Kinepolis Kleuterbios Paw Patrol The Mighty Movie (5)

Filmtip | Kinepolis Kleuterbios met Paw Patrol

Vanaf 12 oktober kun je in de bioscoop een nieuwe avontuur zien van de bekende rescue pups van Paw Patrol. Nu kan een middagje naar de bioscoop voor de allerkleinsten best indrukwekkend zijn. Daarom is er een speciale Kleuterbios bij Kinepolis op 8 oktober. Wat dat precies is leg ik je graag uit en ik mag 1 gezin uitnodigen om de Kleuterbioscoop in een Kinepolis naar keuze te komen bezoeken. Doe jij mee?

Paw Patrol: The Mighty Movie

Wanneer een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, veranderen de Paw Patrol-pups opeens in De Megapups, begiftigd met buitengewone krachten! Voor Skye, het kleinste lid van het team, is deze onverwachte ontwikkeling een langgekoesterde droom die werkelijkheid wordt. Maar het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, ontsnapt uit de gevangenis en zich samen met een excentrieke geleerde richt op het stelen van de superkrachten van de pups.

Met de toekomst van Avonturenstad op het spel, worden de Megapups geconfronteerd met een race tegen de klok om de superschurken tegen te houden voordat het te laat is. Skye zal ontdekken dat zelfs de kleinste pup een enorm verschil kan maken in deze spannende strijd om het lot van de stad te bepalen.

.

Kinepolis Kleuterbioscoop

De kleuterbios is er speciaal voor de allerjongste filmfans, voor kinderen van 2-6 jaar. Op deze filmochtend zijn de leukste kinderfilms te zien, maar wordt het geluid van de film iets gedempt en zal ook het zaallicht gedeeltelijk aan blijven. Na afloop krijgen alle kinderen ook een echt filmdiploma mee naar huis.

Praktische info

  • Wat: Kleuterbios: PAW Patrol: The Mighty Movie
  • Wanneer: Zondag 8 oktober
  • Aanvangstijd: 10:30 uur
  • Start film: 11:00 uur
  • Speelduur: 93 min
  • Ticketprijs: € 8,00
  • Te beleven in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Huizen, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Oss, Schagen, Spijkenisse en Zoetermeer

.

Kinepolis Herfstvakantie

Ook in oktober en natuurlijk tijdens de herfstvakantie zijn er veel familiefilms te zien in de bioscoop zoals de nieuwe Trolls 3: in harmonie, De Club van Sinterklaas en De grote sinterklaas film. Maar ook zal de klassieker Frozen! in een sing-a-longversie te zien zijn op 15 oktober. Als je naar deze voorstelling gaat ontvang je een speciale button van Disney’s nieuwste film Wish (op=op).

Winactie vrijkaarten Kleuterbios Paw Patrol: The Mighty Movie is gesloten

In samenwerking met Kinepolis mag ik 1 gezin uitnodigen voor de Kleuterbioscoop Paw Patrol: The Mighty Movie op 8 oktober in een Kinepolis naar keuze. De winnaar is bekend

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

10 thoughts on “Filmtip | Kinepolis Kleuterbios met Paw Patrol

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.