Blog | O echt, werkt dat zo en wist je dat niet???

Je kent dat wel, lees je opeens op Facebook of Pinterest dat iets wat je al zo vaak hebr gedaan, opeens heel anders werkt!
Zo wilde ik vandaag week ijsblokjes maken en vond nog van die zakjes in het keukenkastje. Nadat ik het zakje vol had laten lopen, liep ik te stuntelen om het zakje ook weer dicht te krijgen. Heel onhandig stond ik een knop in het zakje te draaien en de helft van het water was er alweer uitgelopen. UntitledOpeens kreeg ik de ingeving, dat het toch niet zo kon zijn dat dat de enige manier was. Hierop besloot ik de verpakking eens te lezen… Wat blijkt nu, als je het zakje helemaal gevuld hebt en je het dan omgedraaid, dan sluit het zakje van zelf. Echt waar!!!! Het zakje sloot zich en het water bleef er in. Ook kon ik het zo makkelijk plat in de diepvries leggen en had ik vanavond prachtige ijsklontjes in mijn Gin-Tonic! Wat voelde ik me weer een kluns!
In deze blog meer van dat soort dingen die je dus eigenlijk altijd al verkeerd hebt gedaan

Het rompertje
Helaas zag ik dit filmpje veel te laat en waren de meeste erge babypoepluiers al weer verleden tijd. Dit had ik dus veel eerder moeten weten en het verbaast me dan ook dat niemand mij dit heeft vertelt!

Banaanpellen
Soms ook zo’n strijd met je banaan om hem open te krijgen? Wat blijkt nu, apen doen het al jaren anders en een stuk makkelijker. Hij werkt echt veel beter en ik doe het nooit meer anders.

Schoenen strikken
Deze is mss even oefenen, maar als je hem door hebt, is het een eitje. Het gaat vliegensvlug en ik verbaas de kinderen er altijd mee ;D

Eitje pellen
Net als bananen pellen, kan ook dit een stuk makkelijker en sneller! Onthou deze voor als het weer Pasen wordt

Dekbed verwisselen
Dit vind ik echt de meest *piep* klus die er bestaat, het verschonen van de dekbedhoes. Helemaal van ons 2 persoonsdekbed. In mijn kraamtijd heb ik de kraamzorg wel gevraagd wat de truck was, want ook zij konden het super snel. Dit filmpje zag ik van de week voorbij komen en heb ik meteen geprobeerd. Het blijft handiger met zijn tweetjes, maar het werkt wel.

Opvouwen van het hoeslaken
Nu we het toch over het beddengoed hebben, ook dit is een filmpje er eentje die je gezien moet hebben. Scheelt weer een hoop ruimte in de kast.

Opvouwen van je Tshirt
Ook deze heb ik geprobeerd en werkt echt!

Weet jij ook nog zo’n handigheidje? Ik hoor het graag van je!

Life-is-really-simple

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.