Robocar Poli

Filmtip | Robocar Poli nu in de bioscoop

Vanaf vandaag is het nieuw verhaal van Robocar POLI te zien in de bioscoop. Een spannend verhaal over een robot-reddingsteam dat in auto’s kan veranderen en de taak heeft om de woestijn te beschermen. Wil jij naar deze film? Doe dan snel mee met de winactie en maak kans op vrijkaartjes en een memoryspel.

Het verhaal

In de uitgestrekte rotsachtige zandvlaktes ligt Sandville. Hier vind je een bijzonder reddingsteam, de Robocar POLI. Zij zorgen voor de veiligheid en vrede van de woestijn. Het team bestaat uit Sandy, de krachtige en betrouwbare leider van het team. Dan is er Keaton, met zijn vindingrijkheid en vaardigheden voor het vinden en maken van schuilplaatsen en uitrusting. En tot slot is er Droney, de opmerkelijke drone, die helpt bij de verkenning en de zoekacties. Zijn scherpe ogen en snelle bewegingen stellen het team in staat om snel en nauwkeurig te reageren op noodsituaties.

De reis van dit reddingsteam speelt zich af in de uitgestrekte woestijn. Ze verkennen de verste uithoeken van de woestijn, trotseren talloze uitdagingen; van gevaarlijke reddingsmissies tot ontmoetingen met schurken. Ga meer op dit meeslepende verhaal, waar Sandy, Keaton en Droney samenwerken om Sandville en haar bewoners te beschermen.

Robocar Poli

Robocar Poli is een Zuid-Koreaanse televisieserie waarvan vier seizoenen gemaakt zijn met in totaal 104 afleveringen. In Nederland was de serie te zien bij RTL Telekids en nu te zien op Netflix, Prime en Videoland. In de televisieserie leven de bewoners van het plaatsje Broomsen de auto’s in perfecte harmonie samen. De auto’s van het reddingsteam -geholpen door hun vriendjes- helpen alle inwoners die in gevaar zijn. Een auto die in de regen van een klif glijdt, een verdwenen poesje, een auto-ongeluk of een kind opgesloten in een brandweerkazerne, écht iedereen wordt geholpen.

Filminfo

Genre: animatie, familiefilm, kinderfilm
Lengte: 50 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Hein Gerrits, Cystine Carreon, Hymke de Vries, Jelle Amersfoort, Marc Noghem en Priscilla Kneteman
Regisseur: JunYoung Eom

De film Robocar Poli draait vanaf 6 september in de bioscoop

Winactie Robocar Poli is gesloten

In samenwerking met In The Air mag ik 2x Robocar Poli memory spel + 2 vrijkaartjes voor de film verloten.

Robocar Poli filmposter
  • De winnaar zal persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

15 thoughts on “Filmtip | Robocar Poli nu in de bioscoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.