See you in 2018

Bye Bye 2017 – See you in 2018!

Vandaag is het de laatste dag van 2017. Eigenlijk zou ik vandaag ook de laatste Never a Dull Moment van 2017 posten, maar ik heb besloten mijzelf een dagje vrij te geven. Normaal schrijf ik gedurende week elke dage een stukje voor deze blog, maar dat is er, door de Kerstdagen en Kerstvakantie, niet van gekomen. Daarom sluit ik dit blog jaar af met al mijn lezers, mede-bloggers, vrienden en familie een heel mooi 2018 toe te wensen. Ik hoop dat iedereen mooie en goede voornemens heeft, om er weer een memorabel jaar van te gaan maken! 

See you in 2018

Vergeet morgen niet – en natuurlijk ook de rest van 2018 – om nog even langs te komen. 2018 start ik namelijk meteen met een Nieuwjaarshop! Vanaf 10.00 kun je hier het blogrondje beginnen en langs 19 andere bloggers hoppen. Allemaal zullen ze ook weer een leuke winactie hebben om aan mee te doen en wie weet leer je nog een leuke nieuwe blog voor 2018 kennen.

 

Spread the love

4 thoughts on “Bye Bye 2017 – See you in 2018!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.