Weekoverzicht Never a Dull Moment #36

Weekoverzicht | Never a dull moment #36

Een dagje later dan je wellicht gewend bent, maar gisteren besloot ik even een dagje zonder laptop te doen en natuurlijk had ik mijn weekverslag nog lang niet helemaal bijgewerkt. Omdat ik deze week toch ook wel weer veel leuke dingen heb gedaan, wilde ik jullie het verslag niet onthouden. 

Weekoverzicht Never a Dull Moment #36

Zondag 3 september 2017

Vandaag hadden we een fijne Lazy Sunday. Na alle hectiek van vorige week, was het ook wel goed om even niets te doen. De meiden waren lekker aan het puzzelen en kleuren in hun nieuwe Denksport boekjes (review en winactie binnenkort op mijn blog). Ik werkte wat aan mijn blog tot dat mijn vader langs kwam. Dat doet hij elke zondag, maar het zal voorlopig de laatste keer zijn. Maandag zal hij opgenomen worden in het ziekenhuis voor een chemokuur en zal ws pas na een maand weer worden ontslagen.

Omdat het eigenlijk veel te mooi weer was om binnen te blijven zitten, besloten we na het bezoek van mijn vader toch nog even naar een van onze favoriete restaurantjes te gaan. Het was er lekker druk, maar we vonden toch nog een plekje buiten op het terras. We speelde samen eens spelletje Knorbal, de meiden tekende nog wat en we genoten van het weer en de bittergarnituur. Een prima manier om de week afsluiten en een nieuwe te beginnen.

 

 

Maandag 4 september 2017

Nadat ik de meiden op school had afgezet, fietste ik door naar het ziekenhuis. Niet alleen om te werken, maar ook om mijn vader een beetje bij te staan bij de opname. Gelukkig had ik tussendoor tijd om even bij hem langs te gaan. Toen ik binnen kwam was de verpleger nog bezig met het opnamegesprek. Hij heeft een kamer alleen en gelukkig een tafeltje voor zijn laptop. Hij had zich meteen al een beetje kunnen settelen. Toen de lunch kwam, haalde ik snel ook een broodje en ging terug aan het werk.

Voordat ik naar huis ging, ging ik natuurlijk nog even bij hem langs. Morgen zullen ze starten met de kuur.
Thuis haalde ik de meiden op en daarna door naar de sportschool voor een uurtje sporten. De weegschaal gaf aan dat ik sinds het begin toch al 2,5 kg ben afgevallen, ondanks de vakantie!

Dinsdag 5 september 2017

Vandaag fietste in na school door naar het station voor de trein naar Utrecht. Daar had ik afgesproken met Miriam en Charlotte om samen naar de Trademark beurs te gaan.

We deden een rondje over de speelgoed afdeling. Daar zagen we de nieuwste speelgoedrages en leukste cadeautips voor de komende feestdagen.

Na de lunch moest ik toch wel weer richting huis, om op tijd weer op het schoolplein te staan. We moesten ook nog een beetje haast maken, want ik had meteen daarna een afspraak bij de Fysio, voor mijn knie. Kleine Zus ging gezellig mee en vermaakte zich het hele uur met haar nieuwe Tegu magnetische blokken. Ook al was de iPad mee, ze bouwde er lustig op los

Woensdag 6 september 2017

Eigenlijk hoefde ik niet te werken in het ziekenhuis, maar ging natuurlijk wel even langs bij mijn vader. Hij moest nog slippers hebben voor onder de douche, dus die haalde ik even voor hem in de stad. Hij zat aangekleed en zat lekker achter zijn laptop wat te werken. Van de chemo heeft hij gelukkig geen last. We dronken samen gezellig koffie. Hij was vergeten T-shirts in zijn koffer te doen, dus op de weg naar huis haalde ik een stapel nieuwe voor hem bij de HEMA (stapelkorting!)

Uit school werden we opgehaald door Linda. Samen met onze kinderen waren we namelijk uitgenodigd in het wetenschap en technologiemuseum NEMO in Amsterdam. Daar lanceerde de HEMA vandaan hun nieuwe BE SEEN collectie. Deze collectie heeft diverse kinderbuitenkleding en accessoires met reflectoren, zodat ze goed te zien zijn in de donkere dagen, in het verkeer.

 

We werden ontvangen in het restaurant met koffie, thee, limonade en de welbekende HEMA taart. Voor de kinderen was er een workshop sleutelhangers maken en konden ze geschminkt worden met felle neonkleurtjes.

