Uit tip | Yoga Festival Leiden #2

Yoga is populairder dan ooit onder heel veel van mijn mede-moeders. In veel plaatsen vind je dan ook wel een Yoga Festival. Sinds vorig jaar heeft Leiden ook zijn eigen Yoga Festival. Dit jaar zal hij plaatsvinden op 24 april in het Scheltema Complex en ik mag 1 dagkaart weggeven. Lees snel verder wat je allemaal kan verwachten op het Yoga Festival Leiden en wat je moet doen om kans te maken op de dagkaart.

Yoga Festival Leiden

Yoga Festival Leiden

Het Yoga Festival Leiden werd vorig jaar voor het eerste gehouden in het Scheltemacomplex. Deze oude restaureerde fabriek in het hartje van Leiden zorgde voor een hele mooie omgeving voor een heel divers scala aan yoga workshops en try-out sessies. Ook waren er lezingen over yoga in combinatie met voeding, anatomie of* filosofie. Tussen alle activiteiten door was er tijd om te snuffelen op de Yoga & Lifestyle markt. Dat is ook meteen mijn link met het Yoga Festival Leiden. Samen met mijn vriendin heb ik deze verzorgd. Het Yoga Festival Leiden trok vorig jaar ruim 350 bezoekers.

Programma

Ook dit jaar is er weer een mooi programma samengesteld door de organisatoren Santa Hissink en Dounia Bouzoubaa. Je kunt er terecht voor inhoudelijke yogakennis & verdieping en cross-overs met andere bewegingsvormen. Dans & yoga, acrobatiek & yoga, en wat dacht je van BoxingYoga of Glow in the Dark Yoga?

Boxing Yoga

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse yogalessen, inspirerende workshops, live muziek en interessante lezingen. Zelf ga ik zeker even kijken bij de kook-demo van Vegadutchie

Naast het uitgebreid programma binnen, kun je ook lekker naar buiten voor een Stilte Wandeling, Sup Yoga of juist Running & Yoga

Lifestyle & Massage markt

Ook de Lifestyle & Massage markt zal dit jaar niet ontbreken. Op de Lifestyle markt zijn er bijna 25 kramen te vinden met een divers aanbod van Yoga kleding , puur natuur huidverzorging, theebloemen, sieraden, tassen, yoga boeken, klankschalen en meditatiepoefjes van gerecyclede en duurzame materialen.

12772019_1057822444279279_6395271730728449043_o

Ook aan de innerlijke mens is gedacht met Karel’s Biofrieten, Salades van Sla-Gerei, verse Smoothie en Vega broodjes van Puur Fren en raw vegan bonbons en energy balls van Happy Herbi.

Op de Massage markt kun je je volledig overgeven aan een Shiatsu, Indiase Hoofdmassage, Stoelmassages, Pidjet of Therapeutic Thai Massage.

tickets-2016

Zou je ook graag een dagje je helemaal willen onder dompelen in de relaxte wereld van Yoga, kom dan op zondag 24 april naar Leiden en beleef het Yoga Festival Leiden van 10.00-20.00u.

Tip: neem het liefste je eigen yogamatje mee. Maar heb je er geen, geen nood, er zijn altijd een paar yogamatten beschikbaar om te lenen voor een workshop. En wil je graag een yogamat kopen, dan kan dat natuurlijk ook op de Lifestyle Market

Een kaartje voor het Yoga Festival Leiden kun je hier kopen

Winactie Dagkaart Yoga Festival Leiden is gesloten

Ik mag van Yoga Festival Leiden 1 dagkaart t.v.w. € 55,00 weggeven.

De winnaar is Lise
Gefeliciteerd! Heel veel plezier zondag

Let op dat je meedoet met een emailadres die je regelmatig checkt, want als je binnen 48 uur niet reageert, trek ik een nieuw lootje.

Spread the love

7 thoughts on “Uit tip | Yoga Festival Leiden #2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.