Never a Dull Moment week 29

Weekoverzicht | Never a dull moment week 29; premieres, pillen en proeverij

Ondanks dat het de eerste week van de vakantie was, gingen de meiden toch nog een weekje naar Summerschool, maar er waren ook premieres, een wijnproeverij, maar ook moesten er wat pillen geslikt worden en niet alleen tegen de kater.

Never a Dull Moment week 29

Zondag 15 juli

De meiden konden vandaag niet te lang uitslapen, want om 9.45 werden we al verwacht bij de Pathe Arena in Amsterdam. Hier was een was al een hele tropische feestje bezig, voor de premiere van de film Hotel Transsylvanië 3. Er was koffie voor de pappa’s en mamma’s en limonade en ijsjes voor de kinderen. 

Naast de Nederlands stemmencast, waren ook Drac, Mavis en Murray de Mummie te vinden tussen het publiek. Maar voordat wij de film mochten gaan zien, was er nog een danswedstrijd met de Kidz DJ en een optreden van dé nieuwe hitsensatie van Nederland voor en door tieners, The TeenZ. Zij hebben het titelsong Hangen met jou voor de Nederlands film mogen zingen.

We hebben allemaal erg genoten van de film en het is zeker een aanrader voor deze zomer! Na afloop nam Pappa’s Liefste de meiden weer mee naar huis en reed ik mee terug met Miriam van MeerVanMir. Omdat wij dinsdag naar de premiere van Mamma Mia 2 mogen, gingen we opzoek naar een mooi outfit. Helaas vonden we allebei niet echt wat we zochten, maar gezellig was het wel.

Winactie: doe mee en maak kans op een Hotel Transsylvanië 3 zomerpakket

Maandag 16 juli

Terwijl de rest van hun klasgenoten genieten van hun eerste echte vakantiedag, gingen deze 2 gewoon weer naar school. Niet gewoon naar school, maar naar SummerCamp Engels voor Bengels. Vandaag kregen ze hun schooluniform, lunchtrommel, beker en schooltas. Voor Grote Zus is het alweer het vierde jaar en voor Kleine Zus de tweede keer. Beide hebben er veel zin in.

Weer thuis reed ik meteen door naar de huisarts. De hele nacht had ik meer tijd op de WC doorgebracht dan in bed. Ik had een flinke blaasontstekking, omdat te zien was een controle bij huisarts eigenlijk niet eens nodig. Gelukkig kon ik meteen starten met een antibioticakuur. Maar de rest van de dag hield ik mij nog maar een beetje rustig en bleef nog maar even dichtbij de WC.

De postbode kwam nog een heel groot pakket afleveren! De XXL zitzak hadden we zelf ontworpen bij Mooze en was supermooi geworden – alleen wat groter dan ik had verwacht. Maar daar hadden de meiden geen probleem mee, want ze passen er zo allebei tegelijkertijd op. Dat scheelt weer ruzie maken 😉

Dinsdag 17 juli

Gelukkig heb ik weer prima geslapen vannacht en doen de antibiotica hun werk. Nadat de meiden weer naar SummerCamp waren gebracht, belde ik de kapper of ze tijd hadden voor een knipbeurt. Bij de Teamkappers hebben ze nu een speciale zomerdeal waarbij ze knippen, stylen, een kleureffect en toner aanbrengen voor slechts €50. Een mooie deal en ideaal om meteen mijn haar te laten stylen voor de premiere van Mamma Mia vanavond.

Op de foto is het niet zo goed te zien, maar ik heb caramel kleurige highlights. Ook zijn mijn krullen weer even weg voor de premiere. Voordat ik naar huis fietste, ging ik nog even langs de drogist. Gisteren was ik geprikt door een daaz en deze plek was nu erg groot, rood en warm. Naast een anti muggen crème, werd mij geadviseerd ook maar histamine in te nemen. Nog meer pillen om te slikken…

Thuis gekomen was het tijd om de juiste outfit te vinden en snel nog wat te eten. Om 18.00 werd ik namelijk alweer opgehaald door Lisette, Merel en Miriam. Het zou een gezellige meidenavond in Amsterdam worden. Daar was het al gezellig druk voor de blauwe loper, die speciaal was uitgelegd voor een aantal van de auteurs uit de film; Alexa Davies, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Hugh Skinner en
Jessica Keenan Wynn

 

Binnen kregen we allemaal een lekker koel drankje en een speciale Mamma Mia cupcake. We hadden nog net tijd om een speciale Mamma Mia foto te maken, voordat we naar de zaal konden.

 

Helaas lieten de sterren van de avond nog even op zich wachten. Wij vermaakte ons ondertussen wel met het posten van foto’s op IG, dus dan weer op het grote scherm terug te zien waren 😉 Gelukkig was het allemaal wel het wachten waard en zeker op de film. Deel 1 had ik pas vorige week gezien, maar deze is veel leuker en grappiger. De apparence van Cher is ook zeker een bijzondere toevoeging aan de film.

 

Na afloop was er ook nog een gezellige after party met een DJ met veel muziek uit het ABBA tijdperk en lekkere cocktails. We maakte er een gezellige avond van, zeker eentje voor in de boekjes.

 

Voordat we naar huis gingen, kregen we ook nog een mooie goodiebag mee

Winactie: doe mee en win een mooi zomerpakket van de film Mamma Mia 2

Woensdag 18 juli

De gezelligheid van gisteravond voelde ik nog wel even in mijn hoofd. Maar met een paracetamolletje op, kon ik mij weer prima op mijn werk storten in het ziekenhuis. De meiden zaten tot 16.00 op de Summerschool, dus kon ik ook er een lange dag van maken in het ziekenhuis. Daar ontving ik het nieuws van de makelaar dat het huis van mijn vader op hun website en Facebook was gezet en morgen op Funda zou komen.

Naast de meiden had Papa’s Liefste ook een vriendinnetje van Kleine Zus meegenomen vanaf de Engelse school. Toen haar moeder haar kwam halen, bleven we nog even wat praten en werd het eigenlijk veel te laat om nog te gaan koken. Dus we maakte het ons makkelijk met sushi, gebakken ei en poffertjes

Donderdag 19 juli

Elke ochtend worden de kinderen netjes in rijtjes opgesteld en wordt er een welkomslied gezongen, voordat ze naar binnengaan. Zo geordend en snel krijg ik ze normaal nooit afgeleverd in de klas. De meiden doen het met veel plezier en hebben het nu al over volgend jaar.

Ik had eindelijk een dagje weer wat tijd en energie om thuis de boel op orde te krijgen en wat te werken aan mijn blog. Tegen 4 uur fietste in naar het station om daar in dezelfde trein te stappen als Miriam. De eindbestemming vandaag was Chateau Amsterdam. We namen een beetje een omweg, maar waren gelukkig nog mooi op tijd op Amsterdam CS, waar Joyce van Mamakletst ons al opwachten. Omdat de reisapp ons vertelde dat we nu nog met de bus moesten, besloten we een Uber taxi te bestellen. Binnen een minuut stond hij voor ons en bracht ons naar de Kromhout Hallen. Hij vertelde ons dat we ook de veerpont hadden kunnen nemen… dat moeten we op de terugweg dan maar proberen

 

Bij Chateau Amsterdam werden we verwacht voor een interactieve experience en voorproefje van de Amsterdam WineWeek (24-30 september) De interactieve experience bestond uit een proeverij van een aantal van de wijnen die in Chateau Amsterdam gemaakt worden. Daarbij kregen we heerlijke kleine hapjes.

  

We hadden een erg gezellig avond verder, samen met Judith van HipHot Na afloop mochten we buiten nog een paar wijntjes proeven en werd de BBQ aangestoken. En inderdaad was het niet heel ver lopen terug naar de veerpont, die ons afzetten voor de deur van Amsterdam CS

 

Vrijdag 20 juli

De meiden brachten mij vandaag voor de verandering eens naar werk. Zij gingen daarna voor de laatste dag naar SummerCamp om voor de ouders een High Tea te organiseren. Ook zouden zij ons al hun knutsels van de week laten zien en optreden met een dansje en Engels liedje. Ik moest daarvoor wel weer op tijd in Oegstgeest zijn. Dus na de lunch nam ik snel de bus terug.

 

Grote Zus mochte de High Tea openen, omdat zij al voor de vierde keer mee heeft gedaan aan SummerCamp. Supertrots knipte zij het lintje door en mochten alle ouders naar binnen. Daar stond een tafel met alle cupcakes en eierkoeken die de kinderen die ochtend hadden gemaakt. Voor de ouders was er koffie.

 

Na dat alle kunstwerkjes waren bewonderd en de cake op was, mochten alle ouders naar buiten voor het optreden van de klassen en daarna de diploma uitreiking, het belangrijkste moment van de hele week natuurlijk!

Zaterdag 21 juli

We begonnen het weekend rustig met uitslapen en wat opruimen in huis. We hadden ’s middags de verjaardag van het vriendinnetje van Grote Zus, maar beide meiden mochten al eerder komen. Dat gaf ons mooi de gelegenheid om naar Villa Arena te gaan voor een interieur advies. Morgen wonen we 3 jaar in ons huis en veel hebben we er nooit aan gedaan. Gelukkig konden we op korte termijn terecht voor een gratis advies.

Het advies was om eerst de vloer en de keuken uit te zoeken en dan de rest daar verder op aan te laten sluiten. Bij Woninginrichting-aanhuis.nl vonden we meteen een goede vloer en ook een moodbord met de kleuren waar ik aan denk. We hebben ook wel gekeken naar keukens, maar niet gevonden naar onze smaak. Wel vonden we een bank en hebben die toch ook maar bestelt. We moeten wel even geduld hebben, want die komt pas in november!

 

Daarna reden we terug voor de verjaardag. Grote Zus wilde alleen nog niet mee naar huis en mocht dan ook nog wat langer blijven. Kleine Zus was wel erg moe en viel dan ook voor de TV op de zitzak in slaap

Fijne vakantie en tot volgende week!

Spread the love

2 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment week 29; premieres, pillen en proeverij

 • Vervelend dat je ziek was en door de pijn niet kon slapen!
  Voor de rest hadden jullie zo een jullie week….
  Vooral de premiére.
  Leuk om te zien dat jullie kinderen naar de speciale school geweest waren.
  Bijzonder om je kind dan een lint te zien doorknippen.
  Geweldig is de zitzak met de kinderen erop.
  Fijn dat jullie een nieuwe bankstel hadden gekocht.
  Mooie kleuren voor een vloer.
  Heel leuk om een moodboard te maken hoe jullie het huis weer opnieuw gestyled willen hebben.

  Fijne dag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.