Misfit 3 de finale

Winactie | Deze vakantie in de bioscoop; MISFIT 3 De Finale

Eén van de films waar mijn meiden vanaf het eerste moment dat ze de trailer zagen, naar uitkijken is de derde en laatste Misfit-film MISFIT De Finale 3. De andere 2 delen met daarin onder andere YouTuber Meisje Djamila hebben ze meerdere keren al gezien. Even waren we bang dat de film vanwege de corona ook uitgesteld zou worden. Maar vanaf 16 december zal hij toch overal in de bioscopen te zien zijn! Ik mag ook nog eens een MEGA MISFIT 3 Movie-pakket weggeven! Lees snel verder om te zien wat daar allemaal in zit 🙂

Misfit Finale 3

Het verhaal

Julia, Nick en Sterre beginnen het schooljaar goed. Ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer-1-positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara. De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA’s, te winnen.

Genre: komedie
Lengte: 82 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Djamila, Niek Roozen, Jolijn Henneman, Bente Fokkens, Tinne Oltmans, Nick Schilder, Fenna Ramos, Nienke van Dijk, Jill Schirnhofer, Rico Verhoeven, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder, Jeroen van Koningsbrugge
Regisseur: Erwin van den Eshof

De film MISFIT 3 is vanaf 16 december te zien in de bioscoop

Winactie MEGA MISFIT 3 Movie pakket is gesloten

Met dank aan Splendid films mag ik een MEGA MISFIT 3 Movie-pakket weggeven! Met daarin een MISFIT T-shirt , 2 MISFIT DVD’s, een glittertje van Moon, een DIY sieradenpakket, Vogue Girl Deoderant. Dit alles komt in een superleuk canvast tasje uiteraard ook gebrand in MISFIT stijl? Tot slot doe ik daar ook nog 4 vrijkaartjes in.

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Misfit 3 De finale

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

34 thoughts on “Winactie | Deze vakantie in de bioscoop; MISFIT 3 De Finale

 • Jaaa voor m’n dochter! Dat zal ze geweldig vinden en ze verdient het zo enorm. Ze heeft het hier al een hele tijd over en dan kan d’r ouwe moeder eindelijk zien waar ze het nou precies over heeft ?

 • Ik wil meedoen voor mijn dochters en hun vriendinnetje. Ze zijn dol op Djamilla en de misfit films en ik moet zeggen dat ik stiekem heel graag meekijk.

 • Gitte Gerritsen says:

  Ik doe mee voor mijn dochter Lieke, wat zal onze misfit-fan dit leuk vinden. En dan zelfs 4 kaartjes!!!! Dan hoeft ze niet eens te kiezen welke misfit-vriendin ze mee moet nemen ze kunnen gewoon alle drie mee?

 • Lisanne Bons says:

  Mijn dochter heeft de laatste tijd veel voor d’r kiezen gehad. Ze vroeg op een bepaald moment iedere dag na schooltijd of ik weer slecht nieuws had. Zo sneu vond ik dat dus ik gun haar met haar besties (allemaal 11 en 12 jaar) wel een leuk uitje. Lekker zorgeloos naar een heerlijke meidenfilm kijken. Ik taxi wel!

 • Wat zou ik dit uitje graag winnen voor mijn kleindochter die met kerstmis jarig is en aanstaande vrijdag voor de eerste keer met drie vriendinnetjes naar de bioscoop zou mogen om haar verjaardag te vieren! Het zal niet doorgaan en ook haar verjaardag wordt niet gevierd op school omdat er morgen al teveel kinderen hun verjaardag vieren in de klas!
  Pas rond de 20e januari mag het waarschijnlijk pas weer! Wat gun ik haar iets bijzonders! Dank je wel -fijne feestdagen en een gezond 2021

 • Kelly Aarts says:

  Ik doe mee voor mijn 2 dochters van 6 en 9 jaar! Ze hebben allebei de Misfits films gezien (meerdere malen) en vinden dit echt een geweldige film. Deze willen we dus zeker gaan zien.
  En als dat niet in de bios kan, dan zijn deel 1 en 2 natuurlijk heerlijk om nogmaals te zien in de kerstvakantie!

 • marij brand says:

  mocht de film na half januari nog steeds in de bios draaien, dan maak ik ook graag kans op de kaartjes. Gezellig met mn dochter… zij heeft andere 2 films ook al gezien

 • Melissa Van Stipdonk says:

  ik doe graag mee voor mijn 9 jarige dochter. zij is groot meisje djamila fan; al een hele tijd. helaas was 2020 niet zo’n fijn jaar door omstandigheden voor haar, maar daar krijgt ze hulp bij. 2021 mag veel beter en positiever worden en om haar te verrassen maak ik graag kans op deze geweldige prijs.

  • Wow dit is echt een geweldig pakket voor de Misfit fans en ik heb er thuis zo 1. Zij kijkt elke dag naar Meisje Djamila en houdt van zingen en dansen, maar is erg onzeker over zichzelf en wordt blij van Misfit 1 en 2.

 • Debby Koeman says:

  Helaas geen leuk uitje meer voor de Kerstvakantie. Maar zodra het kan, hoop deze film snel met mijn meiden in de bios te kunnen bekijken. Deel 1 en 2 zijn ook zeker in de smaak gevallen.

 • Suzanne Verkooijen says:

  Wat een toffe actie!
  Ik doe mee voor mijn 2 puberdochters die helemaal weg zijn van Misfit! Deel 1 en 2 hebben ze in de bioscoop gezien en ze kijken al heel lang uit naar deel 3! Ze hebben beide een heel goed rapport waar ze dan ook kei hard hun best voor hebben gedaan dus mijn meiden verdienen deze prijs écht! Hopelijk kunnen ze na de lock-down met vriendinnen naar de bioscoop! ?

 • Ingrid Raad says:

  Super graag voor mijn dochter Lotte. Ik ben zo enorm trots. Ze is ontzettend goed bezig iedereen in ’t zonnetje te zetten en te helpen in deze tijd. Ik draai de rollen graag eens om onder het “mom” :wie goed doet goed ontmoet!

 • ik doe graag mee voor mijn dochter. Ik wil haar graag opvrolijken, want vanwege de corona zitten we allemaal thuis in quarantaine en zijn alle kerstplannen met de familie afgezegd

 • Ook hier 2 dochters die ontzettend fan zijn van Djamilla, en Mistfit 1 en 2 al 100x gezien hebben :’). Nadat er allerlei uitjes in het water zijn gevallen, zouden mijn dochters vast erg blij zijn met dit pakket, om een fantastisch zussendagje mee te houden :D!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.