Zomer Bloghop 2018

Zomer Bloghop 2018 | maak kans op een Vakantie Pakket

Hoera! De zomervakantie is bij ons echt begonnen. Hoe leuk is het om deze ook meteen goed te beginnen op mijn blog met een Zomer bloghop! Toen Tineke van Tot aan de Maan en Terug met het idee kwam, heb ik meteen aangehaakt. Samen met nog een heel aantal andere gezellige bloggers hebben we een leuke bloghop klaar staan met een zomers tintje. Lees snel verder, maak kans op een mooi Vakantie pakket en hop daarna door naar de volgende! 

Zomer Bloghop 2018

Ben je hier voor het eerst op Mama’s Liefste?

Het leuke aan een Bloghop is, dat je zomaar voor het eerst op Mama’s Liefste terecht bent gekomen. Welkom! Mijn naam is Fleur en ik ben de mama van 2 mooie meiden van 5 en 9 jaar. De babytijd hebben wij al gehad en daarom weinig borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Om die reden noem ik mijn blog ook eerder een FamilieBlog dan een MamaBlog, maar ja what’s in the name ? Op Mama’s Liefste lees je alles over mijn bekentenissen en life hacks in het moederschap, leuke nieuwe producten voor alle mama’s en hun kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Kom op dinsdag langs als je graag meedoet met winacties, want dan heb ik de leukste winacties in Bloggersland voor je verzameld, in een mooi overzichtje. Nieuwsgierig geworden wat je nog meer vind op Mama’s Liefste, hier een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

Anniek van Minimixtape! Op haar blog vind je de leukste designs en gratis printables, die ze graag met je deelt. Je kan haar niet blijer maken, dan deze te gebruiken en haar daar een foto van de sturen. Dat zorgt voor een grote glimlach op haar gezicht voor de rest van de dag 🙂

Minimixtape

Naast de printables vind je op Minimaxetape ook artikelen over design voor kids en toffe speelgoedtips. Hou je van van duurzaam, open einde, handgemaakt of kleine ondernemingen. Dan ben je hier op het juiste adres!

Door naar…

Marianne en Gerdi van Blond en Bruin. Gerdi is blond en Marianne is bruin. Ze hebben elkaar leren kennen op een zwangerschapsforum tijdens de zwangerschap van hun jongste kinderen. Blond en BruinNu zijn zij 2 werkende moeders die naast hun drukke banen toch nog tijd over hebben voor hun favoriete hobby; bloggen. Ze vertellen je alles over hun kinderen, het moederschap, lifestyle, food en DIY.

Zomer Bloghop Winactie

Ook bij Mama’s Liefste kun je kans maken op een mooie zomerse prijs. Voor deze Zomer Blog Hop zal ik een persoonlijk Zomer Vakantie Pakket samenstellen voor de winnaar.

De winnaar is 

Veel succes en dan stuur ik je nu snel door naar de dames van Blond en Bruin

Met dank aan Breg Blogt voor de mooie afbeelding!

Spread the love

76 thoughts on “Zomer Bloghop 2018 | maak kans op een Vakantie Pakket

 • Wendy v V says:

  Oh heerlijk vakantie. Geniet ervan!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik woon alleen, maar wordt binnenkort tante van een neefje.

 • elisabeth maria martina says:

  kleindochter arfwen 12 jaar
  kleindochter benthe 9 jaar
  kleinzoon tije 5 jaar
  kleindochter lise 4 jaar
  kleinzoon quinn 1 jaar

 • Een blog hop, leuk! Ik doe weer mee!
  Ons gezin bestaat uit papa, mama en peuterjongen van 3 jaar die dol is op de zomer: kliederen met water, eindeloos spelen in de zandbak, lopen op blote voeten en ijsjes eten <3

 • Leuk idee, ik doe graag mee. Wij zijn nu ook aan het genieten van de zomervakantie. Ons gezin bestaat uit papa, mama en zoon (2 jaar).

