Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Filmtip | Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Vanaf 24 april draait de nieuwe film Vlindervrienden en het Grote Avontuur in de bioscoop. Het is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap, zelfontwikkeling en met een belangrijke boodschap. Op 21 april gaat deze film feestelijk in première, helemaal in vlinderstijl en jij kan daar bij zijn! Ik mag namelijk kaartjes voor 1 gezin verloten.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur

“Vlindervrienden en het Grote Avontuur” vertelt het hartverwarmende verhaal van Patrick, een moedige maar onhandige vlinder met slechts één vleugel. Ondanks dat hij niet mag deelnemen aan de jaarlijkse migratie van de monarchvlinders, verstopt Patrick zich in een trailer om toch mee te reizen. Met de hulp van zijn beste vriend, de klunzige rups Marty, en Jennifer, een vlinder die bang is voor hoogtes, ontpopt Patrick zich tot een onverwachte held. Gedurende dit avontuur moet Patrick zijn vliegangst overwinnen en zijn unieke kwaliteiten accepteren, terwijl hij ook afrekent met drie wraakzuchtige vogels. “Vlindervrienden en het Grote Avontuur” is een humoristisch verhaal over avontuur, vriendschap en persoonlijke groei, met als belangrijke boodschap dat onze verbinding met anderen belangrijker is dan onze verschillen, zoals het gezegde gaat: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 82 min.
Kijkwijzer: 6+, angst
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Guido Spek, Quinty Misiedjan en Bertrie Wierenga
Regisseur: Sophie Roy

De film is vanaf 24 april te zien in de bioscoop

Winactie premièrekaartjes Vlindervrienden en het Grote Avontuur is gesloten

In samenwerking met Just Entertainment mag ik 4 premièrekaartjes Vlindervrienden en het Grote Avontuur in Amsterdam Pathé Arena verloten. De première is helemaal in vlinderstijl, inclusief vlinderschmink, informatie over vlinders en een goodiebag.

 • De winnaar is bekendgemaakt en zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

15 thoughts on “Filmtip | Vlindervrienden en het Grote Avontuur

  • Albertine says:

   Geen vliegangst hier, het is al wel bijna 6 jaar geleden dat ik gevlogen heb…
   Ik zou graag met mijn achternichtje Emma van 4 willen gaan… volgens mij is zij nog nooit naar een bioscoop geweest!
   Misschien vindt haar moeder (mijn nichtje) het ook wel leuk om mee te gaan, samen met onze jongste dochter Daphne… gezellig met z’n vieren…

 • Ziet er geweldig uit. Hier kindjes die heel graag een keer willen vliegen. Vliegen ook al overal vanaf. Nu hopen dat hun papa met vliegangst een keer met ze mee wilt vliegen.

 • Hier een klein beetje vliegangst.
  Een keertje wezen vliegen toen hadden we turbulentie;)
  Ik zou heel graag mijn beste vriendinnetje hier mee naar toe nemen, denk dat dit een super leuk uitje voor haar is. Even aan wat anders te denken.
  Groetjes Marissa

 • Leuke actie zeg! We hebben de trailer van deze film in de bios gezien en mijn dochtertje van 5 was heel enthousiast! Zou een leuke verrassing zijn om samen deze nog te bekijken. Vorig jaar zijn we voor de 1e keer met het vliegtuig op vakantie gegaan. Hoewel ze het heel spannend vond, heeft ze zich heel sterk gehouden, dus met de vliegangst valt het wel mee 🙂

 • We hebben de trailer van deze film in de bios gezien en mijn dochtertje van 5 was heel enthousiast! Zou een leuke verrassing zijn om samen deze nog te bekijken. Vorig jaar zijn we voor de 1e keer met het vliegtuig op vakantie gegaan. Hoewel ze het heel spannend vond, heeft ze zich heel sterk gehouden, dus met de vliegangst valt het wel mee 🙂

 • Gaaf! Zelf heb ik vliegangst, wij gaan dan ook daagjes weg met de auto i.p.v. een vakatie in het buitenland. Ik zou zelf wel vliegkracht willen hebben, dan heb ik zelf de controle 🦋🦋

 • Na mijn eerste vlucht heb ik geen last meer gehad van vliegangst. Al vind ik het wel nog spannend. Een paar jaar geleden zelfs gaan zweefvliegen, echt een heerlijke ervaring.

  Ik waag graag een kansje.

 • Ik heb geen vliegangst maar het vliegen is niet mijn hobby. Als ik de keuze heb, zoek ik liever een alternatief reismiddel. Heb altijd het gevoel dat ik aan de goden ben overgeleverd. Heb ook niet de dringende behoefte om alle hoeken van de wereld te verkennen. Komt natuurlijk ook omdat ik al in de mooiste provincie van Nederland woon. Ach het leven kan zo simpel zijn. Heb ook nooit gewerk voor drie vakanties in het jaar.
  Willem de Wal onlangs geplaatst…Leukste Winacties in Bloggersland week 15My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.