Never a dull moment #1

Weekoverzicht | Never a Dull Moment #1

Deze week begon het nieuwe jaar 2017! Een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen en nieuwe herinneringen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ook al is de agenda nu nog grotendeels leeg, ik weet zeker dat we ook dit jaar geen “dull moment” zullen hebben. Daarom heb ik de naam van mijn weekoverzicht ook veranderd in Never a dull moment. Dat vond ik wel toepasselijk. Al moet ik wel zeggen dat we deze week niet heel veel bijzonders hebben gedaan en een ontspannen laatste kerstvakantie weekje er van hebben gemaakt. Lees je weer mee?

Never a dull moment #1Zondag 1 januari 2017

Omdat we allemaal natuurlijk heel erg laag (of vroeg) in bed lagen, stond iedereen ook pas laat op. Opa was uiteindelijk blijven slapen, omdat hij zijn sleutel in de voordeur had afgebroken. Na een kop koffie en een ontbijtje, ging hij, gewapend met wat tangen, weer terug naar huis. Gelukkig was de sleutel er nog uit te krijgen en hoefde hij Slotenmaker Den Haag 365 niet helemaal te laten komen. De rest van de dag was het een gezellig komen en gaan bij ons thuis. Diverse familieleden en vrienden kwamen aangewaaid om ons even gelukkig nieuwjaar te wensen. Doordat het buiten koude en nat was, was het ook een prima dagje om binnen te blijven en alle restjes van gisteren op te maken.
’s Avonds settelde ik me heerlijk op de bank met een dekentje, de laatste oliebollen en een glaasje bubbels voor een nieuwe aflevering van mijn favorite serie SHERLOCK!!! Happy New Year

Maandag 2 januari 2017

De meiden gingen vandaag spelen bij hun vriendinnetje en naar de BSO en Papa’s Liefste moest ook weer gewoon werken. Ik was dus de hele dag alleen thuis! Ik heb dan ook niet veel gedaan, dan een beetje opruimen, bloggen en lekker lang douchen. Vandaar dus ook geen foto van deze dag 😉

Dinsdag 3 januari 2017

Omdat op dinsdag we altijd een vriendinnetje te spelen hebben, leek het mij leuk om met de meiden naar Villa Zebra in Rotterdam te gaan. Vorig jaar was ik er ook al eens geweest met de meiden. Bij Villa Zebra hebben ze 2 verschillende tentoonstellingen voor 2 leeftijdscategorieën, 4-6jr en 7-12jr. In mijn eentje met 2 meiden van verschillende leeftijden vond ik het lastig om ze beide de tentoonstelling te laten doorlopen. Grote Zus wilde niet alleen en Kleine Zus kon ik niet alleen laten. Nu kon Grote Zus samen met haar vriendinnetje de tentoonstelling verkennen en ik bij Kleine Zus blijven. 

Voor de oudere meiden was er een nieuw tentoonstelling DIEP IN HET BOS. Gewapend met een zaklampje en een kaart werden ze het donkere bos in gestuurd. Bij het haardvuur konden ze kiezen uit 3 verschillende verhalen en werden ze met behulp van de kaart langs verschillende kunstwerken gestuurd.

 

Kleine Zus vond het best wel spannend, dus wij gingen naar beneden naar de tentoonstelling ZELF!. Daar kon zij zich lekker uitleven aan de knutseltafel en diverse speelhoekjes. De Monsterstraat en de caravan waren favorite.

Na afloop aten we gezellig nog tosti en pannenkoeken

Woensdag 4 januari 2017

Dit jaar haalde de gemeenten per wijk de kerstbomen op. Dat scheelde ons weer een auto voor naalden! Maar toen ik beneden kwam, kwam de vuilnisauto net voorbij… Snel hebben we hem afgetuigd en toch buiten gelegd. Papa’s Liefste reed even een rondje door de wijk en vond de vuilnismannen al snel. Gelukkig wilde ze nog wel een keertje bij ons langs rijden.

Omdat we deze dag helemaal geen plannen hadden, hebben we er maar een echte pyjama dag van gemaakt. Daar is het tenslotte toch ook vakantie voor. Zootropolis is hier momenteel de favoriete film. En om deze scene met de Flash, de luiaard blijft na 10x nog steeds heel erg grappig.

Aan het einde van de middag werden we nog verrast door de postbode met een pakketje voor Kleine Zus. Tijdens de winactie-week bij Momambition won ik een paar kinderlaarzen van Develab. Ze was er meteen verliefd op, toen ik haar de foto liet zien. Ze noemt ze haar “Stoere Schoenen” Ze past precies en ze heeft ze sindsdien niet meer uitgedaan.

Donderdag 5 januari 2017

Omdat we vandaag eigenlijk weer geen plannen hadden en Papa’s Liefste moest werken, vroeg ik hem of hij ons om 10.00 al af kon zetten bij Pathé Arena. Daar draaide om 10.15 namelijk de nieuwe Disneyfilm Vaiana in 3D. Dat was geen probleem en zo zaten we dus al heel vroeg in de bioscoop.

Ook had ik nog 2 vrijkaartjes voor de indoorspeeltuin Ballorig (gewonnen bij Love4kidz) dus konden de meiden na de bios, daar lekker uitrazen. Ik had gehoopt daar dan een beetje te kunnen werken, maar helaas bleek de beloofde snelle WiFi niet zo snel of zelfs maar beschikbaar te zijn. Dat was dus wel een teleurstelling… De meiden vermaakte zich er prima. Papa’s Liefste was een beetje grieperig, dus belde halverwege de middag dat hij eerder naar huis ging en ons dus ook zou kunnen oppikken. Dat scheelde ons weer een ritje trein/bus naar huis

Vrijdag 6 januari 2017

Net als Papa’s Liefste werd ik ook niet zo fit wakker, met hoofd- en keelpijn. De meiden gingen naar de BSO en ik zetten al mijn plannen in de koelkast. Ik bracht de dag door met dekentje en kopje thee op de bank. Tussen wat slaapjes door, lukt het me nog wel om de review af te schrijven voor de Dyson Animal Kruimelzuiger die ik mocht testen voor Mamaplaats. Voordeel was dat ik ook meteen de kruimeltjes van het ontbijt en de kattenharen van de bank opzoog.

Zaterdag 7 januari 2017

Omdat het zaterdag was, stonden we netjes op tijd aan de deur van de balletschool…. maar die was dicht. We hadden ons blijkbaar vergist in de vakantieperiode en zouden de lessen pas volgende week weer beginnen. Omdat we nu toch al aangekleed en onderweg waren, besloten we maar gezellig met z’n alle te gaan lunchen

De rest van de middag deden we boodschappen en ander huishoudelijke klussen.
Na het eten ging ik nog even gezellig de stad in met een aantal vriendinnen voor een nieuwjaarsborrel en om onze goede voornemens te bespreken. Heel gezellig, maar wel we maakte het ook niet te laat. Op deze foto lijkt het net alsof een van de goede voornemens MEER WATER is, maar toen ik de foto nam, was de fles rose bubbels al op 😉

 

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.