 • Els Wanders says:

  Ik doe graag mee, we zijn met zn viertjes, papa, mama, Lisa (net 4 jaar, start na de zomervakantie op school) en Niek (1,5 jaar)

 • Hoi hoi, leuke acties! Ik doe graag mee! Wij wonen met z’n zessen; mijn man en ik en onze vier zonen (21,16, 6 en 5).
  Ik volg dit blog al een tijd op fb☺

 • ooh leuk zeg! Ons gezin bestaat uit papa Roland, mama Sylvia, zoon Yoeri van 6, zoon Kelvin bijna 2 en natuurlijk onze 2 lieve chihuahua’s Quby en Chica ??

 • Patricia Lubbertje says:

  Ons gezin bestaat uit twee mama’s, een zoon van 16, een dochter van 13, een zoon van 11 en hopelijk begin volgend jaar een kleine spruit.
  Ik maal graag kans

 • Sabine Hensens says:

  Ik doe heel graag mee en laat ons graag verrassen!
  Ons gezin bestaat uit papa, mama en twee kids. Onze kinderen heten Mara (7) en Collin (3)

 • Jeanine van der Meij says:

  Al heerlijk een uurtje aan het bloghoppen. Ondertussen heerlijk knuffelen met kleine Stef van 10 weken. Doe ook graag mee met deze winactie, samenstelling; zoon (10 weken), papa, mama & de hond;)

  Fijne vakantie allemaal!

 • Hi Fleur,

  Wat een leuke winactie 🙂 een echte verrassing.
  Ik doe graag mee. Onze gezinssamenstelling bestaat uit mij en mijn zoontje van 3.

  Een fijne vakantie gewenst (met dit weer kan dat bijna niet meer stuk).

  Groetjes, Carmen

 • Ons gezin bestaat bij tijd en wijle uit vijf kleinkinderen die bij ons logeren en rommel en plezier maken. Zij zijn 4,5,6,7 en 8 jaar. ( ja hoe bestaat het, maar het is waar) Vier meiden en één jongen van 7 jaar
  Voor hen doe ik graag mee en volg op Bloglovin.

 • erika panjer says:

  fijne zomer bloghop waar ik heel blij van wordt.
  ik ben bijna 35 weken zwanger van een meisje en vindt het super leuk dat er een pakket wordt samengesteld naar je eigen wensen geweldig hoor

 • Jeej weer een bloghop 🙂 altijd leuk! niet zo zeer de prijzen maar nog meer de nieuwe bloggers die ik zo ontdek.

  Een verrassing kan ik niet weerstaan 😀 Dus ik doe mee! Wij zijn met z’n drieën, mijn man, ikzelf, en mij stiefzoon van 9 (die een door ene hersenbeschadiging overkomt met een 6/7 jarige) En natuurlijk telt onze hond ook mee 😉

 • Marion Poeste Thomas says:

  super leuk 🙂 hier een lief meisje van 3 maandjes(nu maatje 62)+papa+mama, gek op oa. nijntje hihi… maar ook een paar zwangere vriendinnen in de omgeving,dus als er iets bij zou zitten als verassing voor de allerkleinste kan ik hier weer iemand mee verassen 🙂

 • Marian Zw says:

  Dat is leuk een verrassing winnen. Ik ben mama van een zoon van 6 en een dochter van 8 maar ook ng van twee volwassen meiden waarvan een binnen een maandje een zoontje krijgt. Dus word ik ook nog oma!

 • Corinne de Graaf says:

  Leuk een vakantiepakket.
  Mijn gezin bestaat uit mijn man en kinderen.Meisje van 11 jaar en Jongen van bijna 9 jaar.En ikzelf.

 • Erika van koert says:

  Wat leuk zo’n persoonlijk pakket.
  Ik ben getrouwd en met mijn man heb ik 2 kinderen. Een jongen van 9 ( word 10 in september ) en een dochter die a.s. donderdag 7 wordt.

 • Lisanne Bons says:

  Tja, mijn gezin….. De afgelopen maanden wisselde nogal eens door wat vervelende omstandigheden maar de basis zijn ik en mijn dochter Eliza van 9 jaar met onze kinderboerderij hond, kat, 2 konijnen, 4 kippen en verzorgpony.

 • Wat leuk! Ik ben mama van 2 aapjes een puberzoon. Van 14 en een jongetje van 9
  (En ja ze zijn van dezelfde vader waar ik al 17 jaar heel gelukkig mee ben ?)

 • Hi! Wat een leuke, zomerse prijs! Ik waag een kansje. Ons gezin bestaat momenteel uit: opa Piet, mama Corinne (dat ben ik), papa Bart, Lennon van 2,5 en Lily van 1 jr. Ow ja… 4 katten: Dikkie, Puckie, Bonny & Pippa. Gezellig drukte dus!

 • Leuk. Ik ben benieuwd naar die zomerse prijs 🙂 Ons gezin bestaat uit: mij (mama Melissa), papa Arnout-Pieter, Elise van 7 en Jarno van 5 en over ongeveer 2,5 maand ook een labradoodle-pup.

 • Adriana de Ruiter says:

  Wat weer een superleuke bloghop! Ik doe gráág mee en waar ik normaal meestal mee doe voor andere gezinnen, doe ik voor dit verrassingspakket gráág mee voor ons eigen pleeggezin! We hebben namelijk een spannende tijd voor de boeg want na de zomer (in het najaar) komt er bij ons een nieuw pleegbaby’tje in huis! Superspannend natuurlijk want we weten nog niet wanneer hij/zij geboren gaat worden en hoe lang het vervolgens in pleegzorg zal blijven…

  Ons gezin bestaat dus uit een pleegmoeder, een pleegvader, een pleegzoon van 9, een pleegdochter van bijna 2 en er komt een baby’tje aan over een heel klein poosje! <3

  Ik wens jou een superfijne zomer!

 • Sharon de Ridder says:

  Oh leuk, ik waag graag een kansje! Ik ben dol op verrassingen <3

  Ik heb 2 dochters van 6 en 8 en ben erg gelukkig getrouwd met mijn man 🙂

 • Altijd leuk zo’n bloghop! Voor de leuke acties, en om nieuwe blogs zo te leren kennen! Ik doe graag mee met je winactie! ^^ Ik ben op het moment zwanger van een kleine prins! 😀

 • Oo wat spannend zo’n pakket 🙂
  Ik waag een kansje, ons gezin bestaat uit papa, mama (30 weken zwanger van een zoon) en Fenna van ruim anderhalf (21 maanden).

 • Cindy Framke says:

  Wat een superleuke actie! Ik doe heel graag mee. Wij hebben een lekker druk en gezellig gezin hihi.
  Ons gezin bestaat uit ik en mijn vriend, we hebben 2 dochtertjes, Amberly van 7 jaar en Romy van 4 jaar en ik ben in verwachting van ons 3e kindje, ons 3e meisje. En daarnaast hebben we nog 2 honden, een kat, een konijn en 2 vogels.

 • Leuk weer zo’n bloghop! Wij houden van verrassingen dus we zijn van de partij 😉
  Mijn man en ik hebben twee kinderen, een jongen van 5 en een meisje van bijna 2.

 • CLAUDIA Diependaal says:

  Nou daar komt het haha! Ik was tienermoeder 28 jaar geleden. Mijn dochter Natje wordt 1 oktober 28. Ze heeft nu een gezin met 1 mooie dochter Faye van 3.5 En dan heb ik al 17 jaar een stiefdochter Lesley van 27. Ik vind day zo’n vies woord ook omdat ze mama tegen me zegt al 5 jaar. Maar om het even uit te leggen allemáál ?? Zij heeft 2 kindjes een jongen van 7 Yuano en een meisje van 11 mnd Cailey. En zelf hebben we nog 2 thuiswonende jongens een van bijna 20 Jeremy en een van bijna 15 Yairo. Lekker druk, maar oh zo gezellig.

  Groetjes Claudia! Ik volg je overal! Ik ben een stille lezer! Ik reageer maar zelden.

 • Joyce v dorp says:

  Altijd leuk om verrast te worden! We zijn met zn vieren: mn vriend (bonuspapa van mn dochtertjes) en ik en mijn 2 dochtertjes van 5 en 2 jaar. Oja, en we hebben 2 katten ?☺️

 • Alyt Van Der Heide says:

  Hoi, leuk zo’n zomerhop!
  Doe graag mee.
  Mijn gezin bestaat uit papa, mama (ik) en onze 2 meiden van 5 en 8 en onze Franse Hangoor Olaf ?

 • Lynn Mahieu says:

  Oh leuk ik vind verrassingen wel tof! 😀 Wij zijn met z’n drietjes: mama, papa en een (energiek) dochtertje van bijna 9 maanden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.