Madness MiniGolf Experience

Madness Minigolf Experience; minigolf en selfiemuseum in één

Vorige week mocht ik samen met mijn dochters aanwezig zijn bij de Grand Opening van de Madness Minigolf Experience bij Leisure Centre Dekker Warmond. Nu is mijn jongste dochter dol op minigolf en Warmond niet ver bij ons vandaan, dus we wilden heel graag een kijkje komen nemen. We hadden namelijk al gehoord dat de Madness Minigolf Experience niet zomaar een minigolf is, maar tegelijkertijd ook een heus selfiemuseum. Hoe dat samen een geweldig combinatie is, vertel ik jullie graag.

Madness Minigolf Experience

De Madness Minigolf Experience heeft haar deuren in Warmond afgelopen week officieel geopend. Wat ooit begon als zwembad, later een partycentrum werd, is nu een indoorminigolf geworden. Maar niet zomaar een baan waar je een balletje kan slaan met het hele gezin, nee hier stap je in een wereld van kleur, heftige prints, gouden details en velours. Elke hole heeft zijn eigen eyecatcher van een gigantische roze gorilla met gouden halsketting tot rinkelende roze telefooncel. Bij de ‘Margarita Machine’ schiet je bal in een XXXL cocktailglas en er is een selfiespot met een originele skigondel, gepimpt door Protest (onderdeel van Warmond Dekker en buren) met kerstbomen, snowboards en ski’s. Dit maakt de Madness minigolf een echt selfie-museum. Gegarandeerd dat dit een hit zal worden bij alle socialemedialiefhebbers.

Eigenaresse Caroline Dekker legt uit: “Wij willen leisure concepten bieden met een echte “wow”-factor. Het was juist de uitdaging om het oubollige minigolf in een chic, fancy en fotowaardig jasje te steken.” Een multichannelervaring is het ook want alles is er aan gedaan zodat bezoekers opvallende content kunnen maken. “Natuurlijk wil jij je ervaring met je vrienden delen op Insta of TikTok. Waarbij wij natuurlijk hopen dat zij ook komen, daar zal ik eerlijk over zijn” zegt Caroline.

Colorful streetfoods 

De hoofdbar bevindt zich beneden waar dranken en streetfoodgerechten van een opvallende menukaart te bestellen zijn: zoals mini soft tortilla’s, noodles ‘op een stokkie’, minihotdogs met roze uitjes, samen met een cocktail of mocktail ook weer een fotomomentje. Buiten beschikt Madness over een groot terras met je raadt het al: opvallend meubilair en kleurrijke parasols én een houtskoolbarbecue.   

Van kinder- tot bedrijfsfeestje

De Madness Minigolf Experience is er voor alle leeftijden. Je kunt hier samenkomen met je gezin, vrienden of voor een kinder- of bedrijfsfeestje. Vanaf de vide kijk je uit op alle holes. Er zijn hier luxe zitjes gecreëerd waar je met je groepje gezellig je verjaardag kan vieren. Ook het Madness restaurant en de Madness Lounge zijn ook af te huren voor een (bedrijfs)feest. Er is een DJ booth op de vide en karaoke beschikbaar, maar ook kun je de minigolf combineren met een potje padel en bowlen, een diner of barbecue. Het voordeel is dat hier alles onder één dak te vinden is.

Wat vonden wij van Madness Minigolf Experience

We werden ontvangen met een roze loper en 2 dames in prachtige roze veren kostuums en natuurlijk een drankje. Maar al snel moesten we die snel ergens neerzetten, want meteen kregen we ook een paar stokken en ballen zodat we zelf een rondje konden maken. Het fijne is dat er geen vaste volgorde is om het parcours af te leggen. Zeker nu het een druk bezocht feestje was, maar anders kun je uitgebreid de tijd nemen voor foto’s voor of na het spelen van de baan, want niemand zit je dan in de nek te hijgen (mijn grote frustratie bij midgetgolf). Bij elke baan vind je dan ook een tafel met een eigen selfielamp en houder om de beste foto’s te maken.

De banen zijn echt heerlijk over-de-top in het roze aangekleed met grappige attributen die bewegen of geluid maken als je de bal in of richting de hole speelt. Naast de traditionele banen, zijn we ook leuke andere manieren om de bal in het juiste gat te krijgen, zoals een flipperkast of een driehoek van Pascal (wie herinnert zich deze nog van kansberekeningen bij wiskunde ;). Wij kregen ook heerlijke hapjes aangeboden en dat beloofde wat voor het restaurant. We komen dan zeker ook nog eens terug met de hele familie voor een potje Madness Minigolf of voor een kinder/tienerfeestje.

Spread the love

One thought on “Madness Minigolf Experience; minigolf en selfiemuseum in één

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.