Hoe-tem-je-een-draak-3_st_13_jpg_sd-low

DVD Tip| Hoe Tem je een Draak 3

Begin dit jaar kwam nu al één van de leukste films van 2019 uit in de bioscopen. Helaas was het ook meteen het einde van de trilogie Hoe Tem je een Draak. Wij hebben genoten van deze film en met een traan afscheid genomen van Hikkie, Tandloos en de inwoners van Berk. Gelukkig niet voor lang, want vanaf 5 juni is deze film ook verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D) en DVD. Wij mogen alvast 2 exemplaren verloten.

Hoe-tem-je-een-draak-3_st_13_jpg_sd-low

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking Hikkie en een echte Helleveeg-draak Tandloos is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn.

Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld.

Genre: animatie, actie, avontuur
Lengte: 104 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld
Gesproken taal: Originele versie en Nederlands
Cast: Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniel Boissevain (Grimmel).

Winactie 2x DVD Hoe Tem je een Draak 3 is gesloten

Hebben jullie deel 3 ook met veel plezier bekeken of moet je deze film nog zien? Doe dan mee, want ik mag 2x de DVD Hoe Tem je een Draak 3 verloten.

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Hoe Tem je een Draak 3

Spread the love

47 thoughts on “DVD Tip| Hoe Tem je een Draak 3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.