Janneman Robinson en Poeh

Janneman Robinson & Poeh eindelijk weer samen

Gisteren was het nog een keer heel warm in Nederland en zochten wij de koelte op in het Ketelhuis in Amsterdam. Hier mochten wij alvast de nieuwe Disney live-actionavontuur film Janneman Robinson & Poeh zien. Het is het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu opgegroeid is. tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Omdat de regen in aantocht is, maak je vandaag kans op 2 kaartjes en een origineleJanneman Robinson & Poeh paraplu.

Janneman Robinson en Poeh

Het Verhaal

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson (Ewan McGregor) is niet gelukkig, hij moet veel werken en heeft daardoor maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw (Hayley Atwell) en dochter (Bronte Carmichael). Dan moet hij ook nog eens het weekend moet doorwerken om te voorkomen dat zijn afdeling wordt gesloten. Hierdoor niet mee kan met zijn gezin, lijkt hij door te draaien. Zo maar uit het niets staat opeens zijn honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh op de stoep. Poeh herinnert hem eraan dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want dat is wat beste vrienden voor je doen.

Janneman Robinson en Poeh Janneman Robinson en PoehJanneman Robinson en Poeh Janneman Robinson en Poeh

Genrelive action, avontuur
VersiesNederlands gesproken / Originele versie
Lengte: 1h 44min
KijkwijzerMogelijk schadelijk tot 6 jaar

Janneman Robinson en Poeh

CastEwan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael, Mark Gatiss
Stemmen ENGJim Cummings, Chris O’Dowd, Brad Garrett, Toby Jones, Nick Mohammed, Peter Capaldi, Sophie Okonedo
Stemmen NLJob Schuring (Winnie de Poeh en Janneman Robison), Kees van Lier (Teigetje), Philip ten Bosch (Knorretje), Paul Klooté (Iejoor), Hein Boele (Konijn), Beatrijs Sluijter (moederkangoeroe Kanga), Simon Zwiers (Uil) en Tijs Pacanda (babykangoeroe Roe). Victor van Swaay is de verteller van het verhaal.
Regisseur: Marc Forster

Disney’s Janneman Robinson & Poeh draait vanaf 9 augustus 2018 in de bioscoop, in de Nederlands gesproken en Originele versie.

Wat vonden wij van de film

Voor iedereen die het beertje Poeh in zijn hart gesloten heeft, is dit zeker een film om naar toe te gaan. Met de nieuwe filmtechnologieën vergeet je gewoon dat Poeh en zijn vriendjes eigenlijk knuffelberen zijn. De beelden in het Honderd Bunderbos zijn betoverend en doen je de buitenwereld even vergeten. Het is een verhaal met een mooie boodschap, die ook vandaag de dag nog heel krachtig is. Met de wijze woorden van Poeh, de heldhaftige daden van Knorretje, de neerslachtige kijk op de wereld van Iejoor en het enthousiasme van Teigertje is dit zeker een leuke film voor het hele gezin.
Janneman Robinson & Poeh Umbrella

Winactie Janneman Robinson & Poeh is gesloten

Ik mag een grote Poeh fan blij maken met 2 vrijkaarten voor deze film met een echte Christopher Robin paraplu.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Spread the love

48 thoughts on “Janneman Robinson & Poeh eindelijk weer samen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.