Never a Dull Moment

Weekoverzicht | Never a Dull Moment #3

Het was me weer een weekje. Er stonden veel leuke dingen op de agenda, maar het vroeg daarmee ook wel weer wat organisatie. Gelukkig verliep dat allemaal goed en was er wederom geen dull moment. Lees je mee in mijn weekoverzicht.

Never a Dull Moment

Zondag 15 januari 2016

Na een lazy Sunday besloten we toch nog even een kijkje te gaan nemen bij Snow World. Omdat Papa’s Liefste volgende week een weekje gaat snowboarden, moest er wat nieuwe kleding en accessoires worden aangeschaft. Niet echt mijn winkel, maar gelukkig was er Gluwein om te proeven 😉 De meiden vermaakt zich prima in de kinderhoek en kwamen geschminkt en wel weer terug.

Na het winkelen gingen we nog even gezellig borrelen met vrienden en sloten we het weekend af met het laatste deel van het nieuwe seizoen van Sherlock. Helaas geen open einde, was dit dan echt het laatste seizoen 🙁

Maandag 16 januari 2016

Omdat de rest van de week behoorlijk vol geboekt was, nam ik vandaag een rustig dagje voor wat huishoudelijk werk en werkt ik wat vooruit voor mijn blog. Van de postcodeloterij kregen we deze 2 dozen met koffiekopjes en koffiekoekjes. Hopelijk is het een voorbode voor wat ze ons het komende jaar nog meer komen brengen 😉

Dinsdag 17 januari 2016

Al vroeg werd ik opgehaald door mijn collega’s voor een congres in Eindhoven. Dit duurde de hele dag, dus vandaar vandaag geen foto. Ook ’s avonds geen plannen.

Woensdag 18 januari 2016

We werden wakker met een pracht wit winterwonderland buiten. Alle bomen hadden prachtige bevroren rijp

 

Nadat de kinderen naar school waren, was het tijd om maar weer eens naar de kapper te gaan. Daar hadden ze de knip-pakketten aangepast en zat er nu een volledige styling na het knippen bij in. Omdat ik morgen een feestje heb, besloot ik om mijn krullen eruit te laten strijken en zo weer eens met stijl haar te hebben ipv krullen.

De knipbeurt duurde hierdoor wel wat langer dan verwacht en had ik geen tijd meer om te gaan shoppen voor een nieuwe jurk. Ik moest namelijk meteen door naar Amsterdam. Daar was ik namelijk uitgenodigd om plaats te nemen in de mama-jury voor de Baby Innovation Award. Samen met heel wat andere mama’s mochten we de nieuwste innovaties op baby gebied uit testen en beoordelen. Het was een erg leuke en gezellige middag. Met een goed gevulde goodiebag ging ik aan het einde van de middag weer naar huis.

Gelukkig was ik iets eerder thuis dan verwacht en kon ik toch nog even de stad in voor een nieuwe jurk, voordat ik de meiden weer moest ophalen. In slaagde bij de Steps in de uitverkoop en kocht 3 jurken voor de prijs van 2!

Donderdag 19 januari 2016

Omdat Kleine Zus en ik vandaag naar de perspresentatie van het Telekids Familie Feest, mocht Grote Zus voor het eerst helemaal alleen naar school fietsen. Van school naar huis had ze al vaker gedaan, maar naar school nog niet. En eerlijk is dat toch anders, omdat je dan maar hoopt dat ze aankomt. School is niet ver en ze kent de weg, maar toch moest ik even slikken.

Een uurtje later werden wij opgehaald door Lovely Charlotte en samen reden we naar de Evenementenhal in Gorinchem. Daar, in een hele grote lege ruimte stond een podium met een paar rijen stoelen ervoor. We werden ontvangen met koffie, limonade en taartjes. Heel gezellig waren er nog meer mamabloggers zoals Mamaliefde en Marstyle. Tijdens deze persochtend kregen we te horen dat in deze grote hal op 3, 4 en 5 juni (Pinksteren) het Telekids Familie Feest zal worden gehouden. Elke dag zijn er 3 optredens met veel TV-helden uit Telekids. De kinderen in de zaal mochten op het podium meehelpen en op een grote knop drukken.

Er kwam allemaal confetti naar beneden en we hoorde op eens een brandweerauto met sirene en Brandweerman Sam aankomen. Aan de andere kant een tractor, een gele kever en Thomas de trein. Uit de limousine stapte Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans & Grietjes uit. Zo stonden opeens alle TV helden als Fien & Teun, Jul & Julia en Meneer Kaasgaaf een Mevrouw Suikerspin op het podium. Kleine Zus vond het fantastisch, maar durfde toch niet met ze alleen op de foto.

 

Telekids Familie Feest

Na nog wat foto’s en een lekker broodje, reden we weer naar huis. Ik moest namelijk weer op tijd terug zijn, voor het volgende feestje. Ik had nog niet mijn andere jurk aan of Miriam (MeervanMir) kwam alweer binnen. Samen waren wij, met nog 18 andere mama’s genomineerd voor de Loedermoeder Award. Deze werd vanavond uitgereikt in het Center Parcs park de Eemhof. Omdat we voor de files uit wilde, gingen we al vroeg die kant op.

In de Hamilton’s Bar werden we verwelkomt met een lekker drankje en een hapje. De uitreiking werd live uitgezonden bij RTL Live. De winnaar was; Lissette bekend van Lisette Schrijft en Lieve Syl, een terechte winnaar!

Hierna kregen we nog een diner aangeboden en een kijkje in de keuken van Center Parcs.

Vrijdag 20 januari 2016

Na een gewone werkdag, was het opschieten geblazen om op tijd thuis te zijn, kinderen van de BSO te halen en naar Amsterdam te rijden. Daar zouden we namelijk met vrienden gaan kijken naar het Light Festival in de grachten. Diverse kunstenaars hadden daar mooie werken gemaakt met licht en water. Gelukkig waren er dekentjes in de boot en warme chocolademelk en gluwein. De meiden vonden het fantastisch, maar ook wel koud en moe na een lange dag op school/BSO.

 Zaterdag 21 januari 2016

Om 6.00 ’s ochtends vertrok Papa’s Liefste heel stilletjes richting de wintersport. Wij sliepen nog even door, na de late avond van gisteren en de drukke week. Wel moesten we naar balletles natuurlijk.

Na afloop van de balletles gingen we lunchen bij de HEMA, waar we Tante M tegenkwam, die gezellig mee lunchte. Bij de HEMA was er ook uitverkoop (1+1 gratis) en we scoorde nog voor ons 3 een broekpak en een vest. Verder deden we ook nog even de boodschappen. Omdat we de hele week met zijn drieën zijn, eten we makkelijk, uit pakjes en zakjes Hiermee deed ik meteen mijn nominatie als Loedermoeder eer aan.

Elk jaar als Papa’s Liefste op wintersport gaat, neem ik ook de week vrij. Zo hoef ik niet te haasten tussen naar school brengen/halen en zelf op tijd op mijn werk zijn. Ik ga deze week lekker niets doen en lekker Netflix binge-wachten. Mocht je nog een tip hebben voor een goede serie of film op Netflix, dan hou ik me aanbevolen!

Spread the love

2 thoughts on “Weekoverzicht | Never a Dull Moment #3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.