Kattenveertjes

Leuke kattenspeeltjes in de Kattenveertjes Mystery Box

De meeste pakketjes die binnenkomen zijn voor de meiden, soms voor mij, zelden voor papa, maar al helemaal nooit voor onze poezen Zoey en Neva. Des te leuker dus dat daar verandering in kwam toen we de Mystery Box van Kattenveertjes in de bus kregen. Een doos vol kattenspeeltjes en verrassingen voor de poezen, leuk om te krijgen of te geven. Kijk snel wat wij ontvingen en als je een kattenbaasje bent of er eentje kent, doe dan zeker mee met deze winactie.

Kattenveertjes

Wie katten heeft, weet hoe gek ze zijn op speeltjes. Waar je een hond blij maakt met een bal en een bot, zijn het bij katten voornamelijk muisjes en veertjes. Dat verklaart ook meteen de naam van de webshop Kattenveertjes. Bij deze online shop ben je aan het juiste adres voor al het speelgoed voor jouw kat en andere kattengerelateerde artikelen!

Kattenveertjes webshop voor Kattenspeeltjes

Webshopeigenaresse Marscha is uiteraard zelf ook een kattenliefhebber, met haar eigen testteam van 2 poezen en 1 kater. De jongste van het stel bleek een kitten met veel energie te zijn. Haar favoriete kattenspeeltjes haddden geen lang leven en om de kleine Pepper tevreden en bezig te houden, liet ze zelf een stevigere variant van de speeltjes maken met een oplage van 1000 speeltjes. Via een kattenforum startte de eerste verkoop en groeide een leuke hobby uit tot een volwaardige kattenspeeltjeswebshop in 2013 met nog veel meer kattenspeeltjes. Ondertussen werd het ook een fulltime onderneming en kreeg Kattenveertjes vorig jaar een officieel webwinkelkeurmerk.

Mystery Box

Naast de vele speeltjes in de webshop, kun je ook een Mystery Box bestellen. Leuk als je niet kunt kiezen, houdt van een verrassing of om cadeau te geven. Wat er in de Mystery Box zit blijft natuurlijk geheim totdat je hem thuis openmaakt. Maar je kunt wel aangeven voor wie de box is en van welke spelletjes jouw kat houdt. Elke box wordt persoonlijk gevuld, dus kan er overal rekening mee gehouden worden. De inhoud van de Mystery Box, heeft altijd een waarde van 20% meer, dan als je de artikelen los zou kopen. Je koopt dus zeker geen kat in de zak!

Soorten kattenspeeltjes

De Mystery box wordt in een vrolijke verpakking bezorgd en is al een cadeautje om te ontvangen. In de box vind je verschillende soorten speeltjes voor jouw kat(ten). Bij het openen van de box, was alles mooi ingepakt en zat er een persoonlijk kaartje bij. De box was goed gevuld met veel verschillende speeltjes die de naam Kattenveertjes zeker eer aan doen. Zo kregen wij mooie glittermuisjes met veren en een hengel met veertjes. Verrassend vond ik dat er voor mij ook veel nieuwe soort kattenspeeltjes bij zaten, die ik nog niet kende;

  • Kattenveertjes – springveren in verschillende grote en kleuren. Deze rollen leuk over de grond en worden door poes ook echt gezien als prooi. Bij ons meteen een succes.
  • Bonks – gekleurde flexibele nylon buisjes die je door de kamer kunt ‘schieten’, zodat jouw kat er naar hartenlust achteraan kan jagen.
  • Bonkballetjes – dit was het favoriete speeltje bij mijn kinderen. Door het mannetje in te drukken, springt het balletje weg en kan je kat erachteraan gaan.
  • Wollen staarten – 20 cm lang staart krult vrolijk op en daagt je kat uit om mee te spelen.
  • Matatabi Stokjes – op deze stokjes kan je kat lekker kauwen. Dit is goed is voor het gebit. Vanwege het kattenkruid dat erin verwerkt is zijn veel katten er erg dol op.
  • Trappelkussens – deze kussentjes worden ook wel Crazy Kicker genoemd en kunnen gevuld zijn met Valeriaan, Catnip, Matatabi of belletjes. Leuk om mee te spelen, knuffelen of lekker op te slapen.

Als je op de site op zoek bent naar het juiste speeltje voor jouw kat, dan kun je hierbij gebruik maken van de handige symbolen. Zo kun je zien welke kattenspeeltje geschikt is voor kittens, normale katten of juist grote katten. Sommige speeltjes bevatten Catnip, Matatabi of Valeriaan en dat is ook te vinden. Niet alle katten reageren even goed op deze kruiden.

Staat er een vrachtautootje bij, dan is het product beschikbaar voor levering. Je bestelling zal dan binnen in 1 – 2 werkdagen in huis zijn. Doe je je bestelling voor 13:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Kittenpakket en Seizoenbox

Naast de Mysterybox, kun je ook kiezen voor een Kittenpakket en een Seizoenbox. Beide boxen zijn weer leuk om cadeau te geven aan nieuwe kattenouders of andere kattenliefhebbers. In het kittenpakket alle speeltjes die je nieuwe huisgenootje zich maar kan wensen, Als extraatje vind je op de achterzijde van de kittenbox ook nog eens allerlei handige informatie, over hoe je ervoor zorgt dat jouw kleine kitten zich snel thuis voelt en opgroeit tot een gezonde, tevreden huistijger.

De Seizoen Box kun je los kopen, maar ook kun je hierop een abonnement nemen. Zo krijg je elk seizoen automatisch een nieuwe voorraad speeltjes. Zeker als je een energieke kat hebt, kan het fijn zijn om hem / haar regelmatig opnieuw uit te dagen. Want van verandering van speeltjes wordt je kat steeds opnieuw gestimuleerd om te spelen en te jagen. Het voordeel van een abonnement is dat je nog eens €20 goedkoper uit bent, dan bij vier losse boxen. Na 1 jaar stopt het abonnement weer automatisch.

Winactie Kattenveertjes Mystery Box is gesloten

Met dank aan Kattenveertjes mag ik een Mystery Box voor jouw kat verloten. De winnaar is:

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

54 thoughts on “Leuke kattenspeeltjes in de Kattenveertjes Mystery Box

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.