  

Na de presentatie door HEMA en Veilig Verkeer Nederland, mochten wij de nieuwe producten alvast even  bewonderen. Voor de kinderen was er ook nog een leuke workshop met licht door de medewerkers van het museum. Ook was er nog tijd om even een kijkje te nemen in het NEMO Science Museum zelf. Dit museum bevat heel veel leuke wetenschappelijke proefjes, die de kinderen zelf kunnen uitvoeren. Zo speelde ze met reuze zeepbellen, lieten een bal op een luchtstoom balanceren en trokken zichzelf omhoog op een stoeltje. Een echte aanrader voor kinderen al vanaf jonge leeftijd.

Op de terugweg aten we nog even wat langs de weg, zodat we de file naar huis een beetje konden ontwijken. Thuis had Papa’s Liefste het bad al laten vollopen en konden de meiden er meteen in. De schmink was er gelukkig snel af te wassen.

Ik sprong ondertussen alweer op mijn fiets, want vanavond had ik afgesproken met collega’s voor de PubQuiz. Helaas waren we deze keer maar met z’n viertjes ipv 5. Ondanks dat we best wel wat antwoorden wisten, werden we 10e van de 15e. Maar wel veel lol gehad.

Donderdag 7 september 2017

Ik moest voor mijn werk bij een vergadering aanwezig zijn, vlakbij het ziekenhuis. Zo kon ik daarna meteen even door naar mijn vader en hem zijn T-shirts brengen. Deze had hij toch liever in een maatje groter, dus fietste ik op weg naar huis, nogmaals langs de HEMA.

Thuis kon ik nog even wat werken en opruimen, voordat ik de meiden van school kan halen. We deden vandaag even helemaal niets. Na het eten ging ik nog wel een uurtje sporten en daarna moe, maar voldaan naar bed.

Vrijdag 8 september 2017

De weersvoorspelling voor vandaag waren zo slecht, dat het jaarlijkse Pleinfeest op school was afgelast. We moesten toch een stukje op de fiets naar de BSO en waren ondanks de regenjas, toch meteen al lekker nat.

Met een collega kon in de middag meerijden naar het ziekenhuis en dat kwam mij natuurlijk heel goed uit. In het ziekenhuis kon ik ook nog even wat werken en daarna op bezoek bij mijn vader. Hij had ondertussen een grotere kamer gekregen en deze meteen verbouwd, zodat hij een groter bureau had om aan te werken. Gelukkig gaat het nog steeds goed met hem.

Zaterdag 9 september 2017

Lichtelijke stress, want de balletles voor Kleine Zus bleek dit seizoen een uurtje eerder te zijn. Gelukkig liep de les voor die van haar wat uit, waardoor we er gelukkig nog wel op tijd waren. Na de les, deden we de wekelijks boodschappen en gingen thuis lunchen. De meiden tekende op hun 2m lange krasplaat, die ze gekregen hadden van de HEMA.

Rond 15.30 kwam onze huisvriend om op de meiden te passen. Papa’s Liefste en ik gingen namelijk, samen met mijn zus naar het Beach concert van Doe Maar in Scheveningen. Eigenlijk was het het vaderdagcadeau voor mijn vader, maar die kon nu natuurlijk niet mee. Ook mijn andere zus bleek andere plannen te hebben. Omdat we de drukte een beetje voor wilde zijn, gingen Papa’s Liefste en ik al wat eerder naar Scheveningen en gingen weer eens samen naar de film. Het werd American Made met Tom Cruise.

Na afloop dronken we nog even een kop koffie bij het Kurhaus, terwijl we op mijn zus wachtte. Zij was met de trein gekomen. Het concert bleek aan de andere kant van de boulevard te zijn, dus we hadden een flinke wandeling. Omdat we met mijn vader het concert hadden willen bezoeken, hadden we er een BBQ arrangement bij geboekt, zodat het wat comfortabeler zou zijn dan uren staan op het veld.

Het concert was erg leuk met veel van hun bekende hits. Helaas begon het toch nog te regenen rond de laatste paar nummers. Omdat we natuurlijk ook nog terug moesten lopen, besloten we even te wachten tot het droog was. Hierdoor waren we wel wat later thuis, dan gepland, maar gelukkig was de oppas nog wakker.

Hoe was jullie week?

Spread the love

22 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #36

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.