Een nieuwe maand betekent dat er op Cartoon Network en Boomerang weer nieuwe series te zien zullen zijn. Voor beiden moet je nog wel even wachten tot aan het einde van de maand, maar hierbij alvast een kleine sneak preview en een leuke winactie.

Nieuwe series op Cartoon Network en Boomerang - Februari 2020

Power Players

Deze maand lanceert Cartoon Network een gloednieuwe serie namelijk Power Players. Het gaat over een jongen genaamd Axel. Axel kan zich transformeren in een actiefiguur en samen met zijn vrienden Sarge Charge, Masko, Bobbie Blobby, Galileo en Slobot vechten ze tegen de kwaadaardige MadCap. Je hebt nog nooit zo veel actie en avontuur gezien op zo’n kleine schaal!

Yabba Dabba Dino’s

Ook bij Boomerang zal er een gloednieuwe serie in première gaan namelijk Yabba Dabba Dino’s. Yabba Dabba Dino’s is een spin-off animatieserie van De Flintstones. In de nieuwe serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flinstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze in het plaatsje Bedrock wonen, een moderne beschaving in het stenen tijdperk. Dino is Pebbels en Bamm-Bamm’s loyale vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven. De gloednieuwe serie Yabba Dabba Dino’s zie je vanaf 29 februari elk weekend om 09:00 uur bij Boomerang!

Winactie Cartoon Network en Boomerang pakketje is gesloten

Ik mag van Cartoon Network en Boomerang twee leuke pakketten weggeven. Laat in een reactie hieronder weten welke serie jij gaat kijken en welk pakketje jij wilt winnen. De winnaars zijn

Cartoon Network

 • Cartoon Network notebook
 • Ben 10 etui
 • We Bare Bears tas
 • Teen Titans GO lanyard
Cartoon Network

Boomerang

 • Mighty Mike drinkbak
 • Mighty Mike tas
 • Looney Tunes etuiset
 • Boomerang sleutelhanger
Boomerang

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

24 reacties op TV tip| Nieuwe series op Cartoon Network en Boomerang – Februari 2020

 1. Ik zou graag de cartoon network set willen winnen voor mijn oudste dochter. We hebben vorige week een auto ongeluk gehad en daar is ze zo van geschrokken. Zo kan ik haar extra troosten hihi.

 2. Wij kijken graag naar de Flintstones, zó grappig !!
  Alle stenen tijdperk oplossingen van de apparatuur van de moderne producten die we nu hebben. Écht leuk!
  Graag ga ik voor het pakketje Boomerang.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

 3. Wij gaan hier Yabba dabba dino’s kijken! Mighty Mike is hier favoriet, al is het alleen maar dat altijd de vergelijking wordt gemaakt met onze eigen Chiuahua. Op dat pakket maak ik dan ook graag kans!

 4. Heel graag het Cartoon Network pakket voor mijn kinderen die werkelijk alles kijken op Cartoon Network, maar het liefst toch wel naar Wat beren leren.

 5. Graag het Boomerang pakket! Kan ik behalve die 2 van mij ook nog m’n 2 hondjes blij maken met de drinkbak!! 2 vliegen in 1 klap

 6. Wij gaan absoluut de Yabba Dabba Dino’s kijken! Leuk voor jong en oud!
  Ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar het Cartoon Network pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.