Hoera een baby! Dit zijn de leukste kraamcadeautips Shutterstock door George Rudy

Hoera een baby! Dit zijn de leukste kraamcadeautips

Sinds dat ik ongeveer 28 jaar ben, is het elk jaar weer raak: kraamcadeaustress. In mijn omgeving werden en worden nog steeds met regelmaat baby’tjes geboren. Te schattig natuurlijk, maar ook hoort daarbij dat ik steeds weer iets moet bedenken om te geven. Herken je deze stress, lees dan verder, want vanaf nu gaat dat makkelijker worden. Hier zijn handige en leuke kraamcadeautips.

Hoera een baby! Dit zijn de leukste kraamcadeautips Shutterstock door George Rudy

Wat moet je niet doen!

Voordat je überhaupt na gaat denken over wat je mogelijk zou kunnen geven is het altijd slim om te vragen wat de aanstaande ouders al hebben en wat ze graag zouden willen. Stel je voor: je pakt helemaal uit en schaft een duur cadeautje aan om er achter te komen dat deze al reeds gekocht is. Om dat te voorkomen is het altijd slim om even na te vragen. Ga dus niet meteen iets kopen zonder dat je zeker weet dat dit nodig is. Wat ook niet slim is om te doen, is om een cadeau te kopen wat heel erg gericht is op een bepaald geslacht. Behalve als je zeker weet dat de ouders dit graag willen.

Waar moet je zoeken?

In mijn ervaring vind je de leukste kraamcadeaus niet in de winkels, maar juist op het internet. Hier vind je veel meer opties, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om je cadeau te personaliseren. Ook kun je veel beter de prijzen vergelijken online dan in een winkel in de stad. Op ActieKortingscodeSite.nl vind je leuke extra kortingen op shops zoals IkenIk en Babykadowinkel. Deze online webshop is enorm handig om de verschillende leuke babyproducten te vergelijken en meteen te kopen. Hier kun je alles vinden, van flesjes tot blokken en van boxen tot rompertjes.

Kraamcadeautips

Je vindt er cadeautjes voor alle budgetten. Misschien ben je op zoek naar een klein cadeautje of juist een aantal om een leuke kraammand samen te stellen.

Ben je op zoek naar cadeautjes onder de €10, denk dan aan:
Setje Sock Ons
– Knuffelkonijn van Happy Horse
– Houten letters met de naam van het kindje

Waar je ook voor kunt kiezen zijn cadeaus die niet direct te gebruiken zijn. Zeker als er veel mensen komen op kraamvisite, of al geweest zijn. Ik heb zelf een paar keer blokken gegeven, een voorleesboek of een blokpuzzel met vormen. Zo kun je iets geven wat zeker weten nog niet gegeven is. Een mooie wiegdeken of XL Swaddle zijn ook cadeaus die nog jaren meegaan. Deze zijn wel vaak wat duurder, maar als je iets meer wilt uitgeven voor een cadeautje of als je iets samen koopt met andere vrienden of je collega’s, dan raad ik één van deze producten aan:
– Mooie Wiegdeken of set XL Swaddles
– Knuffel Giraf met naam op shirtje
Milestone Baby’s eerste jaar album met Instaxcamera

Naast een cadeau voor de baby is een kraam cadeau voor de kersverse ouders ook ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Bijvoorbeeld een ketting met letter of initialen van het pasgeboren kind(jes). Zo is de nieuwe gezinssamenstelling direct vereeuwigd in een mooi sieraad cadeau.

Het is natuurlijk ook leuk om dingen te geven waarmee de ouders de voortgang bij kunnen houden zoals een kleedje met de maanden erop zodat ze in elke maand een foto kunnen maken of een leuk zelfgemaakt fotoboek waar ze zelf (instax/polaroid) foto’s in kunnen plakken.

kraamcadeautips

Er zijn meer dan genoeg leuke kraamcadeautips! Ik hoop dat dit je geholpen heeft. Veel plezier met de kleine!

Spread the love

One thought on “Hoera een baby! Dit zijn de leukste kraamcadeautips

  • Ik vraag ook altijd of er nog praktische dingen zijn die ze nog nodig hebben, of wat ze juist NIET willen krijgen. Ik wilde bijvoorbeeld absoluut geen enorme lading knuffelbeesten in huis halen ivm mijn allergieën. En dan geef ik liever aan dat ik graag iets krijg wat ik nog nodig heb, dan iets wat in een hoek ligt te verstoffen.
    Kirsten Mamagisch onlangs geplaatst…Shoplog DM Drogist DuitslandMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: