Mamabloggers Hop 2017

Daar is hij weer! De Mamabloggers Hop 2017

Vorig jaar werd de twee zaterdag voor het eerst uitgeroepen tot Mamabloggers Dag. Om dit te vieren wr er een bloggershop georganiseerd. Bijna 50 Mamabloggers deden er aan mee en het werd een groot succes. De hop kreeg daarom nog een Herfst-, Sinterklaas,- en Paashop als vervolg. Nu een jaar later starten we vandaag voor de tweede keer een Mamabloggers Dag, inclusief de Mamabloggers Hop waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Mamabloggers Hop 2017

Mamabloggers Dag

Nederland en België kennen veel leuke Mamabloggers. Deze moeders leveren dagelijks leuke blogs met daarin tips, eerlijke verhalen over het moederschap en reviews van de nieuwste producten. Dit doen ze naast hun gezinsleven, sociale verplichtingen en werkuren. Om deze mama’s in het zonnetje te zetten organiseren we gezamenlijk vandaag een super leuke bloggershop! Start de Mamabloggers Hop hier en maak kennis met deze leuke (mama)bloggers die Nederland en Belgie rijk zijn. Leer ze kennen en doe mee met hun winactie, want elke Mamablogger mag een leuke prijs weggeven. Lees gauw verder!’

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Als het goed is ben je via PinkPress naar mijn blog gehopt. (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.)

Pink Press is een van de Mamabloggers die ik al langer tijd volg. Judith en haar gastbloggers zorgen altijd voor herkenbare verhalen over kleuter en tiener drama en tips. Maar ook vind je er veel fashion, beauty voor de 30+, heerlijke recepten en reizen.

Welkom bij Mama’s Liefste

Mocht je voor het eerst op Mama’s Liefste komen, dan heet ik je van harte welkom! Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 4 en 8 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noem mijn blog dan ook meer een Familie Blog, maar ja what’s in the name ?
Op Mama’s Liefste deel ik graag met je de nieuwste producten voor mama’s en kids, uitjes, Life Hacks & tips, persoonlijke verhalen. Elke week een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland. Hier een paar voorbeelden van recente blogs op Mama’s Liefste

Winactie Mamabloggers Hop is gesloten

Tijdens de Mamabloggers Hop word je steeds weer doorgestuurd van Mamablogger naar Mamablogger. Alle 65 (!) deelnemende Mamabloggers hebben daarbij ook nog eens een winactie georganiseerd. Ik natuurlijk ook! Net als bij de vorige hops ben ik blij te mogen vertellen dat ik van Miep-ie weer €25 stoptegoed mag weggeven. Met 2 meiden in huis, zijn de haarspeldjes en haaraccessoires niet aan te slepen. Natuurlijk voor hun eigen haren, maar ook voor die van alle My Little Pony’s en Barbies.

Miep-ie Mamabloggers 2017

Ga zeker een kijkje nemen bij Miep-ie. Ze heeft haar website recent nog helemaal vernieuwd. Naast de leukste haarspeldjes en elastiekjes (voor kleine en grote meisjes), vind je er ook de leukste haarbandjes en kettingen.

Meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is reageren onder aan deze post dat je mee wilt doen.
We zouden het wel erg op prijsstellen als je ook de Facebook en/of Instagram van Miep-ie wilt lijken en de Facebook en/of Instagram van Mama’ s Liefste.
Meedoen kan t/m 16 september (de verjaardag van Miep-ie 😉 )

Ik verwijs je dan nu graag door naar de blog van Mamakletst. Zij zal je dan weer doorverwijzen naar een volgende mammablog enzovoort, enzovoort.

Joyce is een heerlijke recht-voor-je-raap moeder van 2 zoons, die momenteel het pad bewandelt tot een maagverkleining. In haar geval een noodzakelijke ingreep voor haar gezondheid. Als dietist vind ik het goed dat ze laat zien dat dit zeker geen easy-way-out is en een bewuste keuze.

Vergeet ook zeker niet bij haar winactie mee te doen, want zij geeft een Action cadeaubon weg!

Als je weer eindigt bij de Mamablog waar je bent begonnen, heb je de hele Mamabloggers Hop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Blogershop en wens je veel plezier bij de volgende blogs!’

Graag wil ik nog even Yvonne van Kidzblogger.nl bedanken voor de organisatie van deze Mamabloggers Hop.

De winnaar van de Mama Bloggers Hop is

Spread the love

88 thoughts on “Daar is hij weer! De Mamabloggers Hop 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.