Meer voor Mamma cadeaupakket 2015

Getest | Gratis Meer voor Mama cadeaupakket

Vandaag wist de postbode mijn huis weer te vinden en werd ik verrassend met wel meerdere pakketjes!! Zo ontving ik een grote doos met daarin het J/M Feestdagengoodiesbag, het Meer voor Mama cadeaupakket en een fles Moët & Chandon champagne van niemand minder dan Jort Kelder. De fles champange heb ik gewonnen bij de AvroTros, maar de andere 2 pakket zijn te bestellen online, dus ik vertel je graag wat er inzit.

IMG_0960

J/M Feestdagengoodiesbag

Eerlijk is eerlijk, de grote doos was gisteren al bezorgd en was het J/M Feestdagengoodiesbag door de DHL. Helaas waren enkele cadeautjes bedoeld voor onder de kerstboom, maar op 24 december was ik niet thuis en de bezorger heeft hem niet bij de buren afgeven (wat ze de week ervoor wel hadden gedaan) Heel jammer. Daarbij kwam ook nog eens dat de bezorgcode op het briefje in de brievenbus op de DHL site niet werd herkend en de doos ook niet op maandag tussen 9.00-13.00 werd bezorgd, maar pas laat in de middag. Op het briefje stond ook geen telefoonnummer waarop ik ze kon bereiken. Ik ben niet zo’n fan van de DHL, want in het verleden heb ik wel vaker problemen met ze gehad. Maar goed de J/M Feestdagengoodiebag kon ik vandaag van un-boxen en daarover volgt deze week nog wel een blog met wat er allemaal in zat.

FeestdagenGoodiespakket J/M 2015

Prijs!

Het ander pakketje was een mooie wijndoos met daarin een fles Moët & Chandon champagne van de AvroTros, gesigneerd door Jort Kelder. Die komt heel goed van pas natuurlijk met oudejaarsavond voor de deur! Dit was ook meteen de 99e prijs die ik dit jaar gewonnen heb. Zouden we de 100 halen (nog 2 dagen te gaan ;D)IMG_0968

Meer voor Mama cadeaupakket

Het derde pakketje was het Meer voor Mama cadeaupakket. Deze was ik enige tijd geleden een keer tegen gekomen op Facebook. Omdat hij gratis werd aangeboden, besloot ik hem ook te bestellen. Ik kan helaas niet meer terugvinden wanneer ik hem heb bestelt, maar ik denk een week of 3 of 4 gelden. Het Meer Voor Mama’s cadeaupakket heeft een waarde van 20,00 Euro en bevat onder andere een kinderboek, een fabulous mama & family magazine en een gratis les baby & peuterzwemmen en nog wat ander kortingscodes.

Meer voor Mama cadeaupakket

Dit zat er in mijn pakket

 • Mama&Family magazine – september 2015; Zelf heb ik al een abonnement op de Mama&Family, dus deze heb ik al gelezen. In de begeleidende brief staat dat ze me nog wel zullen bellen voor een speciale aanbieding. Ik ben benieuwd
 • Mijn verhalenboek – Xavier Deneux, namens Kinderplezier; een mooi boek, wat Grote Zus waarschijnlijk heel goed al kan voorlezen aan Kleine Zus, mooie plaatjes en grote letters. Ik denk dat het boek per pakket wel zal verschillen. Ook Kinderplezier, een kinderboekclub zal binnenkort contact met me opnemen.
 • Gratis baby- of peuterzwemles van Sportfondsen; heel leuk! We hebben net natuurlijk een aantal dagen in het zwembad gelegen van Centre Parcs en Kleine Zus vond dat geweldig. Met Grote Zus heb ik veel aan babyzwemmen gedaan (4 diploma’s) maar met Kleine Zus eigenlijk niet, omdat dat steeds lastig uitkwam met het ophalen van Grote Zus van school. Ik denk dat ik het binnenkort toch een keer zal gaan proberen. Ik ga even uitzoeken of er een zwembad hier in de buurt is waar ik de bon kan verzilveren.
 • Difrax voucher voor 10% korting op difrax.com; zelf zijn we helemaal uit de spenen en flessen (Kleine Zus heeft haar laatste flessen meegegeven aan Piet dit jaar voor de baby-pietjes in Spanje) dus ik denk dat ik deze bon maar aan mijn zus ga geven of een van mijn zwangere/net-bevallen vriendinnen.
 • Informatiebrochure Qibbel; in deze folder vindt je meer info over kinderstoeltjes voor op de fiets. Daarin zijn we ook voorzien.
 • Kortingscode van 15% bij Geboortekaartjesclub.nl; Voor ons ook niet van toepassing, maar voor wie wel wil, mag mij mailen

Conclusie

Ik vind het een leuk pakket, maar wel meer bedoeld voor nieuwe-mama’s of met kleine kinderen. Voor ons is eigenlijk alleen het leesboekje en de zwembon bruikbaar. Met tijdschriften ben ik ook altijd blij, maar helaas had ik deze al gelezen. Bij een gratig pakket kun je natuurlijk wel verwachten dat hij alleen maar gratis kan zijn als er marketing achterzit. Zelf heb ik daar niet zo’n moeite mee, maar als je niet gebeld wilt worden voor aanbiedingen, dan zou ik het pakket niet aanvragen.
Wel interesse; er is een beperkt aantal pakketten, dus OP=OP. Vraag jouw cadeaupakket hier aan!

De pakketten zijn op, maar er zullen in 2016 nieuwe worden samengesteld.

Disclaimer; de inhoud van het pakket kan varieren. Let op! het Meer Voor Mama’s cadeaupakket is vanaf volgend jaar een digitaal pakket. Je krijgt dus een mail met speciale kortingsacties en gratis producten en geen pakket meer thuis gestuurd. 

Spread the love

6 thoughts on “Getest | Gratis Meer voor Mama cadeaupakket

 • Trap er niet in dames. Ik reageer hier even voor de mensen die net als ik googelen voordat ze iets bestellen! Je moet al je gegevens opgeven en alles wat je krijgt is een mailtje met 4 aanbiedingen. Vraag je per ongeluk de 4 gratis boekjes aan zit je vast aan een abonnement

 • Jammer dit te lezen. Erg misleidend ook als je de afbeelding ziet. Zojuist heb ik me opgegeven, maar wil me graag afmelden. Weet iemand waar ik heen kan mailen?

  Er zit geen cadeau bij. Het zijn of kortingen of cadeautjes bij een abonnement zie ik nu net. Een hele slechte stunt. Jammer dat ik vorige reacties niet eerder heb gelezen anders had ik nooit mijn gegevens gegeven. Schandalig om moeders zo voor de gek te houden. Zelf ben ik van mening dat deze acties strafbaar gesteld mogen worden!

 • Helaas werd ik net ook gebeld voor een pakket met 4 boeken. Ik gaf dat ik geen interesse had en als reactie kreeg ik: o maar waarom heeft u zich hier dan voor aangemeld. Ik heb mij nergens voor aangemeld en wil ook niets ontvangen. Hoe regel
  Ik dat?

  • Ook ik word platgebeld door ze. Ik heb wel al mijn gegevens ingevuld, totdat ik kon kiezen uit de prijzen en zag dat je vast zat aan een abo voor dit en voor dat. Heb de pagina gesloten. Sindsdien bellen ze mij iedere week op!! Inschrijven bij bel-me-niet helpt niet aangezien ik mijn gegevens zelf heb achtergelaten.

   Mocht iemand weten hoe wij dames ons hier van kunnen afmelden, graag! 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.