Winactie Advent Dag 16 Gelaarsde Kat

Advent WinDag 16 | De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Afgelopen weekend mochten wij naar de première van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. Na 10 jaar keert deze geliefde, melkdrinkende, roekeloze, onbevreesde kat terug in de bioscoop met weer een heel spannend avontuur. Ik mag 3x een rugzak van de film met daarin 2 vrijkaartjes verloten.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De voor een Oscar® genomineerde Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (de voor een Oscar® genomineerde Salma Hayek).

Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro. De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje en de drie beren, “Big” Jack Horner en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf.

Filminformatie

Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 105 min.
Kijkwijzer: 6+, angst, geweld
Gesproken taal: Nederlands, OV

De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Jon van Eerd (Gelaarsde Kat), Anna Drijver (Kitty Poezelpootje), Jody Bernal (Perrito), Holly Mae Brood (Goudhaartje),
André Dongelmans (Baby Beer), Monic Hendrickx (Mama Beer), Frank Lammers
(Papa Beer), Loek Peters (Wolf), Murth Mossel (Dierenarts), Joanne Telesford
(Mama Luna), Sarah Nauta (Jan), Julia Nauta (Jo), Niels van der Laan (Gewetensbeestje) en Jeroen Woe (Jack Horner).

Wat vonden wij ervan?

Wij mochten vorig weekend naar de première van de film De Gelaarsde Kat (Puss in Boots 2). We keken dan ook al weken uit naar dit lang verwachte vervolg en het was het wachten waard. De film is een spannend verhaal met een mooi moraal, wat er goed in verweven is, zonder er al te dik bovenop te liggen. Wel is de film een beetje spannend misschien voor de wat bang aangelegde kinderen. De kat wordt namelijk achterna gezeten in zijn laatste leven door een grote wolf met rode ogen (de dood). Maar de film zit ook vol heel goede humor. Wij hebben absoluut genoten van deze film! Mijn vriend vond het zelfs de beste animatiefilm die hij ooit gezien heeft. Ik kan deze film dan ook zeker aanraden om te gaan zien deze kerstvakantie. Met of zonder kinderen, maar dan zou ik wel voor de originele versie met Antonio Banderas en Salma Hayek gaan.

Winactie De Gelaarsde Kat rugzak en vrijkaarten

Met dank aan Triple P Entertainment mag ik 3x een De Gelaarsde Kat rugzak met daarin 2 vrijkaartjes verloten.

  • De winnaars zijn bekend en zullen persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Je kunt ook kans maken op deze kaartjes bij Lisette Schrijft en MeerVanMir

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

70 thoughts on “Advent WinDag 16 | De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.