Denksport10 voor Taal Beeldpuzzel Special Winactie

Denksport 10 voor Taal: Beeldpuzzel Special

Het televisiespelletje 10 voor Taal, waarin de Nederland het opnam tegen Vlaanderen, was in de jaren ’90 al een hit op de TV. Maar naast dit TV programma is 10 voor Taal ook hét merk van Denksport. In deze speelse puzzeluitgaven kun je je taalvaardigheid testen en verbeteren. De boekjes zijn nu qua uitstraling helemaal vernieuwd en er is ook een 10 voor Taal app bij gekomen! Superleuk en helemaal omdat ik een Beeldpuzzel Special boekje mag weggeven.

Denksport 10 voor Taal Beeldpuzzel Special Winactie

Vernieuwd 10 voor Taal assortiment

Denksport is het laatste jaar erg aan het vernieuwen. Ook hun 10 voor Taal uitgaven hebben ze nu in een nieuw jasje gestoken. Alle toptitels, zoals Filippine Klassiek, Filippine Quizkrakers, Filippine Mix, Filippine Vakantieboek en Varia Taalpuzzels hebben een nieuwe vormgeving en uitstraling gekregen. De boekjes zijn opgefrist en overzichtelijker gemaakt, maar hebben nog steeds de herkenbare 10 voor Taal-uitstraling. Daarnaast zijn er twee titels bijgekomen in het assortiment, Varia Beeldpuzzel special en Filippine Pocket.

10 voor Taal

10 voor Taal Beeldpuzzel Special

De Varia Beeldpuzzel Special een samenvoeging van de bundels: Beeldpuzzels en Speciaal. In deze uitgave zijn de leukste puzzels opgenomen zoals quizvragen, cryptische beeld- en rebusopgaven, naast uitdagende nieuwe puzzelvarianten. De combinatie van beeld en tekst maken de puzzels extra uitdagend en een prima ontspanningsmomentje in ons drukke bestaan. Ik heb deze uitgave alvast in huis voor de mijn vliegreis naar New York, volgende maand. Die uren op het vliegveld en in het vliegtuig kom ik zo wel door.

10 voor Taal 10 voor Taal

Deze titel verschijnt 4x per jaar en heeft een abonnementsmogelijkheid.

10 voor Taal app

Wist je dat alles van 10 voor Taal nu ook te spelen is op de smartphone of tablet? In de 10 voor Taal app staan de populaire puzzels uit de verschillende titels in diverse moeilijkheidsniveaus. Bijvoorbeeld Quizkrakers, om de algemene kennis te testen, maar ook Homoniemen, Woordrijgen en de Beeldrebus. De app is gratis te downloaden in de App Store of bij Google Play en staat garant voor nog meer uren puzzelplezier!

10 voor Taal app

Winactie 10 voor Taal Beeldpuzzel Special

10 voor Taal Beeldpuzzel SpecialWinnaar 10 voor Taal

Spread the love

41 thoughts on “Denksport 10 voor Taal: Beeldpuzzel Special

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.