De leukste sleehakken deze zomer

sleehak 2016

Afgelopen week moest ik snel nog even een paar nieuwe gymschoenen kopen voor mijn oudste dochter. We slaagde uiteindelijk bij de Bristol. Eerlijk gezegd kom ik er eigenlijk nooit. Omdat we er nu toch waren, besloot ik ook even te kijken bij de uitverkoop rekken voor damesschoenen. Mijn oog viel meteen op een paar rode sleehakken met witte sterren. Nooit eerder droeg ik sleehakken, maar deze kon ik voor €5,- gewoon niet laten staan. Daarnaast stond voor dezelfde prijs nog een paar zwarte met bloemetjes. Deze zaten meteen als pantoffeltjes en nam ik dus ook mee. Dit gaf me het idee om eens te kijken welke sleehakken er dit jaar nog meer te vinden zijn in de winkels en online.

Sleehakken
Deze zomerse schoenen zie je de afgelopen jaren steeds meer terug in het straatbeeld. De schoenen hebben een typische jaren ’70 gevoel, maar horen nu toch ook echt er weer helemaal bij. Zelf had ik ze nog niet aan gedurfd om ze te passen. Ik ben niet de kleinste en een extra dikke zool is dus niet echt iets wat ik nodig heb. Ook vind ik soms de sleehak er gevaarlijk dun uit en daardoor niet echt comfortable, lijkt mij. Maar nu ben ik om! Hierbij een overzicht met de leukste sleehakken deze zomer.

Bristol
Zoals ik al schreef kon ik deze sleehakken niet laten staan in de uitverkoop bij de Bristol voor €5,-. sleehak 1Deze sleehakken hebben niet alleen een leuk printje, waar mijn oog op viel, maar ze zaten ook meteen lekker. Zeker in de zomer wil je natuurlijk graag een schoen die makkelijk zit en niet et warm is. Beide schoenen hebben wel een peep-toe (open teen). Ik moet daarom nog wel even kijken of ik ze ook op werk mag dragen.

Van Haren
Bij van Haren online en ik de winkel vond ik ook veel sleehakken in het assortiment. De prijzen bij van Haren zijn altijd prima om eens een schoen te proberen, die je sporadisch wilt dragen of uit proberen. Zo vond ik ook deze sleehak met een leuk printje en een hiel in een andere kleur. En voor de prijs hoef je het in de uitverkoop al helemaal niet te laten.

sleehak 2Sacha
De schoenen bij Sacha zijn altijd net iets anders dan je in de meeste schoenenwinkels zult vinden. Ik hou er wel van als je schoen de eyecatcher is van je outfit. De print van deze sleehak is heerlijk zomers en echt iets voor op je strandvakantie. Deze sleehak heeft wel een erg dikke zool en hoge hak (12 cm), waardoor ik hem waarschijnlijk toch in de winkel zou laten staan. Maar ik vind hem wel het ultieme zomergevoel geven.

Zalando
Ook bij Zalando is er een ruime keus aan sleehakken te vinden. Ik vond wel 1020 resultaten op mijn zoekactie! Daar zit natuurlijk dus wel een schoen bij voor ieder wat wils. Ik koos voor deze leuke gele sleehakken. De kleur is eigenlijk eentje die ik niet zo snel had gekozen. Maar na mijn style advies bij de H&M kijk ik nu toch wat anders tegen deze kleur aan.

Wolky
Mooi van binnen en buiten. De Step Up van Wolky is niet alleen trendy, uitdagend en elegant, maar koestert met z’n doordachte design elke voet. De sleehak is gemaakt van PU en daardoor zo licht als een veertje. Het verfijnde leer aan de bovenkant van de sleehak is zo zacht en soepel dat het met elke beweging mee veert. Met de serie geniet je van een sensuele hak sensatie, maar niet van het bijbehorende ongemak. Step Up and dance!Step Up 4630 Mentha 2016-06-20 om 16.25.46 1

Ziengs / Tamaris
Het merk Tamaris is zeker een van mijn favourite schoenmerken. Als ik een paar schoenen koop van dit merk, weet ik dat ik er mee de winkel uit kan lopen. Inlopen hoeft nooit en ze zitten meteen heerlijk. Deze sleehak is te koop bij Ziengs Uiteraard was het de kleur die me meteen aanstond. Deze schoen zou ik meteen kopen en er meteen een avondje mee gaan stappen.

Heb jij al een sleehak in je schoenen collectie?

Spread the love

One thought on “De leukste sleehakken deze zomer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.