Beurs Eigen Huis Winactie

Beurs Eigen Huis voor alle je woonwensen

Wie mijn blog al langer volgt weet dat ik altijd graag naar Beurs Eigen Huis ga voor de nodige inspiratie en nieuwe dromen voor ons huis. In het voorjaar is er een editie en nu staat de najaarseditie weer voor de deur. Van 21 t/m 23 september kun je terecht in Jaarbeurs Utrecht en staan meer dan 200 exposanten voor je klaar om je te voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, het vormgeven van je tuin en het bouwen van je droomhuis. Ook iets voor jou? Doe dan mee met de winactie, want ik mag weer kaartjes weggeven.

Van stalen deuren tot buitenkeuken

We zijn momenteel druk bezig met het herinrichten van onze tuin en woonkamer. De Beurs Eigen Huis is dan echt en walhalla om wooninspiratie en advies te vragen bij diverse experts. Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig, dus dat is zeker geen enkel probleem om iemand te vinden die je daarbij kan helpen. Wij zullen deze keer met name op zoek gaan naar iemand die ons kan helpen bij het plaatsen van een mooie stalen deur in de woonkamer en op de vide. Zoeken we een mooie lamp voor in de vide en ideeën voor de inrichting van de woonkamer. Verder zou een mooie buitenkeuken ook zeker niet misstaan op onze nieuwe terras. 

Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer voor advies op maat. 
Benieuwd welke exposanten er aanwezig zijn?  Bekijk hier de deelnemerslijst

Inspiratie- & Trendsessies

Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door presentaties gegeven. Ook de komende editie zijn er weer volop inspirerende sessies over o.a. energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis. Heb je specifieke interesses, dan kun je het beste vooraf even het podiumprogramma checken. Zo zorg je ervoor dat jouw dagprogramma op de beurs staat als een huis.

Info & Tickets

Datum: 21 t/m 23 september
Locatie: Jaarbeurs Utrecht.
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur. 
Kaarten: aan de kassa  € 17,50 / in de voorverkoop € 14,00 via www.realiseerjedroomhuis.nl

Winactie Kaarten Beurs Eigen Huis is gesloten

Dromers en doeners opgelet! Heb je bouw-, verbouw of verhuisplannen? Dan is Beurs Eigen Huis écht iets voor jou om naar toe te gaan en ik mag 5x 2 kaartjes weggeven! Doe snel mee en wie weet zie ik je daar wel!

De winnaars zijn;

  • De winnaars zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

10 thoughts on “Beurs Eigen Huis voor alle je woonwensen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.