Boomerang Highlights juni

TV tip | Boomerang Highlights juni

Je kunt het haast niet geloven, maar nog maar een paar dagen en dan breekt alweer de zesde maand van 2020 aan. Dat betekent ook dat er weer nieuwe Highlights te melden zijn van de tekenfilmzender Boomerang. Zo kun je in juni gloednieuwe afleveringen van Mighty Mike zien, dagelijks een zomerspecial van Scooby-Doo, en vanaf half juni ook elk weekend een Baby Looney Tunes marathon. Om dat te vieren mag ik dan ook een mooi zomer/back-to-schoolpakket van Boomerang verloten.

Boomerang Highlights juni

Gloednieuwe afleveringen van Mighty Mike

In Machtige Mike volgen we de slimme hond Mike die elke ochtend weer wakker wordt met dezelfde gedachte: indruk maken op Cindy, de knappe hond van de buren. Helaas gooien drie schildpadjes, een poes en twee gemene wasberen altijd op het verkeerde moment zijn plannen in de war.

Volg de gloednieuwe avonturen van Machtige Mike vanaf maandag 15 juni om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!

Mighty Mike - ZomerSpecial De Wereld rond met Scooby-Doo

ZomerSpecial De Wereld rond met Scooby-Doo

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale Scooby-Doo en Raad de Clou programmering in De Wereld Rond met Scooby-Doo! Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Ga mee op avontuur tijdens De Wereld Rond met Scooby-Doo! Vanaf 1 juni elke dag om 09:00 uur, alleen bij Boomerang.

ZomerSpecial De Wereld rond met Scooby-Doo - Boomerang Highlights juni 2020

Baby Looney Tunes Weekendmarathons

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat; ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen!

Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes ieder weekend om 13:00 uur, bij Boomerang!

 Baby Looney Tunes - Boomerang Highlights juni 2020

Boomerang

Boomerang is hét moment in de dag voor humor en plezier. De zender brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr. Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

In Nederland is de zender onder meer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

Winactie Boomerangpakket is gesloten

Ik mag ter promotie van de nieuwe highlights een Boomerangpakket verloten. In dit pakket zit een

  • Mighty Mike tas,
  • Boomerang handdoek,
  • Mighty Mike drinkbak en een
  • Boomerang broodtrommel.

De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

37 thoughts on “TV tip | Boomerang Highlights juni

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: