Weekoverzicht 16

Weekoverzicht | Never a dull moment #16

Het was afgelopen week de laatste week voor de vakantie en die begonnen we natuurlijk met de Paasdagen. Heerlijk een lang weekend gezellige met het gezin. Daardoor hoefde we de rest van de week een dagje minder te werken en naar school. Wel had ik nog een gezellig etentje met collega’s, een borrel op 22 meter in de diepte en een gezellige pers-ochtend in Amsterdam. De meiden hadden natuurlijk ook nog de Koningsspelen op school en werd het liedje Okido flink geoefend.

Weekoverzicht 16

Zondag 16 april 2017

Eerste Paasdag! Daar hoort natuurlijk een lekker ontbijtje bij en verstopte eitjes. Die had ik de avond van te voren al in huis verstopt, want de weersvoorspellingen zouden niet al te best zijn. De dames lieten ons wat uitslapen en hadden in de tussentijd de eitjes al lang gespot. Toen zij de eitjes mochten gaan zoeken, hadden ze ze dan ook zo gevonden (niet allemaal, want in de dagen erna werden er nog een paar gevonden ;)).

Omdat het weer wat nat, koud en winderig was, besloten we naar Scheveningen te gaan, waar we eerst naar de Smurfenfilm te gaan.

Het was een verrassend grappige film, waar we alle 4 echt met plezier naar hebben gekeken. Na aflopen liepen we nog een stukje over de boulevard. Tegenwoordig is de Pier weer in gebruik en staat er een groot reuzenrad naast en kun je van de ene kant naar de andere kant roetsjen aan een tokkelbaan. Leuk om naar te kijken, maar niets voor mij!

Nadat de meiden lekker in hun bedje lagen, proefde ik nog even de paaseitjes (toch nog een zakje gevonden bij het Kruidvat) en keek ik natuurlijk naar Boer Zoekt Vrouw. Niet echt een spectaculaire seizoen, maar wil natuurlijk wel weten wie de laatste boeren kiezen om mee op stedentrip te gaan.

Maandag 17 april 2017

Tweede Paasdag, nu nog lekker een extra zondag met weer een uitgebreid ontbijt, met verse broodjes en natuurlijk eitjes.

Het weer was wel een stuk beter dan gisteren, waar we besloten er toch een pyjama-dagje van te maken en deden niet zo heel erg veel en speelde een speeltje Bunny Hop Party.

  

Pas aan het einde van de middag besloten we nog even een frisse neus te gaan halen en een drankje te drinken op het terras, met bittergarnituur.

Dinsdag 18 april 2017

Na een super lang weekend, was het vandaag weer tijd om naar school en werk te gaan. Maar ’s avonds had ik nog wel een gezellig etentje met collega’s. We leggen elk jaar geld of de winst van Staatsloten in voor een gezamelijk etentje. Gelukkig zijn meer maanden dan deelnemende collega’s en die leggen gewoon geld in, want van de winst moeten we het niet hebben 😉

Woensdag 19 april 2017

Ik had me ingesteld dat ik vandaag ook zou werken, maar gelukkig checkte ik mijn agenda tijdig en bleek ik geen afspraak te hebben staan in het ziekenhuis. Zo kon ik mooi even wat opruim- en schoolsmaakklusjes in huis doen. Nadat ik de meiden van school had gehaald, gingen we nog even lunchen met mijn zus. Zij was vorige week jarig geweest en dat hadden we nog niet gevierd. Zij zou ook die middag op vakantie gaan en wilde graag de bon van ons, nog graag voor de vakantie uitgeven. De meiden hadden geluk, want het restaurant waar we gingen lunchen, had niet echt een kinder-lunchkaart, dus kregen ze pizza.

Bij thuiskomst lag er een grote doos van de Jumbo op ons te wachten in de bakfiets, met hierin allemaal lekker en gezonde producten uit de Woezel & Pip lijn. Een grote verrassing, want ik krijg niet vaak een doos onaangekondigd toegestuurd. Omdat het wel bekend is dat de meiden groot fan van Woezel en Pip zijn, was Linda van Mamaliefde zo lief om het kinderbestel, kookschort en tas uit haar doos ook aan ons te geven. Zij kwam die middag toevallig langs ons huis en had het ook in de bakfiets gelegd. Zo hadden nu beide meiden een eigen setje en dat scheelde weer ruzie en tranen

’s Avonds mocht ik naar een bijzonder feestje. De nieuwe ondergronds parkeergarage in Leiden gaat volgende week open en omdat te vieren, was er vanavond de Binnenstads Borrel voor de ondernemers. Samen met een aantal ondernemende vriendinnen had ik daar afgesproken. Helemaal beneden, op 22m onder de grond, kregen we een mooi theaterstuk voorgeschoteld. De wethouder kreeg daarna de sleutel en vertelde ons dat dit de diepste ondergrondse parkeergarage waarvan ze het bestaan weten. Vanwege het knap staaltje bouwkunst, is deze garage ook uitgeroepen tot een wereld bouwwonder.

Donderdag 20 april 2017

Net was vorige week, ging ik vandaag gezellig met Charlotte van Lovely Charlotte weer een ochtendje op stad. We waren uitgenodigd door Miss Publicity voor de Lifestyle Lab in cafe Weesper. Hier presteerde verschillende bedrijven en merken ich. We begonnen met een lekker ontbijtje buiten in het zonnetje. Om te voorkomen dat we koude billen zouden krijgen, mochten we een verwarmd kussen uittesten van Stoov.

Thuisgekomen vond ik de Lente Krant van de Albert Heijn in de bus met daarin een interview met mij!

Voor de Koningsspelen van morgen moest natuurlijk ook nog wel even geoefend worden op het speciale Koningsspelen Lied van Kinderen van Kinderen; Okido

Vrijdag 21 april 2017

De dag van de Koningsspelen. Veel heb ik er niet van meegekregen, want ik moest gewoon werken. De meiden hebben het wel ontzettend naar hun zin gehad. Op de BSO gingen ze nog even verder in oranje sferen met een oranje cupcake en Oranje Photo-boot props.

Zaterdag 22 april 2017

De eerste dag van de vakantie! Maar voordat we vakantie gaan vieren, was vandaag nog een gewone zaterdag. Dus dat betekend gewoon naar met ballet, boodschappen doen en op opruim- en schoonmaakklusjes. Ook pakte we Grote Zus haar weekendtas in. Morgen gaat zij voor 3 dagen naar een zeilkamp, samen met een vriendinnetje, maar zonder ons. Best wel een beetje spannend.

Fijne Vakantie! Wat zijn jullie plannen?

Spread the love

11 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #16

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.