Milestone er wel eentje voor de jaren erna 😉

Milestone Baby's eerste jaar album

Het album is te koop via de webshop van MilestoneDe Kleine Giraf, Bol.com, Wehkamp en ligt ook bij allerlei kinderboetieks in heel Nederland.

Foto’s Milestone

Spread the love

4 thoughts on “Kraamcadeau tip | Milestone Baby’s eerste jaar album

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.