Deze zomer lekker chillen op je eigen zitzak van Mooze

Deze zomer lekker chillen op je eigen zitzak van Mooze

We blijven deze week even in de gepersonaliseerde producten. Naast de zelfontworpen rugtassen van gisteren, maakte ik een tijdje terug ook een ontwerp voor een zitzak bij Mooze. In deze webshop kun je namelijk terecht voor voor al je drukwerk van visitekaartjes tot bierviltjes. Maar ook hebben ze zitzakken in hun assortiment. In plaats van een zitzak met het logo van Mama’s Liefste, besloot ik de meiden te verrassen met een zitzak met hun foto erop.

Deze zomer lekker chillen op je eigen zitzak van Mooze

Mocht je opzoek zijn naar een webshop voor je eigen persoonlijke drukwerk, voor je bedrijf of voor een feestje, bij Mooze ben je aan het juiste adres. Het team van Mooze heeft veel passie voor het drukvak en staat graag voor je klaar. Samen willen ze jou graag helpen om de juiste uitstraling te vinden voor al je promotiemateriaal en huisstijlproducten. Hiermee maakt je meteen een goede indruk bij je klanten of de gasten van je bruiloft. Wat dacht je van mooi ontworpen flyers, posters of placemats en uitnodigingen. Alles is mogelijk! Ik koos voor een mooie zitzak om deze zomer helemaal in stijl in de kunnen chillen en relaxen.

Zitzak van Mooze

In de webshop van Mooze is er een keuze uit 3 maten zitzakken van klein (100 x 140 cm), vierkant (135×135 cm) tot groot (123×175 cm). Ik besloot voor een grote te gaan, zodat de meiden er allebei op zouden kunnen liggen om zo ruzie te voorkomen. Achteraf zeker een goede keuze, maar ik moest wel even slikken toen de postbode voor de deur stond, want hij is wel echt heel erg groot.

De zitzakken zijn gemaakt van polyester (225 gram) en kunnen daarom ook wel tegen een stootje. Heel handig als je kinderen er lekker in willen springen en mee naar buiten gaan. Dat laatste kan gelukkig ook, want de zitzakken zijn waterafstotend. Het materiaal is dus lekker stevig en slijtage vast. Zitten er na de zomer toch een paar vlekken in? Dan kan de losse hoes met rits gewoon bij 30 graden de wasmachine in.

Mooze Zitzak

Ontwerpen

Ik wilde graag een zomerse zitzak voor de meiden en vond daarom op Shutterstock een mooie, vrolijke achtergrond. Ik had ook nog wel een leuke foto van de meiden. Helaas heb ik geen goed ontwerpprogramma en helaas kan dit ook niet heel erg makkelijk op de website. Het enige bestand dat ik kon uploaden was een PDF file. Als ik dit had gedaan, kreeg ik hem niet in het centrum van de zitzak. Gelukkig was de Lidia van het van Mooze team zeer behulpzaam en maakte zij voor mij hem wel passend en kon ik hem daarna snel bestellen. Uiteraard zijn de werktekeningen en aanleverspecificaties te op de website van Mooze.

Mooze Zitzak Mama's Liefste

Het resultaat!

We moesten wel even wachten op het eindresultaat, want de levering van een zitzak duur ongeveer een week tot anderhalve week. Er zijn wel snellere mogelijkheden, maar daar staat natuurlijk ook wel een extra kosten tegenover. Maar het wachten was het zeker wel waard! Alleen al het enorme pakket dat de postbode kwam brengen, deed mij wel even knipperen met mijn ogen. Ook de meiden konden niet wachten op het uit te pakken!

De verrassing was groot en viel zeer in de smaak. De foto is zeer scherp en de kleuren zeer helder. De meiden slepen de zitzak nu overal mee naar toe; lekker voor de TV of naar buiten lekker te chillen. Kleine Zus heeft er zelfs al een nachtje op mogen slapen. Helaas is hij te groot om mee te nemen naar de camping, want ook daar zou hij zeker zeer goed van pas komen. Waar ik wel spijt van heb, is dat ik op de achterkant van de zitzak toch niet nog een ontwerp gemaakt heb voor de winter, want ook dan zal hij zeker volop gebruikt worden!

Mooze Zitzak Mama's Liefste

Wat zou jij op een zitzak laten drukken?

Samenwerking

 

Spread the love

5 thoughts on “Deze zomer lekker chillen op je eigen zitzak van Mooze

  • Echt heel gaaf! Super leuk idee dit!!! Nu wil ik er ook een met mijn hoofd er op 😉 haha nee hoor, maar ik onthoud deze tip wel voor als Isabelle dadelijk wat ouder is!

  • Ontzettend leuk! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet zo snel zou weten wat ik erop zou drukken. Mogelijkheden te over. In ieder geval hebben jullie het heel erg leuk gedaan vind ik. Een rugzak voor heel lang.

  • CLAUDIA Diependaal says:

    Geweldig zeg! Tja eh wat ik erop zou zetten weet ik niet zo snel. Wel dat ik dan beiden kanten zou doen idd. Wat een gaaf ding!

  • Juliette - Strongbody.nl says:

    Wat een gave zitzak! Ik vind het heerlijk om erop te liggen en te chillen, maar ik zou niet weten wat ik erop zou printen haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.